Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teeny
    14. Studeni 2021. 21:56

Mea to bas zvuci premalo, ali cula sam da tamo doktori praktikuju samo 3 uzv. Logično mi je da te kod jednom pogledaju nakon 32 tj. A ni meni ne rade vaginalne preglede, zadnji je bio u 12 tj poslije toga svaki preko stomaka.
    Lili i ja imam prenose pa sam nekad ljuta na svakoga i sve me nervira, a nekad me nista me dotice. Kako koji dan.
    Josipa pa i ti si bas fit trudnica. Sad ces vidjeti mene, jos sam metar i zelja da porastem pa sam si jos deblja 🤣

https://ibb.co/NpfNWhb

Aurora drzi se. Nadamo se svi da ce seka sto prije biti dobro. Super izgledas ❤️
    Miraclebaby slike su supeeeer.
    Bela drzim fige da ipak nije korona. Cestitam vam godisnjicu, zao mi je sto je danas sve tako ispalo.
    Lorena sretna godisnjica i vama 🎊 
    Dune dobrodosla.
    Nelanr Aurora ti je bas ovo fino napisala. Strah je normalan, ali razmisljaj pozitivno. Kod većine zena sve prodje super i i ti ces isto biti u toj skupini 

Be safe and watch SF
    14. Studeni 2021. 21:58

Birdy 🧚🏻

Dune dobro dosla 😇 dubrava ☺️
    Evo ima nas koje cemo malo prije tebe roditi pa cemo dijeliti iskustva..
    Mi jucer isli u razgedavanje kuhinja, pa rucak obavili, bas smo dobili malo vremena od bebice za to 🥰

Odlično jer mi je već dosta toga da čitam samo hejterske i negativne komentare na svemu a nitko ne daje nikakvo obrazloženje ... Za sada imam favorita a to je Merkur ali nisam se još u potpunosti odlučila .. 

Cijepljena pozitivnom energijom,nuspojave kronična netolerancija na negativu...

• Lilli07
    14. Studeni 2021. 22:41

Miraclebaby bas ste divni
    Bela žao mi je što vam je tako prošla godišnjica 
    Aurora bas mi je žao što zbog seke nadam se da će uskoro biti bolje
    Dune čestitam i dobro nam došla 
    Nelanr strah je normalan, pogotovo što ne znaš šta da očekuješ, Al ne daj da te obuzme. Kad sam prošli put trudna bila, svi koji me dobro poznaju su bili u strahu kako ću ja to izdržati jer sam jednostavno takva, ne mogu bol podnijeti, nakon vakcinacija i vađenja krvi bih padala u nesvijest (a prije bi bila čitava drama i psihičko pripremanje). Što se poroda tiče ja sam se pomirila s tim da ja to moram proći jednostavno, muž mi je bio velika podrška u toj pripremi, bodrio me je i zaista kad je to sve počinjalo ja nisam imala veliki strah. Ako treba porazgovaraj s nekim, neko ko će te malo umiriti, može ti pomoći, eto dobila si i preporuku za knjigu, ne može odmoći. U svakom slučaju svakoj od nas želim puuno hrabrosti i sreće i što lakši porod i oporavak
    Teeny ma da, sve nas uhvati ponekad
    Ja sam se evo kao malo smirila, nisam raspoložena nešto, ali nisam ni plakala više 

LadyD
    15. Studeni 2021. 00:48

CiribiribelaMare gym je presladak😍
    Alexandraaa  eh strudla... morat cu se i ja malo vise angazirat oko slatkog😆
    Josipab preljepa si trudnica 💪💗
    Lillio i mene neki hormoni peru od popodne.. valjda je samo dan takav 😂
    Jelenko mislim da bi se polako trebala raspitivati 💪
    Freya i meni  je kolegica neki dan rekla kako se bebice zadnji tjedan umire... ona ih ima petero i sa svakim joj je  isto tako tjedan pred porod bilo i kaze tocno sam znala... a za dr. nemam komentar...
    … pa zar nam zdravstveni djelatnici svi redom polako odose k vrag.. u… sta ce tek bit za par godina svi ce bit takvi.. uzas..
     Aurora super za roditelje a za seku drzim fige da se oporavi sto prije  i saljem jos jedan hug 😘 i bdw preljepa si trudnica💪💗 knjiga je odlicna preporuka 💪
    Upitnica_st bas me nasmija s ovim odose pare 😂😂 ja cu sutra do ljekarne najvjerojatnije 😂😂😂😂  vjerujem da ces dojiti 😉💪 dobra ti je ova ideja sa wish listom u ljekarni 😆
    Miraclebaby preljepa si trudnica i slike su sve bas cool  😍
     Bela_le kako god bilo lose ili dobro bitno je da ste skupa i dalje 😉 sretna vam i 2 i 4ta godisnjica i neka vam godine donesu samo ljepo 😉😘 i nadam se da nije korona 💪💗
    Be safe....  dobrodosla 💗 cestitke na punom tjednu 💪💗 kad ti je termin?
    Nelanr  znam da je strah neizbjezan mnogima ali pokusaj ostati hrabra i pozitivna jos malo. Do sad si hrabro izgural ove velike tjedne pa sam sigurna da ces ti to bez straha odgurati 💪💗
    Lorena isto vrijedi i za tebe kao sto sam vec napisala Nelanr 💪💗 samo jako i bez straha. Kazu da je samopouzdanje isto pola posla i ja vjerujem da ce te sve do jedne uspjeti i hrabro to sve podnjeti da mozete napokon svoje bebice zagrliti 😘💪💪💪💪 bdw presisala sam ponoc pa cestitam i tebi godisnjicu da si nam sretna i vesela i da vas sreca prati jos dugo godina 💗
    Slee to je pojacani iscjedak tako da bez panike 😉💪 ja ga isto povremeno imam i pitala sam dr. kaze da je normalno... a sluzni bi trebao bit gusci i moze bit bjel zut i sa sukrvicom.. 
    Teeny i ti super izgledas i nezavaravaj se..  bas si preljepa trudnica 😍

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    15. Studeni 2021. 00:48

Morat cu i ja opalit jedan selfi sa ovom svojom trbusinom 😂😂😂😂 nadam se da ce hormoni surađivat 😆😂
    Ja sam danas premrla od straha.... znaci odem obavit veliku nuzdu jutros i kad sam se obrisala gledam crven papir.. znaci presjeklo me momentalno... i brisem se ja i gledam u skoljku sve crveno i  posto mi treba vremena da se ja izbrisem jer nemogu bas dokucit sve kako treba vec mjesec dana sigurno 😂😂 skuzim nema vise ...kontam tako sta je to i sjetim se da sam prije spavanja kao  zdravi obrok napravila kasicu od svjeze cikle i voca 😂😂😂😂😂 uzas zivi... ostarila sam jos 5 godina u sekundi... a sto je jos najzanimljivije samo mi je u glavi bilo da nisam oprala djeciji ves i koga da zaduzim za to... 😂😂😂😂😂😂
     Eto drage moje i mene snovi zovu... laku noc 😘

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Lorena3009
    15. Studeni 2021. 01:18

LadyD

CiribiribelaMare gym je presladak😍
    Alexandraaa eh strudla… morat cu se i ja malo vise angazirat oko slatkog😆
    Josipab preljepa si trudnica 💪💗
    Lillio i mene neki hormoni peru od popodne.. valjda je samo dan takav 😂
    Jelenko mislim da bi se polako trebala raspitivati 💪
    Freya i meni je kolegica neki dan rekla kako se bebice zadnji tjedan umire… ona ih ima petero i sa svakim joj je isto tako tjedan pred porod bilo i kaze tocno sam znala… a za dr. nemam komentar…
    … pa zar nam zdravstveni djelatnici svi redom polako odose k vrag.. u… sta ce tek bit za par godina svi ce bit takvi.. uzas..Aurora super za roditelje a za seku drzim fige da se oporavi sto prije i saljem jos jedan hug 😘 i bdw preljepa si trudnica💪💗 knjiga je odlicna preporuka 💪
    Upitnica_st bas me nasmija s ovim odose pare 😂😂 ja cu sutra do ljekarne najvjerojatnije 😂😂😂😂 vjerujem da ces dojiti 😉💪 dobra ti je ova ideja sa wish listom u ljekarni 😆
    Miraclebaby preljepa si trudnica i slike su sve bas cool 😍
    Bela_le kako god bilo lose ili dobro bitno je da ste skupa i dalje 😉 sretna vam i 2 i 4ta godisnjica i neka vam godine donesu samo ljepo 😉😘 i nadam se da nije korona 💪💗
    Be safe…. dobrodosla 💗 cestitke na punom tjednu 💪💗 kad ti je termin?
    Nelanr znam da je strah neizbjezan mnogima ali pokusaj ostati hrabra i pozitivna jos malo. Do sad si hrabro izgural ove velike tjedne pa sam sigurna da ces ti to bez straha odgurati 💪💗
    Lorena isto vrijedi i za tebe kao sto sam vec napisala Nelanr 💪💗 samo jako i bez straha. Kazu da je samopouzdanje isto pola posla i ja vjerujem da ce te sve do jedne uspjeti i hrabro to sve podnjeti da mozete napokon svoje bebice zagrliti 😘💪💪💪💪 bdw presisala sam ponoc pa cestitam i tebi godisnjicu da si nam sretna i vesela i da vas sreca prati jos dugo godina 💗
    Slee to je pojacani iscjedak tako da bez panike 😉💪 ja ga isto povremeno imam i pitala sam dr. kaze da je normalno… a sluzni bi trebao bit gusci i moze bit bjel zut i sa sukrvicom..
    Teeny i ti super izgledas i nezavaravaj se.. bas si preljepa trudnica 😍

Hvala ti puno😘 Ma budem ja pozitivna, i onda jel me malo nešto zagrci il zaboli evo na... Odma crne misli. Nadam se da cu se za tjedan, dva opustit. Ka šta mi je dr rekla, nakon 30-tog se sve u glavi otpuste. Pa valjda ću i ja...
    Mene teška nesanica pere. Ne mogu zaspat nema šanse... 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Slee
    15. Studeni 2021. 02:12

Ja ipak bila na hitnoj. Sluzavi iscjedak se nastavio, a u jednom trnu je i na gacice ispao bas sluzavi komad, oprostite na gadljivom opisu, ali bio je bas ko slina neka dugacka i cvrsta. Prepala sam se i jos me uz to pocelo stezati od nervoze da nije aluzni cep. Ugl sve je dobro, ctg uredan, a ovo je samo neki jaci iscjedak (ali nisam ni vaginalete dobila). Cervikometriju nisu radili, samo rucno provjerili - zatvorena i odrzana, sto god to znacilo, ne kuzim se u te mjere. Ugl pao mi kamen sa srca iako mi sad malo zao sto sam isla opet i dozvolila panici da prevlada. Ali stvarno nije bilo lijepo vidjeti i osjetiti ispadanje tog sluzavog. Uf, tko ce sad zaspati

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Taya_
    15. Studeni 2021. 02:44

Slee najbitnije da je sve u redu.. oni su zbog toga tamo.. 😉 naše trudničke glave svašta zamisle da se dešava.. 🙉 pogotovo ako su neka loša iskustva od prije.. ipak brinemo za bebice još kad su one u trbuhu.. a i bolje provjeriti što se dešava.. 😀 ali sada zaboravi na to.. nemoj si nabivati nepotreban stres.. i sebi i bebi.. tog iscjetka bit će ti sad iz tjedna u tjedan sve više.. ubiti sve ćeš više i bolje osjećati.. i iscjedak, bol, grčeve,  kontrakcije i sve što dolazi u kompletu s trudnoćom..  tako da probaj se barem malo opustiti, uživaj sad u trudnoći jer samo stižu gore stvari..🤷‍♀️ sluzni čep ako će ti kasnije i ispasti može padati i tjednima prije poroda a čak i kad pada nije uvjet da će krenuti porod tako da se ni ne mora kod doktora zbog njega.. meni su u TA rekli zbog krvarenja i plodne vode odmah doći u bolnicu a zbog sluznog ne.. eto.. da znaš 😉 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Alexandraaa90
    15. Studeni 2021. 04:34

Bela sretna godisnjica, bitno da ste skupa.  Nadam se da curica ipak nije pokupila Koronu i zelim joj brz oporavak.  
    Aurora opet kazem i tvojima zelim brz oporavak, posebno seki. 
    Slee znam da se plasis, ali iscjedak je normalna, i ja ga imam.  Ali meni valjda zbog serklaze i prstena ne curi polako, nego odjednom.  Odvratno nesto. 
    Be safe dobrodosla. 
    Lorena sretna ti godisnjica 💖
    LadyD meni je problem sto ja ne smijem nista raditi, inace gdje bi mi bio kraj 😂
    Mene evo nesanica lovi.  Budna sam od 4h i ne znam ziva sta da radim sa sobom.  Ali nije dugo stvarno pa sad ne znam sta je ovo. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

freya_444
    15. Studeni 2021. 06:51

Pregledi 🤰🤰💞:
    tierra-15.11.
    Jagodica1988-15.11.
    Upitnica_st-15.11.
    Larchi29-15.11.
    Bambina-15.11.
    Dune-15.11.
    Roberta2111-16.11.
    Schinin-16.11.
    Miraclebaby27-16.11.
    Alexandraaa90-17.11.
    Bruna257-17.11.
    Piba7-17.11.
    Nada-18.11.
    Meaa-19.11.
    Taya-19.11.
    Angel-22.11.
    jelenas-22.11.
    Maša-22.11.
    Sirenita-23.11.
    aurora12-23.11.
    Slee-23.11.
    Bela_le-24.11.
    Margo-24.11.
    Lillio7-24.11.
    Luu-24.11.
    Ri-24.11.
    Clarissa-24.11.
    novasrećica-24.11.
    Jelenko93-25.11.
    AnnaO-26.11.
    jelenas-29.11.
    Popsi-29.11.
    anemi2022-30.11.
    ana_88-30.11.
    Leoni-30.11.
    Lota_twins-1.12.
    LadyD-1.12.
    Josipab-1.12.
    coffeebean-1.12.
    deedee505-2.12.
    Bumbasor-2.12.
    Scarlett-2.12.
    Mum of four-3.12.
    Lori-3.12.
    CiribiribelaMare-16.12.
    Tigrica-27.12.

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.