Čestitke svima na današnjim pregledima 😃🍀
Curke vi koje ste krvarile na početku trudnoće, koliko dugo je to trajalo?
Ja sam na strogom mirovanju i duphastonima par dana ali najčešće ujutro kod prvog pišanja na papiru bude malo crveno 😪
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Čestitke svima na današnjim pregledima 😃🍀
Curke vi koje ste krvarile na početku trudnoće, koliko dugo je to trajalo?
Ja sam na strogom mirovanju i duphastonima par dana ali najčešće ujutro kod prvog pišanja na papiru bude malo crveno 😪
Tako ti je i meni bilo, ali smede. Prvo sam bila na utrogestanu pa kad me skinila s njih mi se ponovo pojavilo i sad sam na duphastonu.
Prvih 7 dana od kad sam ih pocela piti je i meni bilo najcesce ujutro nakon prvog mokrenja. Sad mi je skroz prestalo nakon dva tjedna.
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Mislim da su knjizice prakticnije jer je sve na jednom mjestu
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Ja sam se još prije trudnoće načitala o porodima i vidjela milion videa i nekako mi se čini sada trenutno da bi meni najlakše bilo klečeći odnosno na sve četiri 😅 Jer i inače kada me boli nešto sa područja trbuha i okolo se sva nekud sfrčem i bude mi lakše a i nekako mi se čini prirodno lakše u toj pozi izgurat bebu van ipak gravitacija čini svoje nekim dijelom.. Što se tiče epiduralne ili bilo kojeg drugog načina olakšavanja boli sve bi prihvatila zašto si ne olakšat i time sačuvat snagu za tiskanje,ali ja sam i relativni kanditat za carski pa ćemo vidjet kada za to dođe vrijeme🤞
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Xoxo hvala sto si podijelila iskustvo s tim, nadam se da ce se i kod mene sve vratiti gdje treba biti bez komplikcija 🙏
Trudnicka mozda nije nuzna ali ja sam je dobila i u prvoj trudnoci kod soc.gin.i sad kod privatnika. Malo je zgodnije pratiti tijek trudnoce jer je unutra sve sazeto po pregledima, a treba je imati uvijek sa sobom u slucaju da se nesto dogodi da se zna da se radi o trudnici. Kod nas u splitu se trudnicka nosi na vadenje krvi za kg pa nalaz zakace unutra.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Super za sve cure koje su danas bile na pregledu😀😀. Da vas pitam dali vi uz vitamine pijete i folnu? Meni ginekologica nije zapisala samo sam joj pokazala da pijem Gravidon*A i rekla je da je to super.
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Super za sve cure koje su danas bile na pregledu😀😀. Da vas pitam dali vi uz vitamine pijete i folnu? Meni ginekologica nije zapisala samo sam joj pokazala da pijem Gravidon*A i rekla je da je to super.
Meni su u ljekarni rekli da pijem i folnu i vitamine
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Ja pijem samo Folacin 5mg ali još od drugog mj kad smo se počeli pripremat na trudnoću tako da sam je pila tri mj prije začeća ali meni je to bilo obavezno zbog lijekova, i dalje ju pijem i vjerojatno ću do kraja trudnoće. Jedan gin mi je rekao da u prvih 12 tjedana je dovoljna samo folna jer hormoni čine svoje i ne treba trpat organizam sa svime i svačim makar bili i vitamini, a poslije 12og se mogu uzimati polako i ostali dodatci
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Cure, sutra ujutro radim ponovno urinokulturu da vidimo jesmo li uspjeli ubiti upalu. Kako sam od antibiotika dobila gljivice, uzimam vec 2 dana rojazol. Danas sam ga stavila popodne jer sam goedala ako stavim navecer ce mi ujutro sve u posudicu iscurit. Zanima me ako znate - moze li gljivicna infekcija utjecati na rezultate urinokulture? Mozda pitam gluposti, ali fakat se ne kuzim u taj dio
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Cure drage, totalno sam se sokirala: malu odvela na trening I uletila u Supermarkt po neku sitnicu kad tamo kod kasa kutije sa Bozicnim keksima 😲 sada????? Sredinom 7.mjeseca? Koliko god volim Bozic I to predblagdansko vrijeme, mislim da je nekako perversno sad vec s tim krenut 🤔
A evo da vidite I nas debelih u 13tt😊
https://ibb.co/tbVSF44
Jelenas drago mi je da ti se dr svidja I kako je super da i curka moze s vama slijedeci put 💜 I ja bih moje rado povela, ali je politika da ne smiju maladjusted od 16 g 😓
Slee gljivicna infekcija se teoretski moze vidjeti I u urinokulturi, samo we tu obicno ide od kontaminacije. Gljivice u mjehuru nisu bas najcesca pojava. Kod mog gin osim sto ti preporuci da hvatas srednji mlaz imas I vlazne maramice u wc da se prije piskenja obrises da smanjis mogucu kontaminaciju. Mozda da poneses neke sa sobom?
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Sortiraj odgovore
Najstariji