Ajme žao mi je jako, držite se svi zajedno 😟🥰
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Aurora iskreno mi je zao i jako me razalostilo to za sekino stanje 🙁 ja se jos uvjek nadam najboljem mogucem ishodu i saljem vam sve najbolje vibre od srca 💗 ostanite jaki svi u obitelji i ti se pazi koliko mozes najvise... saljem vam virtualni zagrljaj i podrsku 💪💗
Birdy cestitke na dobrom i ugodnom pregledu 💗💪jos se malo strpi 😉
Popsi cestitke na dobrom pregledu i nadam se da ces izdrzati jos par dana i nebrini se kao sto i sama kazes bebica ima ljepu kilazu i kad god pozeli doci bit ce sve u redu 💗💪i super za pripremu a mami svaka cast 😉 a tebi skidam kapu na hrabrosti i velikoj zrtvi koju si morala prolaziti do ove t. 💪💪
Piba opusteno i pozitivno samo 😉
*** jake ste vi sve redom ovdje koliko god kukale i strahovale i nesumnjam da ce na kraju svaka imati pozitivan ishod i na vrijeme primiti svoje bebice 😉💗💪💪💪💪💪 kako bi moj tata rekao " za toliku borbu i trud uvjek netko gore to gleda i nagradi " 😉
Schinin hvala i jedva cekam slike 😘potpisujem da je nered uvjek na drugom mjestu i da treba zivjeti prvo a za sve ciscenje i spremanje kad se uhvati vremena tad se i radi... ja iskreno nisam rob stvarima i daleko od toga da volim cisto i uredno i na mjestu al prije svega volim zivot koji zivim i obitelj ispred svega toga ...
Bruna ljepa si trudnica i mrvicu ti jest nisko stomak ali nebrini se 😉 ako osjecas opterecenje super je da uvjek mozes uvesti potporu za stomak... ja jos nisam narucila pravu al pomaze za sada neka rastezljiva marama(tanki šal) koju podvezem od ispod i vislje na leđa i preporucujem stvarno od srca jer je olaksanje bas osjetno😉

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Aurora jako mi je zao 😭 ali ja sam i dalje u nekoj nadi da ce sve biti dobro. 😊 saljem ti puno zagrljaja i pusa. ❤😍
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Aurora, baš mi je žao. Držite se i daj Bože da krene nabolje 💜
I LadyD i svima ostalima; hvala na lijepim riječima.🥰
https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png
Aurora mislimo na tebe i seku i roditelje i nadamo se lijepim vijestima!! Držite se! ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Aurora, drži se i šaljem puno pozitivnih misli i energije kao i zagrljaja 💋❤️❤️❤️

Lucija 16.12.2021.💗
Aurora, jako mi je zao, drzi se ❤️

🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Aurora bas mi zao ❤️ Tu cemo biti i dalje i javi se dok mozes..
Schinin da i ja mislim da me vise nepotrebno uplasio, a bas im ide, svi me nesto uplase s nekim izjavama al dobro to nama i ide na kraju krajeva..
Popsi svaka cast na ovakvom razmisljanju i pozitivi nakon svega sto si prosla 😇
Lori jos malo i evo petka 😍
Teeny e da sad bi vec mogla biti koja bebica do kraja tjedna 😊

👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Aurora draga bas sam mislila danas na tebe i ti javljas takve vijesti bas me je potreslo
nadam se da ce se ipak koliko-toliko oporaviti i skupiti snage za dalje. znam da ti je uzasno tesko ali pazi sebe i bebicu ❤️ i tebi i tvojima zelim svu snagu svijeta da prebrodite ovo tesko razdoblje i ako ti sto znaci saljem dobre vibre i molitve sa drugog kraja svijeta
imas jedan veliki virtualni zagrljaj za utjehu!

👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Aurora baš mi je zao za sestra,nadam se da će bit bolje ubrzo

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji