Ditaedi sad si me skroz namamila s panettone recpetom 🙈
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Bru čestitam 🎊🎊
Nyssa i Jana sretno ❤️
Moj pregled danas je bio super, beban ima 1.300gr, nije bio zainteresiran za suradnju i samo nam je guzu pokazao. Cerviks je i dalje 4cm. Do sada sam imala preglede svaka dva tjedna a od sada ću imati svakih tjedan dana. Imam predivnog ginekologa koji ne želi ništa prepustiti slučaju. Šećer kontroliram svaki dan ali nema potrebe čak ni za dijetom. Uglavnom kuc kuc o drvo, zadovoljna sam i neka tako bude i dalje…
Sljedeći termin 10.12. ali mislim Freya da se ne isplati da me stavljaš na listu svako malo, ubrzo će nam i Lucija stići pa nećeš imati ni vremena 🙈 ja ću vas svakako obavijestiti kako je prošlo ❤️
Sretno svima 🥰
Bručestitam 🎊🎊
Nyssa i Jana sretno ❤️
Moj pregled danas je bio super, beban ima 1.300gr, nije bio zainteresiran za suradnju i samo nam je guzu pokazao. Cerviks je i dalje 4cm. Do sada sam imala preglede svaka dva tjedna a od sada ću imati svakih tjedan dana. Imam predivnog ginekologa koji ne želi ništa prepustiti slučaju. Šećer kontroliram svaki dan ali nema potrebe čak ni za dijetom. Uglavnom kuc kuc o drvo, zadovoljna sam i neka tako bude i dalje…
Sljedeći termin 10.12. ali mislim Freyada se ne isplati da me stavljaš na listu svako malo, ubrzo će nam i Lucija stići pa nećeš imati ni vremena 🙈 ja ću vas svakako obavijestiti kako je prošlo ❤️
Sretno svima 🥰
Bravo za pregled i bebicu 🤭🤭💋
Ma nema problema, ja ću tebe staviti na listu, pa lako ja onda prebacim na neku drugu curu kad dode Lucija :)
Ja ću to odraditi do kraja, koliko budem mogla hehe 💗🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Bravo Nada i beba, čestitke na super pregledu!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Tayakako ste ti i Nella? Nadam se da su bolovi prestali da se lijepo mazite I pazite 🥰
Mazimo se i pazimo 🥰 malo mi je lakše od reza.. još uvijek ne sjedim ali ide polako na bolje.. 😁 a beba je super.. puno papa.. samo sisa, ne dajem joj dohranu.. dobiva na kilaži.. sad smo na 3290g.. još nam malo treba do porođajne težine .. 👶
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
LadyD odlicno je.. nada odlicno za pregled
Taya kako ide dojenje? Jel tesko to
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Bručestitam 🎊🎊
Nyssa i Jana sretno ❤️
Sljedeći termin 10.12. ali mislim Freyada se ne isplati da me stavljaš na listu svako malo, ubrzo će nam i Lucija stići pa nećeš imati ni vremena 🙈 ja ću vas svakako obavijestiti kako je prošlo ❤️
Sretno svima 🥰
Bravo! Cestitam na dobrom pregledu!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Sretno cure sutra. Uskoro cete biti sa svojim babama u naruciju.
LadyD bas je prelijepo, hocu i ja tako 😊
Nada super za bebicu i pregled. Drago mi je da je sve dobro 😍❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
JanaL, sretno sutra i damas lipo probaj odmoriti.
LadyD, jako lijepo, svaka čast
Evo, spuštam recept koji me privukao https://plavakamenica.hr/2016/11/26/najklasicniji-recept-za-panettone-majstora-iginija-massarija/
Malo je kompliciraniji od ostalih receptića, duže traje priprema, al mislim da jedino tim postupkom može doći onako lijepo mekano. Nek me ispravi, ak tko ima iskustva.
Inače pince kad radim dođu mi uvijek kruhaste, pune, ne kao panettone iz dućana, onako lijepo mekani.
Bas me mami a neki dan ga dragi spominjo 😂😂😂 mozda ga i iznenadim 🤔😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji