Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    28. Siječanj 2022. 09:55

Lori🍀

Jutro cure!
    Embarasadačestitam!!! Super da je porod bio tako brz, vjerujem da je bilo bolno ali isplati se sve za mali smotuljakŽelim ti brz oporavak i da sve ide kako treba ❤
    Bambinaajme rodila si! Čestitam!! Ovi horor trudovi ne zvuče baš lijepoDrago mi je da si dobila epi i da ti je olakšala! Uživaj s malenim i sretno, javi nam se kad stigneš
    ČekamoClarissuJelenačestitke na ulasku u termin!
    Jelenkosretno!! Ako je to to, da nam se što prije dođeš pohvaliti lijepim vijestimaDrži se!
    Piba super da si nam se javilaBaš mi je drago da je sve uredno i da malac tako lijepo napreduje! Držim fige da uskoro i sa spavanjem bude bolje, koliko je to moguće kod novorođenčadi
    ———————–‐–
    Ima li zainteresiranih za temu na forumu za mame iz ove grupe? Meni se i dalje ideja whatsup-a i hrpe poruka dnevno ne sviđa. Mislim da bi nam bilo ok da imamo jednu grupu za razmjenu iskustva, ako nas ima zainteresiranih uopće?

Ja sam za .

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_Split
    28. Siječanj 2022. 10:02

Lori🍀

Jutro cure!
    Embarasadačestitam!!! Super da je porod bio tako brz, vjerujem da je bilo bolno ali isplati se sve za mali smotuljakŽelim ti brz oporavak i da sve ide kako treba ❤
    Bambinaajme rodila si! Čestitam!! Ovi horor trudovi ne zvuče baš lijepoDrago mi je da si dobila epi i da ti je olakšala! Uživaj s malenim i sretno, javi nam se kad stigneš
    ČekamoClarissuJelenačestitke na ulasku u termin!
    Jelenkosretno!! Ako je to to, da nam se što prije dođeš pohvaliti lijepim vijestimaDrži se!
    Piba super da si nam se javilaBaš mi je drago da je sve uredno i da malac tako lijepo napreduje! Držim fige da uskoro i sa spavanjem bude bolje, koliko je to moguće kod novorođenčadi
    ———————–‐–
    Ima li zainteresiranih za temu na forumu za mame iz ove grupe? Meni se i dalje ideja whatsup-a i hrpe poruka dnevno ne sviđa. Mislim da bi nam bilo ok da imamo jednu grupu za razmjenu iskustva, ako nas ima zainteresiranih uopće?

Ja sam za 😊
    Beba danas stiže doma nakon 3 tjedna i sigurno neću biti toliko aktivna kao dosad, ali me whatsapp izluđuje, već i bez ove grupe ignoriram dosta obavijesti i preskačem čitanje jer nisam u stanju sve popratiti. Forum mi je statičniji, em se ne natipka 1000 poruka dnevno, em mi je lakše polako čitati. 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    28. Siječanj 2022. 10:20

Upitnica super da beba ide doma! Uživajte i mazite se puno!!!

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• piba7
    28. Siječanj 2022. 10:42

Lori I ja sam za.

melani32
    28. Siječanj 2022. 11:30

Piba vidim kod tebe isto mala razlika među dječicom. Kako je stariji reagirao na bebu, je sve ok za sada?

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

jelenas
    28. Siječanj 2022. 11:51

Lori ja sam isto za. Trenutno mi nije teško popratiti i tu i tamo, svakako bi voljela ostati u kontaktu i vama ovdje i vašim bebicama. Ako imaš volje napraviti temu (jer ja baš niti ne znam kako) pls share :) 
    Upitnica ajme i to si dočekala, baš mi je drago!!!! Nadam se da su samo lijepi dani sad pred vama!
    Ja sam sad tako nestrpljiva da se Clarissa javi 🙄

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• piba7
    28. Siječanj 2022. 11:58

melani32

Piba vidim kod tebe isto mala razlika među dječicom. Kako je stariji reagirao na bebu, je sve ok za sada?

Da, razlika je 23 mjeseca. Pa curka je čak jako dobro prihvatila brata. Jako je nježna prema njemu, ali je stalno na njemu/oko njega. U svemu naravno želi sudjelovati, stalno bi ga mazila i ljubila. Jedino se zna malo naljutiti kad ga hranim, a ona bi se igrala.
    Počela se dosta buditi po noći i to baš zna početi vrištati u snu. Ne znam da li je to zbog svih promijena doma ili jednostavno faza koja je bas sad došla.

Leoni
    28. Siječanj 2022. 14:13

Zdravo cure, evo da se javim nakon pregleda u bolnici. 
    Nisam pisala niti citala u medjuvremenu. 
    Beba je super oko 3300 teska, otvorena 1 cm, nema naznaka za porodjaj. Babica ce mi sutra raditi cerviks masazu pa cemo videti jel ce sta doprineti. 🤷🏻‍♀️

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

Ditaedi
    28. Siječanj 2022. 14:41

Čestitam na novim bebolinama. Puno sreće i da se pazite i mazite.
    Lori, ja sam za za forum za mame.
    Jelenas, također sam za WA grupu, da čujem malo iskustva od drugih mama, tu na forumu nas je na žalost sve manje. Kome se trebam javiti za kontakt, Slee ili?
    Ugl., mi smo dobro. Zeza nas već par dana prduckanje, baš malac prdi, toliko da se i sam zna uznemiriti i prestrašiti. Danas mi malo lošije spava. Od 10 do sad mi je bio na rukama, sad tek zaspao. Nadam se da će noć biti bolja. Umorna sam, nikako da se naspavamo kak treba, al to su valda čari roditeljstva, pa se ne žalim. I dan i noć na rukama. Što je nagore i najslađe od svega, najviše kod mene bi bio. Kad ga netko drugi uzme, bude par minuta i onda bris mami. Nema veze, bitno da lijepo napreduje.
    Puno sreće svima na pregledima i u terminu

jelenas
    28. Siječanj 2022. 15:15

Leoni znači i ti prešišala termin? A bila sam uvjerena da ćeš se javiti ovih dana da si rodila 😂😂 Očito se naše zimske bebice stvarno ne daju baš van! Molim te javi nam kakva je to masaža da i mi muževima prenesemo da se malo pozabave 😂😂😂 
    Ditaedi evo zamolila sam Slee da ti se ovdje javi sa svojim podacima gdje da joj pošalješ broj mobitela da te ubaci u grupu!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani