Žene moje meni je danas 200 dana trudnoće i još 80 dana do poroda😁😵❤️ U meni je mix svega, straja, uzbuđenja, još ne virujem da sam trudna, uplašena, ma svee. Sve me straj kako cu ja to, s tim da sam na propuhivanju jajovodi pala u nesvist😵😵😵
A sutra je meni i muzu 7.godisnjica braka🎉❤️
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Bela bas mi je zao sto sumnjate na koronu, ja se ipak nadam da vasa curica nije uhvatila. Za prsten uvijek ima nade da cete ga pronaci i bar nije bila plodna voda 💪 Neka vam ovih par tjedana do termina prode bez problema🤰👶
Ja se bojim kakav ce biti muzev rodendan u srijedu, godisnjica veze nam je u cetvrtak i bas smo nikakvi. Jos i svekar nije bas najbolje, onkoloski je pacijent ali nekako se drzi. Ova bebica nam mora biti hrabra, nadam se sa ga ne stresiram previse 💙
Dune dobrodosla, cure ovdje vode popis s terminima, spolom, imenima i datumom sljedeceg pregleda pa mozes i to napisati.
Pa evo mi sutra imamo ultrazvuk i sutra nam je službeno 34.tt, čeka se mala Klara za sad smo obje zdrave, ovo mi je prva trudnoća i tek sad sam počela osjećati tremu kad razmišljam o tome koliko je još tjedana do kraja, a i malo sam u nedoumici jer neznam u kojoj bolnici želim roditi inače živim u Zagrebu, Dubrava, tako da imam mogućnost birati ali problem je što ni za jedno rodilište nema pretjerano dobrih iskustava... a naravno budući da ni sama nemam iskustva jednostavno ne znam koga bih slušala ...
Cijepljena pozitivnom energijom,nuspojave kronična netolerancija na negativu...
Josipa divna siii!
Miracle slike su top! Ja sma htjela isto oko bozica, ali vidjet cemo!
Aurora, zao mi je sto seki jos nije bolje, mislim na vas!
Bela drago mi je da nije plodna voda! I super da mozes laganini ipak, a ne strogo mirovati. Nadam se da curica ipak nije u koroni i zao mi je sto je godisnjica takva.
Iscjedak - cure ja sada u wc i imam neki sluzavi iscjedak, onako rastezljiv kao u ovulaciji. Nije puno, ali sam se odmah ukakila da nije sluzni cep. Nema mirisa ni boje. Se netko susreo s tim?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee, ja mislim da je taj sluzni čep gušći i vise bijel
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Bela joj nadam se da će vas ova 4. sad malo popustiti i da je to umjesto 7. godišnjice 😂
Miraclebaby super ste!!!
Slee mislim da to nije sluzni. Btw, vi u Rijeci imate super studio za bozicne fotke- Gržinčić visual studio. Ja htjela natentat muža da potegnemo do njih na slikanje 🙈
Aurora potpisujem za Mojo, pratim ju i od nje sam jako puno i naučila kad smo se prvi put susreli s ADom.
Dune dobrodošla! Jako si lijepo ime odabrala, moja prvorođena je isto Klara 🌸❤️
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelena da da znam, sad su u koroni pa su odgodili malo. Samo ja nema sanse da muza nagovorim na to 😂
A ovaj iscjedak je onako bjelkasto sluzavo proziran. Boze uzas, stalno neki strahovi, brige, nemremmm
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jelenas super si priredila rockas
Meaa meni je jedan tjedan bila nogama dolje pa vec iduci glavom, tako da bez brige za to.. zadnju sliku nisam uspjela otvoriti ne znam zasto, al jos se tvoje prve sjecam 😊
Aurora hvala na info o autoimunoj, moja mama ima lupus pa sam se zato interesirala.. drzim fige da se smiri situacija
Bas vam hvala svima na podrsci i brizi za pupkovinu 😅
Taya kod tebe se opasno priprema bebica za izlazak 😍 izdrzi jos malo dok ne odluci, i bas izgledas fit, samo trbuh 🤩
Bela le drago mi je da si otisla i imala ovaj puta dobro iskustvo! Ovo ce ti pomoci i olaksati odlazak roditi, i bas mi zao za ovakvu godisnjicu
Slee bravo za prvi shopping 💪 kad krenes sada jedva cekm dalje slikice 😅
Aleksandra prava domacica bravo za strudlu 🥳
Tierra bas te muci ta zgaravica 🤪 izdrzi jos malo
Freya drago mi je da se beba javila ipak, i ja isto tako bi voljela da jos malkice priceka unutra
Miraclebaby divne fotkicee 😍😍 mi se nismo uspjeli pofotkati tako.. al dobro imam samo par fotkica sebe od onog ludog dana prije bolnice
Nelanr jaoo sve sto si nabrojala meni prode kroz glavu no ne zelim se previse oko toga brinuti, ja cak nisam ni video neki pogledala ni nista 🤪 ali sada sam dobila na vremenu i mogla bih bar Duhovni pristup procitati..
Cestitam svima na punom tjednu!!
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Cure sve ste predivne na slikama 🤩 ova grupa ima baš predivne trudnice.. 🤗
Dune dobrodošla 🙂 curka će dobiti predivno ime 😊
Slee možda je samo obilniji iscjedak? 🤷♀️
Kako ideš k kraju bit će ga inače sve više.. ja se nadam da je samo to
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Dune dobro dosla 😇 dubrava ☺️
Evo ima nas koje cemo malo prije tebe roditi pa cemo dijeliti iskustva..
Mi jucer isli u razgedavanje kuhinja, pa rucak obavili, bas smo dobili malo vremena od bebice za to 🥰
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji