Piba vidim kod tebe isto mala razlika među dječicom. Kako je stariji reagirao na bebu, je sve ok za sada?
Da, razlika je 23 mjeseca. Pa curka je čak jako dobro prihvatila brata. Jako je nježna prema njemu, ali je stalno na njemu/oko njega. U svemu naravno želi sudjelovati, stalno bi ga mazila i ljubila. Jedino se zna malo naljutiti kad ga hranim, a ona bi se igrala.
Počela se dosta buditi po noći i to baš zna početi vrištati u snu. Ne znam da li je to zbog svih promijena doma ili jednostavno faza koja je bas sad došla.
Zdravo cure, evo da se javim nakon pregleda u bolnici.
Nisam pisala niti citala u medjuvremenu.
Beba je super oko 3300 teska, otvorena 1 cm, nema naznaka za porodjaj. Babica ce mi sutra raditi cerviks masazu pa cemo videti jel ce sta doprineti. 🤷🏻♀️
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Čestitam na novim bebolinama. Puno sreće i da se pazite i mazite.
Lori, ja sam za za forum za mame.
Jelenas, također sam za WA grupu, da čujem malo iskustva od drugih mama, tu na forumu nas je na žalost sve manje. Kome se trebam javiti za kontakt, Slee ili?
Ugl., mi smo dobro. Zeza nas već par dana prduckanje, baš malac prdi, toliko da se i sam zna uznemiriti i prestrašiti. Danas mi malo lošije spava. Od 10 do sad mi je bio na rukama, sad tek zaspao. Nadam se da će noć biti bolja. Umorna sam, nikako da se naspavamo kak treba, al to su valda čari roditeljstva, pa se ne žalim. I dan i noć na rukama. Što je nagore i najslađe od svega, najviše kod mene bi bio. Kad ga netko drugi uzme, bude par minuta i onda bris mami. Nema veze, bitno da lijepo napreduje.
Puno sreće svima na pregledima i u terminu
Leoni znači i ti prešišala termin? A bila sam uvjerena da ćeš se javiti ovih dana da si rodila 😂😂 Očito se naše zimske bebice stvarno ne daju baš van! Molim te javi nam kakva je to masaža da i mi muževima prenesemo da se malo pozabave 😂😂😂
Ditaedi evo zamolila sam Slee da ti se ovdje javi sa svojim podacima gdje da joj pošalješ broj mobitela da te ubaci u grupu!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelena javim se obavezno. Eto ja ne znam, ali sam citala da je strasno bolno 🙈
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Leoni ma ja se nadam da je to pisao netko tko ne podnosi bol nimalo... možda se do tad malo i samo pokrene! Držimo fige!!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ojmeeee koliko porukaaa imam za nadoknaditi! Dojavili su mi da su se rodile neke nove bebe, bas me veseli procitati iskustva!
Ditaedi za grupu posalji ime i broj na mail: sara.dim1809@gmail.com pa te ubacim u ekipicu. Poruke se nizu ko lude, nemoj nas se prepast 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee, poslala na mail.
Znači moj malac danas luduje. Od 10 budan. Samo bi papao i samo na rukama. Na rukama mi i zaspi, al čim ga stavim u krevetić odmah je budan.
Svako toliko imamo problema sa dnevnim spavanjem. Tipa, jedan dan u tjednu ne spava uopće, ili tek pred večer. Noćno spavanje nam je lila. Budimo se dvaput za papati. Nakon jednog buđenja i papanja zaspimo odmah, nakon drugog buđenja i papanja zaspimo nakon 2/3 sata. Što znači, 2/3 sata na mojim rukama. A ja svo to vrijeme maštam samo kako ću sutra ujutro, čim ustanem skočit u dućan po cigarete. I pušit ću baš me briga, bar noću kad je malac nemoguć. Al zadovoljim se sa 2/3 reda milke, nadajući da se neću previše zdebljat. Moj dragi je još žešći od mene...on po likerima i viskiju trusi. Postat ćemo debeli alkosi koji i dalje izbjegavaju cigarete.
Al hoću, sutra ujutro, prije nego što se malac zbudi direkt do dućana po cigarete, hahaha
Bambina i Embrasada čestitam vam na bebicama!
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Embarasada, Bambina čestitke na malim smotuljcima. Brz oporavak vam želim i sve najbolje 🎊❤️
Lori super ideja, ja sam za! Nikako ne volim velike whatsapp grupe, ovako mi je puno lakše za pratiti…
Jelena čestitke na ulasku u termin 🎊 sad možeš konačno sve moguće trikove probati da krene 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji