Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_st
    29. Studeni 2021. 13:15

Aha, miče se u snu 😁 to bi štošta objasnilo 😂

33👩‍❤️‍👨32

LadyD
    29. Studeni 2021. 13:15

Vec sam pomislila da je nocas bilo akcije koliko stranica 😂😂😂😂
    Sretno danas na pregledima 💪💗
    Slee nisam jos sasila... cekam dragog i krevetic da vidim pa da znam iskrojiti kako mi se sviđa... znam otprilike su svojoj glavi 😂😂😂 al tu sliku nemogu izvuci 😂😂😂😂
    Schinin bas mi je drago da si se javila napokon vec si nas zabrinila. I jesi i ziva i diva 😘 Citajuci te mogu te i razumiti koliko si aktivna pa na kraju nista nestignes od to-do extra posla. Nadam se da ces uskoro smanjiti tempo bar sto se posla tice i uspjeti pomalo odmarati barem između djece i kuce i termina... i molit cu kad okitis slikicu 😆 mozes i komsiluk slikati jer ti u americi kite sve ( ili je to samo u filmovima )  i super za Maxov shoping i nadam se da ces i kolica negdje pronaci 😉( uslikaj nam i to sve 😆)  drzi se i saljem big hug 💪💗😘
    Angel super za mirnu noc isamo nek se tako nastavi jos neko vrijeme 💪💗
    Jelenas super za popis 😆 jel to samo tu snizenje ili u svim dm-ovima? Hvala za preporuku i cestitam na dobrom pregledu i bebica bas ljepo napreduje 😍 😉💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    29. Studeni 2021. 13:17

Meaa  pa ti se gnjezdiš 😆 blizu si ajde jos malo izdrzi 😘💪💗 a za snjeg sam bas ljubomorna ... ovdje fujasto neko vrijeme vlaga ni kise ni magle a sve nesto tmurno 😣 a kolica su preljepa 😍
    Alin hvala 😘i  totalno te razumijem sa okretanjem po krevetu.. a sto kazes ni ja neznam di sve moze udarat vise.. pocela sam sanjati da mi u grlu ili u udovima rukicama i nogama mrdari 😂😂😂😂😂
    Bela_le hvala 😘 sad makar znas sta ti izaziva simptome.. kad izgura jos malo proci ce hvala bogu 💪💗
    Maša super za robicu 💪 ja jos danas zavrsavam i kako i sama kazes spremna 😆💪 al necemo se gurat previse preko reda 😆
    Nyssa sretno i bez stresa 😉 spremna si i u terminu i sad ce to sigurno vrlo brzo 😉💪💗
    Beaa nadam se da ce pomoc biti isplativa  makar za pcr.. javi nam svakako kako je bilo sve na kraju i nadam se da ce bolovi popustiti a da ce i ti radovi polako zavrsiti pa da predahnes i ti napokon.. i definitivno sam ljubomorna na snjeg.. ja blejim kroz prozor nebi li i kod nas zapado...
    Miraclebaby 🚗 💗 i hvala za savjet 😂😂
    Piba super sto si ostala pribrana kad te uhvatilo 💪💗 nadam se da se nece ponavljati pa da cujes sta ce bit na pregledu... izdrzi  i ostani pozitivna 💪💗 saljem big hug 😘
    Ditaedi dobrodosla nam sa sincicem 😉 drago mi je sto smo ti skratili vrijeme i pomogli kako sama kazes 😉 cure ce ti vec dati savjete za gest. I upisi gdje mislis roditi i ime ako imas i iduci pregled pa da te ubace na listu 😉 mi se ovdje radujemo svakoj bebici jednako i sto mirnijoj trudnoci pa da se onda mozemo razmecat robicom i dosadom 😆
    * ja ako se nagodinu preselim u Istru ima sve da vas okupim na druzenje 😆😉
    Netflix mislim da cu razmisliti jer kako sam skuzila nit cu stic na forum niti privatno nit ce bit rucka nit ce kutna ostat cvrsta 😂😂😂😂😂😂
    Tierra cestitke na dobrom pregledu i nebrini se 😉 bebica ce uskoro a to je najvaznije 😘💪💗
    Upitnica eto ni ja nisam znala za tih 15h spavanja... po tome je moja na duracelu... 😂😂😂😂
    * e sad evo imam i ja pitanje o trudovima.. ja sam rodila bez icega prirodno znaci direktno na drip spojena i ti jaki su odmah poceli pa sad kontam ima li razlike ako prirodni krenu.. jel intenzitet isti ili pomalo pojacavaju? Zbunile ste me 😂😂😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    29. Studeni 2021. 13:20

Lorena izdrzi i vjeruj proci ce a znam da ti nije lako al jaka si ti i izgurat ces 💪💗😘

Tierra & upitnica nisam ni pomislila na micanje u snu 😂😂😂  svast mozemo ocekivat 😆😍

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

jelenas
    29. Studeni 2021. 13:41

LadyD meni su prirodni bili baš kao neki valovi i pojačavali se postupno i bili super izdržljivi. Al zato nakon gela i dripa horor- svi turbo jaki i jednaki i neizdrživi. Što se tiče popusta u dm-u to ovisi o shopping centru- kod nas u Zg city centar one ima svaku prvu srijedu u mjesecu akcije i supernova mislim ima svaku drugu subotu i tada DM daje 15% popusta na kupnju iznad 250kn tako da ja idem 1x mjesečno u nabavku i kupim sve što trebam i baš puno uštedim (oko 200kn po kupnji jer skupim i bodove).

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Ditaedi
    29. Studeni 2021. 13:42

Ma baš ste super sve ženskice...uz vas iz uz online shopping preleti dan, a bogami sam u zadnji misec dana potrošila i ispeglala kartice, bitno da malac ima. Kako sam zbog korone sva drženja odgodila za do neko bolje vrijeme, definitivno forum, online shopping i da, netflix za filmove su mi zadnje slamke spasa za neko guštanje. E, već kad smo do kračenja vremena, zanima me koje ste tečajeve za trudnice/porod/dojenje pogledale online? Pa da tih misec dana što imam do termina još malo gledam i proučavam

Ditaedi
    29. Studeni 2021. 13:50

Popust u dm-u vam imaju samo dm-ovi koji su u sklopu nekog centra, pa ovisno o tome kako je koji popust po centrima, tak ima i taj dm. Ili recimo, ak imaju u centru grada dučani dogovor tipa žuta srijeda, onda i taj dm koji se nalazi u centru ima isto popust. Ali uvijek bude iznad 250 kn 15% na cjelokupni iznos računa. Ja baš volim dm, od svih drogerija, volim i njihov pay back sistem di se na određene proizvode skupi i do 30x više bodova i to mi je baš super. Baš se lijepo skupe bodovi i ispadne lijep popust

nyssa_
    29. Studeni 2021. 14:21

Cure koje ste rađale i prije, trebam pomoc. Bila sam na pregledu jutros i gledao me vaginalno koliko sam otvorena i jedva da sam otvorena za prst. E sad kad sam stigla doma, rucala, odmorila, otisla sam na wc i imam smećkasto krvavi iscjedak. Ne bih rekla da je sluzni cep jer nema sluzi vec samo smećkasta krv. Dal je moguce da je to zbog vaginalnog pregleda koji mi je bio malo bolan ili se nesto pokrece? Trebam li se zabrinuti zbog te krvi? 

Naša srećica** 12/2021

Bela_le
    29. Studeni 2021. 14:34

nyssa_

Cure koje ste rađale i prije, trebam pomoc. Bila sam na pregledu jutros i gledao me vaginalno koliko sam otvorena i jedva da sam otvorena za prst. E sad kad sam stigla doma, rucala, odmorila, otisla sam na wc i imam smećkasto krvavi iscjedak. Ne bih rekla da je sluzni cep jer nema sluzi vec samo smećkasta krv. Dal je moguce da je to zbog vaginalnog pregleda koji mi je bio malo bolan ili se nesto pokrece? Trebam li se zabrinuti zbog te krvi?

Meni je znalo tako biti poslije svakog pregleda

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

jelenas
    29. Studeni 2021. 14:41

Nyssa koliko znam to je normalno nakon pregleda i nakon odnosa. Ako bebu osjećaš normalno mislim da nemaš razloga za brigu. Jesu li ti rekli što za dalje, imaju li kakve prijedloge? 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.