Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    29. Studeni 2021. 15:15

Nyssa ti su već debelo u terminu, ne brini ništa, ako se i pokrenulo mužek je tu, bebica spremna a ti ćeš već znat kad je vrijeme za bolnicu 🤗🤞

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

LadyD
    29. Studeni 2021. 15:22

Samo da uletim 😂😂😂😂😂
     TADAAAAAA ISPEGLALA SAM SVEEEE 💪💪💪💪💪🍾🍾🍾🍾 i sakrit cu peglu jedno izvjesno vrijeeme 😂😂😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

freya_444
    29. Studeni 2021. 15:32

Ditaedi, preporučam od srca tečajeve na stranici Primalja i obitelj, pričaju ti baš primalje iz pulskog rodilišta i jaaako su ljubazne i sve u detalje objasne, javi im se preko fejsa, ako nemaš fejs mogu ti ja poslat podatke :)
    Nyssa, nadam se da se pokrenulo 💪💪💪🤞🤞
    LadyD, ma bravoooo sad si mirna, spremaj peglu i odmor ☺️

Lucija 16.12.2021.💗

tierra
    29. Studeni 2021. 15:32

LadyD

Samo da uletim 😂😂😂😂😂
    TADAAAAAA ISPEGLALA SAM SVEEEE 💪💪💪💪💪🍾🍾🍾🍾 i sakrit cu peglu jedno izvjesno vrijeeme 😂😂😂😂😂

Hahaha.. ovo me bas obradovalo. bravo LadyD, zasluzujes puno odmora nakon tog svega!!

Nyssa, drzim 🤞 da krene porod danas nakon cackanja!!

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

LadyD
    29. Studeni 2021. 15:46

Ditaedi Ja sam spremila ove linkove kad dodju na red 😉😆 mozda su uduplani pa kreni redom 🤔
    https://www.roda.hr/udruga/projekti/edukacija-za-pozitivnu-trudnocu-porod-i-babinje/procitaj-knjigu-trudna-tvoja-saveznica-u-iducih-12-mjeseci.html

https://www.komora-primalja.hr/video-tecajevi/

https://edukacija.roda.hr/za-roditelje/

https://www.komora-primalja.hr/video-tecajevi/

https://www.roditelji.hr/beba/besplatna-online-edukacija-za-trudnice-i-dojilje-zdrava-mama-sretna-beba

https://unabridged.blog/masaza-medice/ [unabridged.blog]

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    29. Studeni 2021. 15:48

Hvala vam na podrsci u trajanju faze "peglanje" 😘😂😂😂
    Jelenas hvala za objasnjenje za trudove😆 nadam se da ce bit prirodno jer kad se sjetim znoj me oblije ( vise od 7h sam bila na dripu)  i  hvala za info za dm bas cu ovdje provjeriti kako funkcionira pa da znam planirati... i dobro si me podsjetila za te bodove taman imam oko 1000 a nisam to dirala uopce
    Ditaedi i tebi hvala za objasnjenje 😉
     Nyssa mislim da se netrebas brinuti i da je to od pregleda.... obicno pred kraj je to kao normalno koliko sam skuzila po pricama a i meni je davno tako bilo svaki put od kako sam presla u bolnicu ( isto kad sam pocela sa ctg-om nekih mjesec i pol prije termina jer sam bila otvorena)  od smeckastog do bas krvi...  i nebrini se uopce tvoja bebica je spremna i ceka da se uskladi sa tvojim tjelom 😉💪💗 i ja sam prenela 10 dana tako da su ti dobro rekli pa samo prati svoje tjelo i drzi se njihovih uputa 😉
     Maša uvjek za drustvo 😉 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    29. Studeni 2021. 15:57

Plan mi je sljedeci.. sad sve one potrepstine treba  na hrpu pa slozit u komodicu  sta trebam sve i tu robicu za pocetak ... da to sve bude pregledno i na dohvat 😉 i onda jos torbu pa da zgotovim to...  pa ce mi ostat krevetic dok dodje i uredit malo zidove i  mogu ic rodit 😂😂😂 i zamjenit dugmice za kopcice na onoj spavacici jer se otkopcava sama 😥😂  dragi uredno zove rano ujutro i bleji 😂😂😂😂😂😂 sve ispadne 😂😂😂
     Popratit cu vas sa daljnjim događanjima da vam nebude dosadno 😂😂😂😂😂  a sad se odo pocastit kavicom i da iskrizam sta sam sve obavila do sada 😂😂😂😂 jer koliko vidim na svojoj trakici 51 ce se pretvorit u 10 a necu ni trepniti 😆

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

nyssa_
    29. Studeni 2021. 16:13

Hvala drage curke, malo ste me smirile. Jos se nadam prirodnom ishodu i cekam muza s posla da ga zaskocim 😅
    Doktor je bas naglasio da sto vise intimnih odnosa prakticiramo jer sjemena tekucina valjda djeluje ko gel za otvaranje. Ko ce ga znat, treba probat 😆

Naša srećica** 12/2021

Teeny
    29. Studeni 2021. 16:19

Hej zenice.
    Evo i kod nas prvog snijega u Sarajevu 🌨️
    Schinin drago mi je sto si nam se javila u svaka cast na svemu sto stizes.
    Alin meni je beba smještena na desnu stranu i imam osjecaj i ja da je nekad pritiscem jer me uvijek lupa dok se ne pomjerem na drugi bok.
    Piba vjerujem da to sve to umara psihički, izdrzi jos malo. Jako blizu si termina.
    Jelenas super za pregled. Drzim fige da se do iduceg pregleda okrene kako treba 🤞
    Ditaedi dobrodosla. Po meni ovo ne izgleda kao da imas gestacijski dijabetes.
    Mea kolica su lijepa.
    Tierra super za ctg i nadam se da neces imati temperaturu.
    Upitnica ni meni se ne cini da bas spavaju 15h, prije bih rekla da me lupa 15h dnevno 
    Nyssa mislim da je to od pregleda.
    Nadam se da ce se uskoro nesto pokrenuti.

Teeny
    29. Studeni 2021. 16:21

LadyD

Samo da uletim 😂😂😂😂😂

Cestitaaaam 🤣🤣🤣🤣
    Odmori sad malo, imas dovoljno vremena do termina to sve posloziti 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani