Ma imaš još vremena do ponoć 2 puta rodit 😂. Mene svi tješe da drugi put ide brzo i da ću ja to začas. Vidjet ćemo...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Hej cure!
Da se napokon malo javim
Hvala vam svima na čestitkama!
Nada čestitke na bebanu, želim ti brzi oporavak!
Slee lavice, baš si imala težak porod, super si ti to izgurala!
Melani, Jelena još malo I stižu vaše bebe, držim fige da se sto prije nešto pokrene
Mi smo dobro, stigle smo doma u utorak, malo su nas duže zadržali zbog žutice. Beba je super, preko dana lijepo papa i spava, po noći je zato nemirna Pa ja lijepo preko dana kad ona spava legnem skupa s njom. Ja se dobro oporavljam, šav me malo boli ali ništa strašno jedva čekam prestanak krvarenja već me lagano nervira.
Tata nam je od velike pomoći i ne može se nagledati malene. Baš uživamo osim u 3 ujutro kad urla pa ju smirimo pa se pokaka pa ju presvucemo pa se opet pokaka
Dojenje nam ide dobro, prvih par dana je bilo baš teško, krivi hvat je imala i nikako se uskladiti. Bio mi je problem u bolnici što je bila jako uspavana od žutice, doslovce ju nisam mogla probuditi za podoj nego sam joj gurala cicu u usta i onda je jela automatski dok je spavala. Nije ni čudo da je bio krivi hvat.
Imam divnu patronažnu koja mi pomogla oko dojenja i ostalog.
Prebaciti ću se u grupu za bebe samo da još malo nadođem
Cure koje još niste rodile pogotovo ako ste prošle termin držite se, meni su zadnji dani baš bili teški psihički. I ne bojte se poroda, jače ste nego što mislite i sve to prođe ❤
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; beta 2.6.⏳️
Draga Lori, drago mi je jako da vam dobro ide! A noći da, najteže su definitivno! Srećom uspjevaš preko dana nadoknaditi, takva je meni bila Klara, a nadam se da će i Marta biti spavalica 🙈 Što se tiče ovih zadnjih dana, mene isto psiha najviše pere, inače nisam strpljive prirode, a kamoli nakon svega dočekati ovu curicu mi je ono, baš već teško. Ali evo, još zaista samo koji dan i s nama je ❤️
Ljubi svog curetka pa se čitamo na bebama!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelenas malo kasnim al cestitke na punom velikom 39tommmm💪 brzo ces ti to bas kako kazes kroz par dana 😉
Lori bas mi je drago da ste svi dobro i da ste se uhodali i naravno da uzivate na max 😘😘😘😘 kiss saljem bebici 💗💗💗💗💗
Citam vas i saljem big hug podrske u iscekivanju... ja sam preskocila nekako te zadnje dugeee dane pa vam zelim da brze prolaze 😉
Vidjela sam zadnji popis 4 curke vs 4 deckica i bas me zanima tko ce prvi 😘
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jutro cure. Noćas me toliko bolila glava, ubitačno da sam morala popit lekadol. Inače rijetko imam tako jake glavobolje i eto je baš sad. Izmjerila si tlak i bio je 138/88 što mi je dosta visoko za po doma, inače toliko imam na pregledima od straha. Valjda će danas biti bolje i samo da ne bude bolova osim onih koje čekamo 😀
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Jutro!!!
Prvo lijepe vijesti- sinoć nam je rodila Anemi2022 malenog Antonia! Tako da nas sada ostaje 7:
1. Mumof4
2. AnnaO
3. Tigrica
4. Jelenas
5. Xoxo
6. Melani
7. Bea
Melani tlak pred kraj trudnoće hoće malo porasti ali ako vidiš da je to bio izolirani slučaj onda je ok. Ja vodim dnevnik tlaka, 2x dnevno pa moram pokazivati doktoru i nekad mi isto bude malo veći ali mi se spusti sam od sebe, što je ok. Kod mene isto ništa baš novo, osim da smo sinoć muž i ja odradili hopsanje i da sam već dvaput imala rijetku (jako!) stolicu. Tu i tamo koja kontrakcija ali sve stane nakon sat dva, baš kad se ponadam 🙄🙄🙄 Svakako se nadam da sutra kreće tjedan u kojem upoznajem svoju curicu, a isto želim i vama pa da više dočekamo 😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro cure. Noćas me toliko bolila glava, ubitačno da sam morala popit lekadol. Inače rijetko imam tako jake glavobolje i eto je baš sad. Izmjerila si tlak i bio je 138/88 što mi je dosta visoko za po doma, inače toliko imam na pregledima od straha. Valjda će danas biti bolje i samo da ne bude bolova osim onih koje čekamo 😀
Mene ti je u tjednu prije poroda oprala takva glavobolja u noći da mi se povraćalo. Samo to tad nisam povezala jer nisam očekivala roditi prije termina 😂
Inače imam migrene, ali zaobilazile su me od 12.tjedna trudnoće
3 MPO postupka
💜 01/22.
Upitnica, da baš je bila tako jaka da mi je išlo na povraćanje. Danas je ok za sad nadam se da me neće opet uloviti po noći.
Ne znam što je ljudima, zadnjih par dana mi je njih troje reklo „kako je ušlo tako mora i izać" 😂. Pa nije baš tako, ušlo je lijepo i ugodno, a izaći će uz suze, krv i znoj...ali sve za naše maleno čudo 🥰
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Bože komentara.... ja sam morala onda na carski jer sam s potpomognute pa su je doktori tamo stavili 😂😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Jao meni, ljudi stvarno imaju svakakve komentare. Kao da mi ne znamo da će izać. A i da, definitivno neće izać tako kako je ušlo, koji god to način bio 🙄🙄🙄
Ja ću večeras opet probat s mužem, nemamo šta izgubit. Teško mi je sjedit na bilo čemu osim na lopti tak da na njoj hopsam pol dana i imam osjećaj da se maaaalo spustila. Druga boljka su mi cicke koje su se već toliko napunile da evo ne znam šta da radim 😳😳😳uglavnom cure moje, izdržimo još malo!!! Možemo mi to!!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji