Aaaaa napišem i izgubim sve 🤦🤦
Nego hellou žene!
Evo malo i nas:
https://ibb.co/R4PNTVN
Trbuh mi je toliko nisko, a curka tako mlati da sve zvijezde vidim, imam osjećaj da će mi sve poispadati van.... Danas sam po tom pitanju... Jučer je bio tak-121/56, otkucaji 98.... Nikako da budem u nekom normalnom stanju da mogu prošetati, reć da uživam u trudnoći...
Pratim više frontova i grupi i svega i niš ne pamtim..... Zbilja imam pileći mozak 🤦😥
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Popsi i Birdy super za preglede!
Mislim da ce nam do kraja sedmice stici minimalno jos jedna beba 😁
Cure ja se mozda necu javljati neko vrijeme ali pratim vas ovdje i u grupi (tamo koliko stignem). Zelim puno srece svim mamama koje ce uskoro docekati svoje bebice ❤
Moja seka nazalost nije dobro, svi nalazi su jako losi i jetra vise ne moze izdrzati. Bolest ju je tijekom ovih godina i psihicki iscrpila tako da se nije mogla boriti kao na pocetku. Sad smo par dana kod mojih, nadam se da ce beba pricekati da se stignemo koliko-toliko pripremiti, trenutno nisam u stanju. Hvala vam svima za podrsku i u trudnoci i u ovoj situaciji sa sekom 💛 Cuvajte se, ja cu vam se jos javljati kad budem mogla, ako nista bit ce pitanja kad se budem pakirala za bolnicu.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Ajme žao mi je jako, držite se svi zajedno 😟🥰
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Aurora iskreno mi je zao i jako me razalostilo to za sekino stanje 🙁 ja se jos uvjek nadam najboljem mogucem ishodu i saljem vam sve najbolje vibre od srca 💗 ostanite jaki svi u obitelji i ti se pazi koliko mozes najvise... saljem vam virtualni zagrljaj i podrsku 💪💗
Birdy cestitke na dobrom i ugodnom pregledu 💗💪jos se malo strpi 😉
Popsi cestitke na dobrom pregledu i nadam se da ces izdrzati jos par dana i nebrini se kao sto i sama kazes bebica ima ljepu kilazu i kad god pozeli doci bit ce sve u redu 💗💪i super za pripremu a mami svaka cast 😉 a tebi skidam kapu na hrabrosti i velikoj zrtvi koju si morala prolaziti do ove t. 💪💪
Piba opusteno i pozitivno samo 😉
*** jake ste vi sve redom ovdje koliko god kukale i strahovale i nesumnjam da ce na kraju svaka imati pozitivan ishod i na vrijeme primiti svoje bebice 😉💗💪💪💪💪💪 kako bi moj tata rekao " za toliku borbu i trud uvjek netko gore to gleda i nagradi " 😉
Schinin hvala i jedva cekam slike 😘potpisujem da je nered uvjek na drugom mjestu i da treba zivjeti prvo a za sve ciscenje i spremanje kad se uhvati vremena tad se i radi... ja iskreno nisam rob stvarima i daleko od toga da volim cisto i uredno i na mjestu al prije svega volim zivot koji zivim i obitelj ispred svega toga ...
Bruna ljepa si trudnica i mrvicu ti jest nisko stomak ali nebrini se 😉 ako osjecas opterecenje super je da uvjek mozes uvesti potporu za stomak... ja jos nisam narucila pravu al pomaze za sada neka rastezljiva marama(tanki šal) koju podvezem od ispod i vislje na leđa i preporucujem stvarno od srca jer je olaksanje bas osjetno😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Aurora jako mi je zao 😭 ali ja sam i dalje u nekoj nadi da ce sve biti dobro. 😊 saljem ti puno zagrljaja i pusa. ❤😍
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Aurora, baš mi je žao. Držite se i daj Bože da krene nabolje 💜
I LadyD i svima ostalima; hvala na lijepim riječima.🥰
https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png
Aurora mislimo na tebe i seku i roditelje i nadamo se lijepim vijestima!! Držite se! ❤️
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Aurora, drži se i šaljem puno pozitivnih misli i energije kao i zagrljaja 💋❤️❤️❤️
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji