Meaa bit će do vikenda beba, ne brini :) Bitno da je sve ok!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Radujemo se novim bebicama… ❤️
Alexandra kako si ti?
Mi smo danas punih 30 tjedana, ušli u 31, konačno trica ispred.
Konačno sam se usudila i naručila prvu turu robice i još neke sitnice. Jedan dio došao a ja ne mogu otvoriti paket. Čekam sestru pa će ona, ja nemam snage, skroz paralizirana…
Pusa svima 😘
Evo i mene s pregleda :)
Moram ic dat urin jer imam leukocita i proteina u mokraci i moram stavljat vaginalete. Otvorena i dalje 1 prst . Vito ima 2850 grama i sve super 🙂 jos tih par dana i sta se mene tice moze se rodit 🥳👶🏼
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Bravo za dobre preglede!!
Meaa, nemoj biti tužna, bitno da je sve ok s tobom i bebicom, ove naše zimske bebice su baš lijene, evo i moja ne želi van, a u srijedu mi je termin, isto nemam bolova pretjeranih niti išta 🙈 drži se, vjerujem da će se kod tebe brzo pokrenuti 🎉🎉
Lucija 16.12.2021.💗
Maša ma Vito će biti taman kad treba, uopće ne brinem! 1cm ko nijedan u tim tjednima 😂 Samo da se urin riješi da si bez brige!
Ko nam je još danas ono, Ditaedi, Fluffy i Teeny?
Jana čekamo vas!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Evo i mene sa pregleda. Ukratko, zatvorena sam, plodna voda, posteljica ok, bebač luduje u trbuhu. Radila mi je bris za streptokok i moram dat urin sutra, i sljedeći tjedan kad sam u 37-om idem još kod nje i od onda u TA. I to je to, bliži se kraj polako. Šećer smo prokomentirale napokon, kaže nije gestacijski i nalaz je ok, al bi ona da se još ja držim dijete tih par tjedana što je ostalo do kraja.
Skočila sam danas malo do svoje ekipe sa posla, baš mi je dobro došlo da ih vidim, bila do dm-a kupiti još sitnice šta mi trebaju i to je to, polako spremna!
Evo i mene sa pregleda. Ukratko, zatvorena sam, plodna voda, posteljica ok, bebač luduje u trbuhu. Radila mi je bris za streptokok i moram dat urin sutra, i sljedeći tjedan kad sam u 37-om idem još kod nje i od onda u TA. I to je to, bliži se kraj polako. Šećer smo prokomentirale napokon, kaže nije gestacijski i nalaz je ok, al bi ona da se još ja držim dijete tih par tjedana što je ostalo do kraja.
Skočila sam danas malo do svoje ekipe sa posla, baš mi je dobro došlo da ih vidim, bila do dm-a kupiti još sitnice šta mi trebaju i to je to, polako spremna!
Suuuper baš mi drago 🤗🤗
Kad je točno pregled da zapišem na našu listu ☺️
Lucija 16.12.2021.💗
Jana & Birdy, ste nam rodile? ☺️🤭🤭 Javite nam se 💗
Lucija 16.12.2021.💗
Hej cure
Ja sam odradila svoj zadnji radni dan, baš sam sretna sad
Nyssa žao mi je zbog bolova Drži se bit će to sve ok, svakim danom sve bolje.
Sirenita, Maša, Ditaedi čestitam na pregledu!
Mea držim fige da krene čim prije kod tebe
Nada super za puni tjedan i za tricu
LadyD ja isto imam te kontrakcije, ne bole, stvrdne se cijeli trbuh pa opusti i tako nekih sat vremena. 1x dnevno obično,a ponekad ih nemam uopće par dana. Magnezij pijem al ne znam koliko pomaže. U petak mi je dr rekao da sm skroz zatvorena pa pretpostavljam da su to te bh kontrakcije koje su u ovim tjednima normalne i ne otvaraju.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji