Cure, hvala na lijepim komentarima! Dala sam sve od bolesne sebe da joj to lijepo napravim, bilo je tu još puno ideja ali jednostavno nisam imala snage. A ona je jučer došla i rekla: vauuuu, kakva zabava ikad! 😂😂😂 Mišica moja velika!
Btw- dojava za H&M ima 15% popusta i free shipping! 🥳
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Lady D ja se nebi zabrinula
Zelena po meni su velicine u h&mu vece
Jelenas sretan rođendan maleckoj
Ja sam poslala muza u ljekarnu po kucne testove na koronu i test za vodenjak, malecka od jucer navecer temperatura i stomacni problemi, a ja se probudila s totalno mokrim gacama i evo jos uvijek stalno po malo curka, jucer stavila zadnju vaginaletu pa se nadam da je jos uvijek od tog, al bolje mi je provjerit
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Hvala Bela! Ajde baš javi kako je koristiti taj amniocheck, ja ga isto razmišljam nabaviti ako prodem 40tt jer mi je s malenom jako slabo curkalo i da nisam bila u bolnici ne bi ni skužila sama. Iako mislim da su mi i trudovi krenuli nekih 1h nakon.
Ja sam naručila grudnjake za dojenje na H&Mu, ovi koje imam stari su 3 godine i totalno su za smeće 😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Relli su mu u ljekarni da nikad nisu culi za to 🤦♀️, cekat cu jos neko vrijeme pa ako ne stane otici cu na hitnu, ali mislim da je to iscjedak samo ga ima jaako puno
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Relli su mu u ljekarni da nikad nisu culi za to 🤦♀️, cekat cu jos neko vrijeme pa ako ne stane otici cu na hitnu, ali mislim da je to iscjedak samo ga ima jaako puno
Nisam popratila odakle si, ali ja sam u prvoj trudnoci te uloske narucila iz neke ljekarne na maksimiru. Pokusaj staviti neku tamniju tkaninu, cucni i nakaslji se. Ako to vodenasto bude vece od promjera kovanice od 5kn, moguce da je plodna voda.
Mi smo blizu po terminu, i meni je stalno mokro i neki iscjedak cudan na dane.
Cure kakve su velicine u h&m? Normalne ili manje? Kupila sam odijelce vel 50 umjesto 56..nemam pojma kam sam gledala 🤦♀️
Hm ti je najrealniji od svih po velicinama, cak neke stvarcice i vece malo.
Bok cure, jel i kod vas kišno i tmurno 😊
Mi bili na kavi sa svekrvom i svekrom pa otišli do trgovine i sada doma, čekamo utakmicu😅
Danas puni tjedan🥰
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Ri robica je preslatka, drago mi je da si zadovoljna kakva je uzivo. I kolica su bas lijepa 🥰
Jelenas sretan rodendan curici, bas vam je predivno sve, ne cudim se da je odusevljena 💞
Hvala za dojavu, morat cu uzeti jos toga sto nam fali.
Bela nadam se da nema korone i da ne curi plodna voda 🤞
Zelim vam svima mirnu nedjelju 💛
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Jutro cureee ☺️😁
Prvo, čestitam na punim tjednima 🎉🎉🎊🥰
Jelenas, baš ste maleckoj lijepo pripremili proslavu, sigurno je bila oduševljena 😍 sretan joj veliki 3. 🎊🎉
Bela_le, nadam se da nije korona i da ti ne curi plodna voda već da je samo iscjedak :)
Zelena, h&m ti je uvijek broj veći :) znači ovo tvoje će biti veličina 56 🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Mamsita iz Osijeka sam, a ovdje danas radi samo jedna ljekarna
Curica je negativna na kucnom testu 🎉
A ovo jos curka, probala sam i ovo s velicinom, bilo je vece od kovanice od 5kn, test s kasljanjem sam polu slucajno naoravila, zakasljala se i bome je curilo, a opet sad ispricavam se sto je gadno, ima onog od tableta skupa s tom vodom ili vodenim isjetkom pa me to buni, inace ostalo je bezbojno i bas voda i bez mirisa
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji