Taya, stvarno si model 😍🤤
Cure,koja je fora s ovim Panda probioticima? Vidim da su dosta skupi, svidilo mi se sta pise da moze pomoci u procesu nastanka alergije i astme, s obzirom da sam sama alergičar/asmatičar. Jeli dovoljno da ih ja pijem cilo vrime ako cu dojiti ili treba nekako bebi direkt dati u usta?
Ja ga pijem i davat cu bebi jer imamo autoimune bolesti u obitelji. Evo upute s pakiranja, ja sam mislila da ne treba posebno davati akk dojis ali izgleda da treba. https://ibb.co/j6nY7hq
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Taya divne ste
Bila na hitnoj, nije plodna voda nego jako obilan vodeni iscjedak od vaginaleta, moram priznat da du ovog pita bili divni, cak je ista sestra bila, skoro sam se rasplakala kad sam vidila ko je tamo, al bila je divna ovog puta, cak me pomazila u nekoliko navrata i rekla da se ne brinem da su to vec lijepi tjedni, a jos jedna pozitivna stvar, rekla je dr da ne moram lezat, nego samo laganini
Super 💪💗 sad laganini i svakako prati situaciju jer i ti si u super tjednima 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Bela evo samo moje iskustvo s curenjem plodne vode. Doduše meni je to počelo već sa 39tjedana i kroz dan iscurilo u nekoliko navrata po jaaako mala količina te vode, doslovno veličine 5kuna na gacama. Tek sam drugi dan zvala gin i stjerao me hitno u bolnicu. Tamo su me pregledali, sve je bilo ok što se tiče plodne vode - dovoljna količina, nije zamucena, ctg je bio dobar i sve. Ali, odmah su me poslali na inducirani. To curenje plodne vode nije bezazleno i treba odmah otići u bolnicu. Mislim, znam da to tvoje možda nije plodna voda ali evo samo sam htjela reći kako je meni bilo...
Josipa navodno uzimanje tih probiotika u trudnoći (najkasnije od 32tt) smanjuje značajno šanse da beba razvije AD u djetinjstvu. Ja u prvoj trudnoći nisam o tome imala pojma pa nisam prakticirala sve do 1. godine curice kad je naglo razvila AD. Tad smo njoj uveli pandu (ujutro u vodi). Sada planiram ja uzimati od 32tt, a nakon poroda iskreno nemam pojma. Ili ću i dalje uzimati ja pa dojiti ili ću izdajati svako jutro po 10ak ml pa joj umiješati u moje mlijeko, nisam sigurna još. Skupi jesu, koja je razlika izmedu njih i nekih drugih stvarno ne znam jer nisam se toliko informirala, tad kad je malenoj buknulo trebalo mi je samo nešto najbolje moguće i pedijatrica i dermatologica su obje rekle da je to Panda pa nisam sumnjala.
Bela drago mi je da je sve ok, vidiš da ti je dobro došao odlazak tamo, na neki način si ipak popravila dojam prošlog odlaska!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
BelaLe drago mi je da je lažna uzbuna ali bolje sprijeciti nego liječiti 😘
Taya super fit trudnica ajme tako blizu još malo pa nam stižu bebice... 3 vas je sad skoro u terminima ako se ne varam po popisu 😆😆 tako da samo vi nama pišite što se događa da se pripremamo.. 🙈🙈
Meaa slatka si trudnica baš.. gledam kako si lijepo sredena a ja razmišljam kad moram izaći negdje vani jednostavno mi se neda sminkati,onako trenirka ili tajice što mi je najlakse navuc i ajmo 😅
Cure cestitke na punim tjednima 🥰
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Taya divne ste
Bila na hitnoj, nije plodna voda nego jako obilan vodeni iscjedak od vaginaleta, moram priznat da du ovog pita bili divni, cak je ista sestra bila, skoro sam se rasplakala kad sam vidila ko je tamo, al bila je divna ovog puta, cak me pomazila u nekoliko navrata i rekla da se ne brinem da su to vec lijepi tjedni, a jos jedna pozitivna stvar, rekla je dr da ne moram lezat, nego samo laganini
Odlicno👍👍😘😘 Koja ti je dr bila?
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Taya, baš si lijepa trudnica 🤗 kao da mi se čini da ti se trbuh malo spustio, a i u lijepim si tjednima, moglo bi svaki čas hehe 🤗☺️
Bela_le, neka si ti otišla, sad si mirnija i samo laganini 💋🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Taya divne ste
Odlicno👍👍😘😘 Koja ti je dr bila?
Izmjenile su se neke dvije, zaboravila sam kako se zovu jer nisu klasicne koje budu na odjelu i u trudnickoj, danas im je bas guzva pa su morali aktivirat i ginekologe koji nisu specificno za trudnice i rodilje
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bela evo samo moje iskustvo s curenjem plodne vode. Doduše meni je to počelo već sa 39tjedana i kroz dan iscurilo u nekoliko navrata po jaaako mala količina te vode, doslovno veličine 5kuna na gacama. Tek sam drugi dan zvala gin i stjerao me hitno u bolnicu. Tamo su me pregledali, sve je bilo ok što se tiče plodne vode - dovoljna količina, nije zamucena, ctg je bio dobar i sve. Ali, odmah su me poslali na inducirani. To curenje plodne vode nije bezazleno i treba odmah otići u bolnicu. Mislim, znam da to tvoje možda nije plodna voda ali evo samo sam htjela reći kako je meni bilo…
Znam da nije bezazleno, zato sam na kraju i otisla, znam da se cak antibiotik daje ako je proslo vise od 24h
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Dobar dan cure.
Ja sam danas malo bila aktivnija. Kuhala sam, i cak sam ispekla strudlu sa pekmezom od sljiva 😂
Sad odmaram.
Cestitam svima na punim tjednima i ulazak u termin.
Ri sve je preslatko.
Jelenas sretan rodjendan maleckoj, tebi svaka cast za party. Brzo ozdravi.
Slee bravo za prvi soping, bas je lijepo.
Taya 😍 super izgledate.
Ako sam koga zaboravila sorry.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji