Super Bruna! Presladak mali medvjedic 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvala cure ❤️
Kod nas sada puše ko ludo.... A ujutro je susjednu općinu pijavica poharala... Krovovi razbacani,polomljenih drveća, rasvjetnih stupova, voćke i vinogradi koji nisu uništeni mrazom u travnju,sad je tuča dotukla...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
mene danas citav dan ledja toliko bole od jutros se nisam uspjela ustati iz kreveta tako da danas nema ni rucka ni nista bit ce izgleda dostava 😂
boy 💙🌍
Slee mozes, slobodno. nijedna studija nije pokazala da bi miconazol mogao stetiti plodu. u sustini je dobrobit rjesavanja neke infekcije definitivno veci nego potencijalni rizik od tih vaginaleta. samo nemoj stavljati te vaginalete kao da kopas tunel tamo dolje
Momoffour i Petra dobro nam dosle kako nam se fino puni grupa
the more the merrier
Bruna cestitke na dobrom pregledu drago mi je da se hematom smanjuje, nadam se i da ce brzo otici cuvaj i mazi tog slatkisa
---------------------------------------------
cure, moram se ispuhat jucer zove moj sef i pita jel mu mogu napraviti tabelu sa par rezultata, rekoh daj mi 5 min i saljem. krenula ja sastavljat tabelu kad ono isti brojevi
rekoh f*** uradila sam dvaput istu stvar, jbg idem sad ponovit. jedno 6 puta sam ta dva scana analizirala, uvijek isto... rekoh nije normalno/ocekivano ali je tako. odvezla malu na balet, kad smo se vracali ispovracala mi cijeli auto
nemam pojma sto joj bi, kaze osjeca se dobro... pol veceri sam onda to cistila. vecerali, stavila njih u krevet i krenula radit na ovoj drugoj studiji, 8 pacijenata sam analizirala, do iza ponoci sam to radila, krenula da utipkam rezultate u tabelu - kad sam skuzila da sam zaboravila napravit zadnji korak: to su dva klika misom da mi kompjuter izracuna volumen
ukratko sad to moram ponovit. ja se rasplakala kad sam to skuzila... A trebali smo imati meeting u jedan
jos mi se zbog toga place...
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Pozdrav svima i cestitke i dobrodoslice ovako sve skupa zelim od srca 😉 mob mi steka nesto bit ce od sinocnjeg nevremena al makar se moze lakse disati...
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Pozdrav svima ❤,
Pratim vas vec nekoliko tjedana od prvog ultrazvuka te od prijedloga prijateljice te bi vam se pridruzili 😄 prva trudnoca iznenadenje jer smo tek saznali u 9 tj. radi neredovitih menstruacija za sada sve ide kako treba nadam se da ce tegobe poput mucnina i vrtoglavica s smanjiti s vremenom, sad smo u 12 tj. Te je termin je 29.1. 🤰❤
🤵♀️ 26 🤵23
Dobro dosla mn291!
—
Ajme mene dolje tako pece i iritira. Nikad nisam imala gljivice, sto je to tako intenzivno? Poludit cu
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozdrav svima ❤,
Pratim vas vec nekoliko tjedana od prvog ultrazvuka te od prijedloga prijateljice te bi vam se pridruzili 😄 prva trudnoca iznenadenje jer smo tek saznali u 9 tj. radi neredovitih menstruacija za sada sve ide kako treba nadam se da ce tegobe poput mucnina i vrtoglavica s smanjiti s vremenom, sad smo u 12 tj. Te je termin je 29.1. 🤰❤
Čestitke i dobrodošla 🤎
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Dobrodosle cure, lijepo se puni popis beba🎉💞💙
Schinin nadam se da ce proci taj stres i da ces uspjeti sve rijesiti 🤞
Ja sam zvala dr. da provjerim je li opasno sto sam krvarila s obzirom na krvnu grupu, za svaki slucaj i pitala sam je da mi jos malo objasni s uzv to kako se odvojila posteljica. I kaze onda da nije posteljica nego mali dio ovoja i da je bila posteljica poslala bi me u bolnicu. Tako da nije bas toliko opasno. Ono sto meni izgleda kao hematom je neka nakupina tekucine u tom dzepicu koji se stvorio ali po njoj nije gusta krv ni ugrusak nego svjetlija tekucina a tako nesto mi i curi pa se stvarno nadam da ce biti sve dobro 🙏❤
Anameri je li ono tebi dr.rekao nesto slicno? Moguce da je isto nesto tako a ne posteljica kad nije bio puno zabrinut.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Pozdrav svima ❤,
Dobrodosla 🥰
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji