Plan mi je sljedeci.. sad sve one potrepstine treba na hrpu pa slozit u komodicu sta trebam sve i tu robicu za pocetak ... da to sve bude pregledno i na dohvat 😉 i onda jos torbu pa da zgotovim to... pa ce mi ostat krevetic dok dodje i uredit malo zidove i mogu ic rodit 😂😂😂 i zamjenit dugmice za kopcice na onoj spavacici jer se otkopcava sama 😥😂 dragi uredno zove rano ujutro i bleji 😂😂😂😂😂😂 sve ispadne 😂😂😂
Popratit cu vas sa daljnjim događanjima da vam nebude dosadno 😂😂😂😂😂 a sad se odo pocastit kavicom i da iskrizam sta sam sve obavila do sada 😂😂😂😂 jer koliko vidim na svojoj trakici 51 ce se pretvorit u 10 a necu ni trepniti 😆
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Hvala drage curke, malo ste me smirile. Jos se nadam prirodnom ishodu i cekam muza s posla da ga zaskocim 😅
Doktor je bas naglasio da sto vise intimnih odnosa prakticiramo jer sjemena tekucina valjda djeluje ko gel za otvaranje. Ko ce ga znat, treba probat 😆
Naša srećica** 12/2021
Hej zenice.
Evo i kod nas prvog snijega u Sarajevu 🌨️
Schinin drago mi je sto si nam se javila u svaka cast na svemu sto stizes.
Alin meni je beba smještena na desnu stranu i imam osjecaj i ja da je nekad pritiscem jer me uvijek lupa dok se ne pomjerem na drugi bok.
Piba vjerujem da to sve to umara psihički, izdrzi jos malo. Jako blizu si termina.
Jelenas super za pregled. Drzim fige da se do iduceg pregleda okrene kako treba 🤞
Ditaedi dobrodosla. Po meni ovo ne izgleda kao da imas gestacijski dijabetes.
Mea kolica su lijepa.
Tierra super za ctg i nadam se da neces imati temperaturu.
Upitnica ni meni se ne cini da bas spavaju 15h, prije bih rekla da me lupa 15h dnevno
Nyssa mislim da je to od pregleda.
Nadam se da ce se uskoro nesto pokrenuti.
Samo da uletim 😂😂😂😂😂
TADAAAAAA ISPEGLALA SAM SVEEEE 💪💪💪💪💪🍾🍾🍾🍾 i sakrit cu peglu jedno izvjesno vrijeeme 😂😂😂😂😂
Cestitaaaam 🤣🤣🤣🤣
Odmori sad malo, imas dovoljno vremena do termina to sve posloziti 😘
Piba tebi je sve bilo identicno ko meni. Isto na svake 2min stezanje i bol, samo sto nije prestalo satima. Ja sam čekala ako bude jace boljelo pa da odem na hitno, al je svaki trud bio iste jacine tak da sam zakljucila da su lazni. Normabel se moze samo na recept dobit ne?
Hvala LadyD na pteporukama i svaka čast sa svom onom robivom, trebalo je to sve srediti. Freya, hvala i tebi. Možeš li mi onda pustiti podatke za taj tečaj, jer nemam fejs?
Curke evo i mene, opet sam doma 😅
Cerviks za prst prohodan do zatvorenog usca.. sad mi je bio drugi doktor i obavio bas njezan pregled, i kaze mi dal mi je netko vec rekao da sam ja kandidat za carski zbog moje konstitucije 🧐 - pa nije mi nitko to rekao, al kad je cuo da je beba bila 3200 prije 2 tj na uzv veli ma i moci cete vi to, no nek se sve dogovorim sa svojim dr u srijedu, Ctg bio uredan.. I sada 1.12. opet 😎 trazit cu u srijedu neka mi naprave uzv pa da vidimo kakva je situacija mislim sad me stvarno zanima koliko je narasla i ako je fakat velika morat cu malo razmisliti i o tome..
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
janaL vidis mene svaki put pregledaju 😏 mi cemo u 12.mj obje 😊
E vidis ja sam mislila me nece to zivcirati, ali ipak me zivcira, i to ne od onih bliskih cak, nego od nekog ko nije pitao mjesecima za mene.. 🤦♀️ i sad se sjeti pitati jesam u komadu.. znaci pojma nemas sto prolazim i sve sto se izdesavalo.. 😓
LadyD tako si me raznjezila sa snjeguljicom malom 😊❤️ I bravooo za ispeglani ves 🤩🥳
Jelenas super za pregled 💪 i kilazu 😅
Nyssa da tako zna biti iza pregleda, ja nisam imala taj slucaj uopce, al znam da su pricale cure.. znaci nas dvije u srijedu nastupamo i znamo sto dalje 💪 pretpostavljam da ce i meni biti takav scenarij .. osim ako tebi sad ne krene obzirom na te menst.bolove 🧐
Ditaedi dobro nam dosla 😇
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Nyssa pokusaj ti dva put 😂😂😂 ipak je dvaputadva puta 😂😂😂 salim se samo ( danas sam nesto sretna 😂😂)
Tenny i kod tebe snjeg 🤔🤔🤔 😢😢😢😢 da oce i kod nas makar koja pahulja...
Ja bas volim snjeznu zimu al nesto svake godine slabije i kasnije...
Nemam jos puno priprema za bebicu uopce...vecinom sad sve sto dolazi je vezano za kucu i standardne obaveze... to znaci da cu mirovati 😆 i setnjice neke planirati 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Curke drage,
Evo da i ja podnesem izvjestaj sa svog pregleda.
Danas smo točno 35 tjedana. Moja lupalica ima 2600. Kao i proteklih 15 tjedana, glavom je dolje nisko. Sad se spustila još i niže. I dalje sam prst prohodna.
Doktorica kaze da bi bilo super da jos 10 dana izdržim, al nije me nekako strah da ce bit ranije. Ako i bude, već je curka ok kilaže.
Kad se sjetim one strepnje kad sam u 24. tjednu završila u bolnici na tokolizi, mogu samo bit zahvalna da smo dogurale evo i do 36. tjedna.
Lagano sam pripremila sve za bolnicu. Sutra perem svu robicu pa ce mi mater to popeglat.
I eto, mislim da sam spremna koliko toliko 🙃
Prejake ste sve na whatsapp grupi. Stignem tu i tamo popratit👸
Svima šaljem zagrljaje i puno pozitiveee.
Nek vam sve ide dobro🤗🤗💐🌸🌺🌻🌼🌷⚘
https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji