A izdajalica - ja nisam imala nikakvu niti planirala. Al zbog situacije kakva je, odmah sam posudila rucnu, a od nekidan i elektricnu.
Jednostavne su za koristenje pa ne moras nista unaprijed, sve se danas kupinu istom danu
Hvala ti puno :)
Drage zene, cestitke svima koje su rodile i koje trebaju roditi!
Javljam se iz proljetnih beba ( termin 24.03). Zanima me vase iskustvo s dojenjem.
Da li se odma opskrbiti izdajalicom?
Elektricna ili rucna?
Nakon koliko dana dode mlijeko?
Hvala vam unaprijed i sretno!! :)
Nisam kupovala ni koristila. Imala sam posuđenu za svaki slučaj. Kad mi je trebalo baš, sam se uvijek ručno izdajala - na početku nakon poroda da popusti pritisak i kasnije kad bi negdje išla pa bi ostavila izdojeno mlijeko doma...
Jutro cure. Bila mi je loša noć, oko 3 se probudila na WC, nisam odmah mogla zaspati i skužim da ne osjetim bebu (nisam pomislila da možda nekad i spava:) i uhvati me neka panika pa sam upalila watcher. Malo kasnije se beba javila ali me jako to podsjetilo na prvu trudnoću kad je beba bila jako mirna i često sam zbog toga bila na hitnoj. Jutros sam opet neke čudne volje, mislim da ću danas prat prozore. Iako bi ja čak voljela doć baš do termina ali ako beba nastavi bit mirna samo ću paničarit...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Bebe se opuste pred kraj jer im postane tijesno i pripremaju se za porod. Prati kroz dan, pokreta mora biti, ali ne kao prije kad se od udaraca nije moglo spavati. 😊
3 MPO postupka
💜 01/22.
Jutro!
Melani meni je moja jutros baš mirna i sad sam je malo prodrmala i evo je javlja se, ali ne luđački kao jučer kad mi je izazvala takve kontrakcije da sam mislila da idem rodit. 😂😂
Još malo!!!
Nama je danas punih 39 tjedana, iskreno se nadam da punih 40 neću dočekati 🤯
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hvala cure. Ajme Jelenas veeelikih 39. Još tako malo!!!
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
jelenas čestitam na punih 39 tjedana:)
Melani i moja je nesto jucer bila mirna, sva sam bila nekak zdrndana, držale me neki grcevi ,kontrakcije (srjeda navecer, jucer ujutro i dio popodneva) da nisam u skuzila do predvece da je mirna, je se ona pomaknula ali ne kao obicno. Maznula sam slatkog malo onda je postala aktivnija. (Pardon na izrazu kad sam obavila veliku nuzdu kako treba onda su mi se i grcevi smirili).
LadyD hvala:)
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Jutro cure!
Nadam se da ste sve super i da je lijep vikend pred nama. I iskreno se nadam da ćemo dočekati koju bebicu danas ili sutra, ovaj tjedan nakon Nade i Limunke koje su rodile u ponedjeljak baš zatišje...
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro! Kod mene još 10 dana do bebe 😀😮 Odbrojavanje i oklade za datum počele. Ugodan vikend cure!
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Hehehehe kod mene već dva datuma oklade propala, moj tata se kladio na danas. Prvi put je pogodio pa se nadam da bude i danas u pravu iako mi se trenutno baš i ne čini da bi mogao biti 😂😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji