Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    15. Srpanj 2021. 16:13

Znam za Rijecko rodiliste da mozes birat porod na stolicu ili porod u kadi , ali za porod u kadi ti trebaju dodatne pretrage koje bolje radit vec od 33tjedna da stignu bit gotove na vrijeme.
    Ne govorim iz vlastitog iskustva tako sam cula :) 

Pratnja u Rijeci je trenutno dozvoljena i netreba im nista. Cak niti negativan test , nadam se da ce tako ostat.

Ja cu definitivno za sebe birat porod sa epiduralnom :) ali drago mi je da rodilista imaju i druge opcije :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

nemamimena26
    15. Srpanj 2021. 16:17

Maša🥰🤰🏼

Znam za Rijecko rodiliste da mozes birat porod na stolicu ili porod u kadi , ali za porod u kadi ti trebaju dodatne pretrage koje bolje radit vec od 33tjedna da stignu bit gotove na vrijeme.

Pratnja u Rijeci je trenutno dozvoljena i netreba im nista. Cak niti negativan test , nadam se da ce tako ostat.

Ja cu definitivno za sebe birat porod sa epiduralnom :) ali drago mi je da rodilista imaju i druge opcije :)

Uh, porod sa epiduralnom, da. Mislim da to stvarno olakša onaj jedan dio, koji naravno može olakšati. 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

jelenas
    15. Srpanj 2021. 16:19

Ja se osobno nadam samo vaginalnom porodu, u kojem god on položaju bio. Epiduralnu sam uzela na prvom porodu i zaista bez nje ne bi mogla jer je porod bio malo i induciran dakle trudovi nisu bili skroz prirodni i bili su zaista neizdrživi. Svakako bih voljela čim prirodniji porod no ne bih se voljela mučiti tako kao prvi put, ali mislim da neću ni moći pošto su ovaj put ograničeni s dripom jer je prvi porod bio carski.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Margo
    15. Srpanj 2021. 17:40

nemamimena26

Maša🥰🤰🏼

Uh, porod sa epiduralnom, da. Mislim da to stvarno olakša onaj jedan dio, koji naravno može olakšati.

Ja sam isla na inducirani porod, i na kraju primila i epiduralnu radi neotvaranja. Iskreno ne bih vise nikad. Jer i nakon 7 i pol godina osjecam posljedice.

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

• Schinin
    15. Srpanj 2021. 17:46

Freya ❤️
    dobro nam dosle nove cure 💕 bit ce zima vesela😁
    Probiotici sigurni i preporucljivi u trudnoci. osim sto regulira probavu trudnice ima i drugih benefita, napr. reducira vjerovatnocu za gestacijski dijabetes, mogucnost alergija/atopije kod ploda cak je bila i studija koja je konkludirala da probiotici smanjuju mogucnost autizma. ja sam uporedjivala kad sam kupovala i uzela onaj koji je imao najvise bakterijskih linija i kolicinu bakterija.
    nela moj sin  se javljao najvise kad sam bila u autu/vozila... danas je lud za autima 😂😂😂 da znas da se pripremis 😉
    Ri cestitam na dobrom pregledu i uzivaj na odmoru 💕
    bambina cestitke na dobrom pregledu 💕
    Nemamimena sretno sutra 
    Jelenas drzim 🤞 da je sve u redu!
    cjepljenje: ja sam vrlo pro. muz je cjepljen medju prvima, kasnije i ja i rekla bih da sam vrlo trudna 😂😂😂 velika vecina sto se objavljuje u medijima jednostavno nije ni blizu istini. naprimjer nije istina da nije dovoljno ispitano prije nego sto je odobreno, ispitano je isto kao bilo drugi lijek u razvoju na cak vise ljudi nego srugi lijekovi/cjepiva. Fakt je da ni medicinski radnici koji nisu nikada imali dodir sa research ne znaju kako tu funkcionira i zbog toga sto je to doslo "brzo" stvara se nepovjerenje. Kazem ova cjepiva su prosla sve korake u istrazivanju i istrazena su bolje nego neki drugi lijekovi koji bivaju odobreni. ni mRNA tehnika nije nova, na tome se radi preko 20g. posto sam malo u tom polju(research) istvarno pratim od pocetka padnemije sve, ako koga interesuje, rado vise objasnim
    ------------------------
    moje drage, poslije onog s poslom moj los niz se nastavio... jednostavno nije moj tjedan jbg. krenula jucer pripremat veceru i dok sam krompir gulila, zahvatila prst, jagosica prsta onako visi, krv na sve strane (kuhinja je izgledala kao da je netko zaklan), ja jaka vasovagalna reakcija, djeca vriste... i jbg. nisam vam pisala da sam prosli petak opekla citav dlan na desnoj ruci, sad lijeva...radim na kompjuteru i tipkam sa dva prsta....🤦‍♀️ 

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

jelenas
    15. Srpanj 2021. 18:23

Cure, evo me s pregleda. Bila sam jako uznemirena, ali sve je ok, srce nam lijepo kuca, veliki smo 2cm. 
    Iduća kontrola 26.7. :) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Taya_
    15. Srpanj 2021. 18:32

jelenas

Cure, evo me s pregleda. Bila sam jako uznemirena, ali sve je ok, srce nam lijepo kuca, veliki smo 2cm.
    Iduća kontrola 26.7. :)

Čestitke na super pregledu ❤️ 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Bambina
    15. Srpanj 2021. 18:41

Hvala vam, cure.. ❤️ Sljedeći pregled mi je tek 23.08., tko će to dočekati.. Danas nam je pričao o NIPT testovima pa smo sada u nedoumici ako se odlučimo za to, da li Nifty ili Panoramu..
    Jelenas, čestitke na super pregledu! 💗💗

jelenas
    15. Srpanj 2021. 18:50

Hvala curke, baš sam se umirila. Doktor mi je novi i baš sam jako zadovoljna, čak je rekao da mogu idući put dovesti curicu da vidi bebu ❤️ A kako se radi o hzzo ambulanti to je pravo čudo 😂

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

aurora12
    15. Srpanj 2021. 18:52

Jelenas cestitam na pregledu 🧡

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.