Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    15. Srpanj 2021. 11:26

aurora12

maryG ja se iskreno nadam da ce produziti jer inace ispada da su samo navlacili ljude da se cijepe a 6 mj.brzo prode. Nazalost s obzirom da Pfizer testira i 3. dozu bojim se da ce i to nametnuti.
    Bruna bas grozna prica, jadna cura, a sigurno su joj rekli da se to dogada i da nije do cjepiva 🙄

Njoj su na žalost posumnjali na cjepivo... Jer je do sada sve bilo uredno,u obitelji nema nikakvih sličnih slučajeva sve ostalo je ok, od štitnjače pa na dalje...a kako je prošle godine imala svadbu , planirali su djecu, i sad je to sve ostalo visit u zraku.. 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• maryG
    15. Srpanj 2021. 11:27

aurora12

maryG ja se iskreno nadam da ce produziti jer inace ispada da su samo navlacili ljude da se cijepe a 6 mj.brzo prode. Nazalost s obzirom da Pfizer testira i 3. dozu bojim se da ce i to nametnuti.
    Bruna bas grozna prica, jadna cura, a sigurno su joj rekli da se to dogada i da nije do cjepiva 🙄

Joj nadam se da neće, već je ljudima dosta. Ja sam isto prvo bila protiv, nisam ni sad 100% za... ali suprug se morao cijepiti zbog posla (radi u kontaktu s puno ljudi, a u godinu i pol se nije zarazio... isto kontradiktorno), a i živimo s onkološkim bolesnikom pa je i tu nastala panika. Tako da sam nekako zbog njih išla na cijepljenje, inače bi čekala do zadnjeg kad nam više ne bi dali izbor..

🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 8/2020
    👼🏼 miss.ab. 6tt 1/2021
    miss.ab. 7+3tt 7/2021

• maryG
    15. Srpanj 2021. 11:30

Bruna257

aurora12

Njoj su na žalost posumnjali na cjepivo… Jer je do sada sve bilo uredno,u obitelji nema nikakvih sličnih slučajeva sve ostalo je ok, od štitnjače pa na dalje…a kako je prošle godine imala svadbu , planirali su djecu, i sad je to sve ostalo visit u zraku..

Eto stvarno ima svakakvih slučajeva i svaki organizam drugačije reagira, a možda ni ne dobivamo svi isto cijepivo nego je više kao ruski rulet 😰

🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 8/2020
    👼🏼 miss.ab. 6tt 1/2021
    miss.ab. 7+3tt 7/2021

• nelanr_
    15. Srpanj 2021. 11:30

Kod nas nazalost nema ta mogucnost nije prije korone a ni sad da prisustvuje ☹️
    Zanima me da li je neka od vas ili zna nekog da je zbog laserske operacije ociju morao na carski da li je to uopce uslov za carski istrazivala sam po netu misljenja su razlicita, doktor je rekao da zavisi od misljenja oftamologa ali ipak na kraju odredjuje komisija.  Do sad sam sve govorila zelim carski dok nisam ostala trudna 😂

boy 💙🌍

Bruna257
    15. Srpanj 2021. 11:33

maryG

aurora12

Joj nadam se da neće, već je ljudima dosta. Ja sam isto prvo bila protiv, nisam ni sad 100% za… ali suprug se morao cijepiti zbog posla (radi u kontaktu s puno ljudi, a u godinu i pol se nije zarazio… isto kontradiktorno), a i živimo s onkološkim bolesnikom pa je i tu nastala panika. Tako da sam nekako zbog njih išla na cijepljenje, inače bi čekala do zadnjeg kad nam više ne bi dali izbor..

A i samo cijepljenje to ne garantira da se nećeš zaraziti, već da nećeš imati težih simptoma i posljedica... Ali se uredno možeš zaraziti i asimptomatski prenositi to ljudima koji se iz nekog razloga ne mogu cijepiti i time ih još više ugrožavati... 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Ri
    15. Srpanj 2021. 11:33

Bok cure drage , čestitam svim curama na urednim pregledima , ove koje trebaju imati neka bude sretno i uredno . Meni je bio danas pregled umjesto 19 og - jer doktor ide na godišnji , sve je uredno 😊 Sljedeći pregled mi je 23.08 . 
    Ja službeno idem na duuugi godišnji i naravno odlučila sam se malo odmoriti od interneta i uživati u ljetu . Svakako ću vam javljati za preglede a možda ponekad i skicnem 😊 Obzirom da sam zadnja 2 mjeseca provela na kauču i krevetu i internetu 😂 definitivno uzimam off 🙈. 
    Želim vam predivno ljeto , uredne preglede i trudnoće , čuvajte se i svoje bebice a svakako ćemo se tipkati . 
    Puse svima ❤️🍀

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

• Ella1994
    15. Srpanj 2021. 11:37

Pozdrav cure ☺
    Mi smo 11+4 tt...termin 30.01.2022. (treća trudnoća)
    Danas bili na kontroli i zasad sve super ☺

nemamimena26
    15. Srpanj 2021. 11:42

Ri

Bok cure drage , čestitam svim curama na urednim pregledima , ove koje trebaju imati neka bude sretno i uredno . Meni je bio danas pregled umjesto 19 og - jer doktor ide na godišnji , sve je uredno 😊 Sljedeći pregled mi je 23.08 .
    Ja službeno idem na duuugi godišnji i naravno odlučila sam se malo odmoriti od interneta i uživati u ljetu . Svakako ću vam javljati za preglede a možda ponekad i skicnem 😊 Obzirom da sam zadnja 2 mjeseca provela na kauču i krevetu i internetu 😂 definitivno uzimam off 🙈.
    Želim vam predivno ljeto , uredne preglede i trudnoće , čuvajte se i svoje bebice a svakako ćemo se tipkati .
    Puse svima ❤️🍀

Hej draga Ri, drago mi je da je sve u redu i da sve prolazi kako treba, to je najbitnije 
    Svakako se čuvaj, pazi i uživaj u ljetu, napuni baterije maksimalno koliko možeš i nadoknadi ova posljednja dva mjeseca 
    Čujemo se svakako! 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

nemamimena26
    15. Srpanj 2021. 11:44

Ella1994

Pozdrav cure ☺
    Mi smo 11+4 tt…termin 30.01.2022. (treća trudnoća)
    Danas bili na kontroli i zasad sve super ☺

Pozdrav Ella1994, želim ti lijepu i mirnu trudnoću, da sve bude kako treba.
    Čestitam na urednom pregledu 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

Slee
    15. Srpanj 2021. 11:49

Dobro dosla Ella! 
    Ri, to je i meni plan cim muz dobije godisnji! Lijepo se opusti i zabavi, odmori i uzivaj! 😂 tipkamo se na jesen, dug je jos put 😂
    Sto se tice cijepljenja, tu svakako svatko ima pravo na svoje misljenje i na kraju ce svi napraviti po nekoj svojoj savjesti. Po meni nema smisla razgovarati/raspravljati o tome sto je ispravno, a sto ne, svatko vodi avoj zivot onako kako najbolje zna. Isto je i s odgajanjem djece i x drugih stvari u zivotu. Nema tu ispravnog, ima samo individualnog. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.