Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tierra
    21. Srpanj 2021. 13:21

Bruna257

Mila majko, sve ste neke prepelice, pero laka kategorija sa 50+kg .. ja ne ću ni spominjati kolko kila imam, al sam još uvijek na -6 od prije t…
    Kupaći imam neki još od prve t koji mi je tada bio veliki, sad bi možda bio ok, jednodijelni.. i imam ih nekoliko dvodijelnih koji su mi donji dijelovi ok, jedino za gornje ne znam di kupit nešto pametno jer su mi svi mali u košaricama…. Nego, mene i danas probada lijeva strana, sada da li je jajnik ili koji vrag, al to je onako tupasta, ponavljajuća bol, ko ono u startu kad sam se pribojavala vanmaternične…

Haha, evo jos jedne prepelice :)
    Mala sam i imala sam 51kg, sad smo na 57kg

Badici mi tek sad svi stari taman pasu od kad sam sise dobila :P

A bebica se javlja dosta nisko dolje ispod pupka.

Btw.nema me na popisu za pregled, sad idem u 14h

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• nelanr_
    21. Srpanj 2021. 13:23

da li vaginalete Nystatin mogu izazvati bolove u trudnoci? vec tri dana imam konstantne bolove na svaki pokret ni lezanje mi ne odgovara bol je u donjem dijelu stomaka tacno gdje osjetim da je beba i u ledjima zvala bi doktora ali je na godisnjem a ne bi ako bas nije prijeko potrebno isla u hitnu.Ja predpostavljam da se to sve siri i rasteze al mi je cudno sto bol traje 24h mozda smo bespotreno panicim nadam se da je tako 😔

boy 💙🌍

Bela_le
    21. Srpanj 2021. 13:24

Angel 🌼

Cure koje ste počele osjećat bebu, dal je osjetite u razini pupka ili niže? Ja osjećam ko neke mjehuriće al nisam sigurna ako je beba ili probava 🤣

Ispod pupka, skroz dolje nisko

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

nemamimena26
    21. Srpanj 2021. 13:26

tierra

Bruna257

Mila majko, sve ste neke prepelice, pero laka kategorija sa 50+kg .. ja ne ću ni spominjati kolko kila imam, al sam još uvijek na -6 od prije t…
    Kupaći imam neki još od prve t koji mi je tada bio veliki, sad bi možda bio ok, jednodijelni.. i imam ih nekoliko dvodijelnih koji su mi donji dijelovi ok, jedino za gornje ne znam di kupit nešto pametno jer su mi svi mali u košaricama…. Nego, mene i danas probada lijeva strana, sada da li je jajnik ili koji vrag, al to je onako tupasta, ponavljajuća bol, ko ono u startu kad sam se pribojavala vanmaternične…

Haha, evo jos jedne prepelice :)
    Mala sam i imala sam 51kg, sad smo na 57kg

Badici mi tek sad svi stari taman pasu od kad sam sise dobila :P

A bebica se javlja dosta nisko dolje ispod pupka.

Btw.nema me na popisu za pregled, sad idem u 14h

tierra, sretno na pregledu, javi nam se kako je prošlo 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

Jelenko93
    21. Srpanj 2021. 13:34

Joj dobro, onda je to valjda normalno da se zapušemo, mislim da je beba još preeemala da išta gura, svega par cm veliko ali vjerojatno hormoni rade svoje. Što se tiče težine i ja sve gledam i mislim si ajme kolika ću ja bit onda koja sam zatrudnila sa 71kg😳😳 Baš me zanima koliko ću imat na idućem pregledu taman dva dana prije svatova 🙈

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

tierra
    21. Srpanj 2021. 13:41

🤰🏼🍀Anci🍀🔜🤱🏼

pozz lijepe trudnice, taman obavljen pregled, sve je ok beba je napredna i aktivna te kaze doktor da je za sada sve uredno
    saljem veliki poz od nas dvoje

Super! Cestitam na super pregledu...
    Ja sam bas sad jako nervozna prije pregleda... prvi put da dolazim s listom pitanja za doktora, valjda necu nesto zaboravit pitat...

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

freya_444
    21. Srpanj 2021. 13:43

tierra

🤰🏼🍀Anci🍀🔜🤱🏼

pozz lijepe trudnice, taman obavljen pregled, sve je ok beba je napredna i aktivna te kaze doktor da je za sada sve uredno
    saljem veliki poz od nas dvoje

Super! Cestitam na super pregledu…
    Ja sam bas sad jako nervozna prije pregleda… prvi put da dolazim s listom pitanja za doktora, valjda necu nesto zaboravit pitat…

Sorry izgleda da nisam pohvatala taj datum, sretnooo i javi se 🥰🥰🥰

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    21. Srpanj 2021. 13:44

Ja osjetim bebicu ispod pupka, bude tvrdo, i na desnoj strani :) ovisi kako je okrenuta 💖

Lucija 16.12.2021.💗

Bruna257
    21. Srpanj 2021. 13:50

Jelenko93

Joj dobro, onda je to valjda normalno da se zapušemo, mislim da je beba još preeemala da išta gura, svega par cm veliko ali vjerojatno hormoni rade svoje. Što se tiče težine i ja sve gledam i mislim si ajme kolika ću ja bit onda koja sam zatrudnila sa 71kg😳😳 Baš me zanima koliko ću imat na idućem pregledu taman dva dana prije svatova 🙈

Ja sam u prvoj t zatrudnila sa 72kg(visoka 176), a na porodu imala 80,5 kg.. cijelih 8,5 kg dobila kroz cijelu t, s S je bila 3590... 😁 Brzo sam se vratila u formu, za 3mj od poroda čak imala 68kg... Al kasnije se nadoknadilo sve... 🙈🙊

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

LadyD
    21. Srpanj 2021. 13:52

Bruna257

Bas i ja citam... lake kategorije...ja cu danas na vaganje u ljekarnu ako nista drugo jer ova moja zamjenska nit meri tlak nit urin nit vaze... jedva cekam svoju da prođe i ova sezona...  na prvom pregledu je bilo 77.5kg ( 7+6t.t./ 08.06.)  Nesto imam osjecaj da ce bit mozda +1 al budemo vidjeli s obzirom na bezapetitno stanje od pocetka

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.