Jutro curke..
Ja malo zabrinuta,zadnja tri puta kad sam piškila i obrisala se na papiru mi ostalo svjetlo rozodrozo je to normalno 🤔 Na pregledu prije par dana vidljiva gestacijska vrećica,5+2,nikakvi hematomi..
Moja dr je popodne i javit ću se svakako njoj ali da čujem dali je neka imala sličnu situaciju..
Hvala 🙃
Dobro jutro, svakako se javi dr mislim da ces bit puno mirnija ako te pogleda. Ja vjerujem da je sve ok jer cak i puno jaca krvarenja od samog spottinga zavrsavaju dobro. E sad sto se tih par rozih tockica tice s obzirom da si u 5tt ( vjerujem po zadnjem M a ne od O) moguce da je bila i kasnija O pa da je nekakav ostatak implatancijskog, ili neka sitna zilica s obzirom da se tijelo odmah krene prilagodavati. Vjerujem da se ne trebas stresirati al svakako se javi dr.
Jutro curke..
Ja malo zabrinuta,zadnja tri puta kad sam piškila i obrisala se na papiru mi ostalo svjetlo rozodrozo je to normalno 🤔 Na pregledu prije par dana vidljiva gestacijska vrećica,5+2,nikakvi hematomi..
Moja dr je popodne i javit ću se svakako njoj ali da čujem dali je neka imala sličnu situaciju..
Hvala 🙃
Dobro jutro, svakako se javi dr mislim da ces bit puno mirnija ako te pogleda. Ja vjerujem da je sve ok jer cak i puno jaca krvarenja od samog spottinga zavrsavaju dobro. E sad sto se tih par rozih tockica tice s obzirom da si u 5tt ( vjerujem po zadnjem M a ne od O) moguce da je bila i kasnija O pa da je nekakav ostatak implatancijskog, ili neka sitna zilica s obzirom da se tijelo odmah krene prilagodavati. Vjerujem da se ne trebas stresirati al svakako se javi dr.
5 sam tjedana od menstruacije da,a ovulacija je sigurno bila kasnije jer mi ciklusi nisu bili redovni 😓
Javum se dr odmah čim počne radit,nadam se da smije ništa strašno ali svejedno se zabrinem😣
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Jutro curke..
Hvala 🙃
Ja sam bas nedavno imala slicnu situaciju, malo sam se preforsala i pukla mi je zilica, ali svakako se javi svojoj dr
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro cure, ja imam nekih problema sa svojim krvnim nalazima, kako pijem terapiju za epilepsiju svako toliko provjeravam 3 jetrena enzima jer svaki lijek utječe na jetru naravno a ovi moji su posebno koma. Tijekom svih ovih godina je bilo stanje oke, 1 od tih enzima je bio malo povišen i sve u redu da bi sad na zadnjem nalazu od prošlog tjedan se taj još povisio ali i još jedan koji je uvijek bio oke. Baš me uplašilo to, mjesec dana ranije su nalazi bili oke, terapija mi je ista već dugo. Moram se svaki mjesec javit svojoj neurologici u zg, zvala sam ih jutros pa će me povratno ona nazvat. Ne znam šta bi mislila 😒
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jutro cure,
nisam vas baš stigla popratiti, nadam se da ste dobro, skitali smo negdje cijeli vikend. Samo da vas pozdravim sve i zaželim XOXO sreću na pregledu, kasnije nadoknadim
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Pozz, čitam vas već par tjedana, otkad sam trudna ;)
Kako sam mpo borkinja već par godina ovo mi se sad čini nestvarno pa svako malo mislim - jesam li ja uopće trudna?! I nikako izdržati do idućeg pregleda.
U ovih 9+5 imala sam 2 mučnine bez povraćanja, fazu vučje gladi kroz jutro, grudi narasle za broj. Al osjećam se prilično dobro pa kad simptomi stanu odma krenu paranoje jer samo slušam kako je drugima teško i grozno u prvom tromjesečju.
Utješite me :/
Dobrodosla 💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Bas ste me zamislile sa ovim stvarima za bebe... ja sam nekako odlucila da nekupujem nista za sada jer mi je skroz rano... tamo pred kraj t. planiram tek... uglavnom s obzirom da je moj veliki sin sad 17.5g davno je to bilo... bilo je duplih stvari i nepotrebnih ali i neiskoristenih 100% al znam da je duda morala biti nukova od samog pocetka pa do neke 3-4g ... spavao je do godine u nosiljki s nama na krevetu... prvo u onoj sto je izasao iz bolnice pa je poslje baka nabavila puno vecu od nekog materijala kao slama... i naravno uz sve muke tako je nastavio do 10te godine... uz kinderbet i sobu znalo je doc do plakanja i svega da bi se uvukao u krevet i cupao mi kosu... naravno ljuljanje ninanje i sve do voznje autom da bi zaspao 😂😂😂😂😂😂 sad mi smjesno al proslo je i nadam se da nece bit takvih muka sa ovom koja dolazi 😉 robice je bilo i nasljeđene i nove tako da brzo svejedno sve prerastu... peglanje svega je bilo obavezno do godinu a poslje samo onoga sto ide na golo tijelo... pelene od pocetka do 4g su bile pampers i onda je na kraju imao za noc i tako ako idemo negdje neke iz lidla al se nesjecam koje... bocice su bile nukove mala i velika i naravno kuhalo i termosice dvije jer je kombiniro dohranu od nekih mjesec i pol jer mu mljeko nije bilo dovoljno... naravno bradavice male i te silikonske 20 dana muke pa se onda naucio sisat al poslje jos malo je trazio na bocicu sto je izdojeno pa je ta kombinacija tako trajala do 4 i pol mj. I naravno jos hip nadohrana... bas je bilo zeznuto al uspjeli smo... kolica sam imala neka velika sa velikim tockovima od per perega kao i hranilicu, hodaljku i neku stolicicu za stol i lezaljku ... ali spas su mi bila neka kplica minijaturna sto smo dobili od kumova dal iz konzuma ili sl. uglavnom bila su skroz ravna za djete i mogao je biti u njima jer sam vecinom bila sama i maleni stancic pa je to odlicno funkcioniralo... cak su bili neki kajsici pa si mogao na rukohvate tu korpu stegniti da bude cvrsta i super stvar... bilo je tu svacega do godine od izdajalica pa grijaca kojekakvi za mljeko bebu i sl. Nekih ljuljackih pa lampica i uralica al mi to nista nesto nije bilo za njega ili on nije volio ili se cinilo nesigurno... sad nakon toliko godina mi se sve to cini smjesno... al sjecam se pupka prvog kupanja muka sa zubbicima i svega... hvala za savjete za opremu i nadam se da necu predugo cekati i polako cu krenuti jer treba svacega 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Pregledi 🤰🤰💞:
XOXO-12.7.
aurora12- 13.7.
Bruna257-14.7.
Ninica6-14.7.
Bambina-15.7.
jelenas-15.7.
avica-16.7.
Maša-19.7.
Ri-19.7.
Anci- 21.7.
Lady D-21.7.
ane1212-21.7.
TeJa-22.7.
nemamimena26-23.7.
Upitnica_st-23.7.
Margo-26.7.
Slee- 27.7.
Lori-27.7.
Teeny-27.7.
Angel-27.7.
Freya_444- 29.7.
Sirenita-30.7.
anameri-30.7.
piba7-2.8.
Taya-4.8.
novasrećica-6.8.
AnnaO-7.8.
Jelenko93-12.8.
Birdy-12.8.
Bela_le-25.8.
☀️☀️☀️☀️☀️
Jutro cure!
XOXO sretno danas i javi se!🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Xoxo sretno danas na pregledu! Javi se :)
—
Jeste se susretale s bolovima oko pupka? Danas me opet boli moje standarno - ledja, kao da trebam dobit i ta neka tupa bol u jednoj tocki desno od pupka, to je novo. Je to isto nesto vezano uz trudnocu, je netko to osjetio?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozdrav, cure!
Mene za vikend satrale mučnine, pogotovo navečer.. Jedva čekam godišnji jer sam baš umorna..
XOXO, sretno na pregledu danas! 🍀
Xoxo sretno danas na pregledu.. 🤗
Upitnica_st dobrodošla 💚
Trudnice kako ste? Ja sam se konačno danas naspavala. Spavam samo po 3-5h po noći i to uz prekide.. 😒 Po danu nema šanse. I to tako od početka trudnoće sa nekih 8tt. Baš me zadnjih mjesec dana muči i tlak. Zna biti i 90 sa 50. Definitivno mi ne odgovaraju ove vručine.. Ovo osvježenje bi je došlo ko spas ponačno da se naspavam. Zbog tlaka imam i vrtoglavice.. Također još uvijek znam imati i mučnine, ne povraćam ali me baš dotuku.. I baš sam izbirljiva što se tiče hrane jer mi ništa pretjerano ne odgovara. Imam i lagane bolove ponekad u preponama. Ali to je sve normalno kad se mi širimo a bebe rastu.. 😃 A što se tiče ostalog što ste pisale, pošto mi je to prva beba sve mi je potpuno nepoznato.. Čitam po netu i upijam vaše informacije što je najbolje.. Uskoro ću krenuti i u potragu svega za bebu i sebe.. Već jedva čekam.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji