Tigrica super za dobar pregled i cestitke na punom tjednu💗💗💪💪
Melani super za dobar pregled 😉💗💗💪💪
>>jos malo 💪💪💪💪💪💪<<
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Slee nasmijala si me bas pravo 😂😂😂😂 Kako mi se cini Marul je stigao bas kao moreplovac 😂😂 brodolom ga zadesio 😉 ma sve se to zaboravi kad ga vidis i mazis 😍😍😍😍😍 nadam se da ce te uspostaviti dojenje kroz par dana i da ce te red uspostaviti pa uzivati na max😉 saljem vam kiss 😘😘😘 nadam se da tipkamo i na beba temama 😉
> kako mi se cini od aktivnih clanova jos vas dvije ili sam preskocila nekoga?<
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jutro ekipa!
Danas nemamo nikog na pregledu...
Lady, stavljam popis tko je još ostao za rodit od aktivnih bilo ovdje bilo na whatsappu:
Momoffour- 13.2. 💙
Tigrica- 16.2. 💗
AnnaO- 17.2. 💗
Anemi2022- 17.2. 💙
Jelenas - 18.2. 💗
Xoxo- 22.2. 💗
Melani32- 22.2. 💙
Bea- 4.3. 💙
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Drage zene, cestitke svima koje su rodile i koje trebaju roditi!
Javljam se iz proljetnih beba ( termin 24.03). Zanima me vase iskustvo s dojenjem.
Da li se odma opskrbiti izdajalicom?
Elektricna ili rucna?
Nakon koliko dana dode mlijeko?
Hvala vam unaprijed i sretno!! :)
Rodila u nedjelju, kolostrum krenuo u ponedjeljak, u srijedu prava navala mlijeka. A bila sam jos odvojena od bebe
3 MPO postupka
💜 01/22.
A izdajalica - ja nisam imala nikakvu niti planirala. Al zbog situacije kakva je, odmah sam posudila rucnu, a od nekidan i elektricnu.
Jednostavne su za koristenje pa ne moras nista unaprijed, sve se danas kupinu istom danu
3 MPO postupka
💜 01/22.
A izdajalica - ja nisam imala nikakvu niti planirala. Al zbog situacije kakva je, odmah sam posudila rucnu, a od nekidan i elektricnu.
Jednostavne su za koristenje pa ne moras nista unaprijed, sve se danas kupinu istom danu
Hvala ti puno :)
Drage zene, cestitke svima koje su rodile i koje trebaju roditi!
Javljam se iz proljetnih beba ( termin 24.03). Zanima me vase iskustvo s dojenjem.
Da li se odma opskrbiti izdajalicom?
Elektricna ili rucna?
Nakon koliko dana dode mlijeko?
Hvala vam unaprijed i sretno!! :)
Nisam kupovala ni koristila. Imala sam posuđenu za svaki slučaj. Kad mi je trebalo baš, sam se uvijek ručno izdajala - na početku nakon poroda da popusti pritisak i kasnije kad bi negdje išla pa bi ostavila izdojeno mlijeko doma...
Jutro cure. Bila mi je loša noć, oko 3 se probudila na WC, nisam odmah mogla zaspati i skužim da ne osjetim bebu (nisam pomislila da možda nekad i spava:) i uhvati me neka panika pa sam upalila watcher. Malo kasnije se beba javila ali me jako to podsjetilo na prvu trudnoću kad je beba bila jako mirna i često sam zbog toga bila na hitnoj. Jutros sam opet neke čudne volje, mislim da ću danas prat prozore. Iako bi ja čak voljela doć baš do termina ali ako beba nastavi bit mirna samo ću paničarit...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Bebe se opuste pred kraj jer im postane tijesno i pripremaju se za porod. Prati kroz dan, pokreta mora biti, ali ne kao prije kad se od udaraca nije moglo spavati. 😊
3 MPO postupka
💜 01/22.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji