Pozdrav svima
Trudna sam 5 tj termin mi je 19.03.2022., dosad bilo sve okej,ali danas sam pocela primjecivat par kapi krvi crvwne boje te lagane grceve u trbuhu, i sad neznam sta da radim.
Kod gin sam narucena 06.08 jee su mi rekli da je prerano jos za pregled
Sve si razmisljam da odem kod privatnika na pregled
Jesi zvala dr.nakon sto si primijetila krv pa su ti rekli da je rano? Na uzv bi mogli vidjeti da je trudnoca u pitanju ali za vidjeti plod je prerano. Obicno kod krvarenja daju Duphaston i propisu mirovanje pa ako dr. to ne spominje ja bi otisla na hitnu ako imas blizu ili kod privatnika.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Pozdrav svima
Trudna sam 5 tj termin mi je 19.03.2022., dosad bilo sve okej,ali danas sam pocela primjecivat par kapi krvi crvwne boje te lagane grceve u trbuhu, i sad neznam sta da radim.
Moj savjet ti je isto da odeš na hitnu ili kod privatnika. Ja sam trudna tjedan više od tebe i isti problem mi se javio neki dan, dobila sam duphaston i mirovanje do sljedećeg pregleda.
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Dobro jutro svima!! Evo i ja bi se pridružila vašoj skupini😊.
Jučer sam obavila pregled i točno je 8 tt.
Termin po utz je 22.2.
Ovo nam je bilo pravo iznenađenje jer je 4. trudnoca
Dobrodošla i sretnoo🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Termin po utz je 22.2.
Čestitam i dobrodošla 🥳🥳
Napiši kad ti je idući pregled da te stavim na našu listu da se možemo pratiti! 🤗☺
Lucija 16.12.2021.💗
Pozdrav svima
Ja bi isto na tvom mjestu to išla što prije provjeriti 🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Bol curke,
Imam pitanje🥺jesu li kojoj od vas nestajali simptomi u početku. Ja sam šesti tjedan i grudi me više ne bole. Sva sam u panici. Jutros se isplakala.Tako mi je bilo u prvom mjesecu i nije bilo dobro. Hvala vam
Da,evo sad sam 8 tt grudi me vise ne bole. Jucer imala kontrolu sve super
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Termin po utz je 22.2.
Čestitam i dobrodošla 🥳🥳
Napiši kad ti je idući pregled da te stavim na našu listu da se možemo pratiti! 🤗☺
Hvala 😊😊 12.8 mi je iduca kontrola
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Jutro nadam se da ste sve ok ❤️ ja sam lose spavala bas se patim da spavam na boku jer inace spavam ili na stomaku ili ledjima pa me muz po citavu noc budi i okrece kad vidi da sam na ledjima 😂
Imam pitanje cime i kako cistite kupaonicu nisam bas u prilici da to radi neko drugi umjesto mene a vec primjetim da mi vecina sredstava je prejaka i gusi me 😳 Da li je ok dm sredstvo na bazi sirceta jer nemam vise ideja cim bi drugo ako imate neko preporuciti pisite da odmah idem u kupovinu
boy 💙🌍
Bas ste prekrasne trudnice! 🥰
Sretno curama danas na pregledu
Ja nazalost ne mogu replyat s mobitela nekome odgovor pa ovako pisem.
Slee, mislim da ti je rojazol siguran u trudnoci.
Djevojke koje brinu oko simptom, evo ja sam u 10.tjednu,bila na pregledu u ponedjeljak,simptomi se skroz smanjili…grudi vise ne bole jako,pocela sam jesti kako treba jer su mucnine prosle,jedino sta primjećujem je žgaravica koja krene popodne i nenormalnaaaaa glad predvecer/navecer…vise mi voce i grcki jogurt nist dostatni za veceru jer krene bol u želucu i žgaravica. Tako da sta se tice oszalih klasičnih simptoma koji su me pratili otpocetka,skroz su prosli. Mene to isto brine ali eto,bila sam na pregledu i sve okej i vidim da se puno cura suočava s time. Djevojka koja je vidjela krv jutros,obVezno otici barem na hitnu da ti propisu barem duphastone za odrzavanje trudnoce. Sretno!!
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji