Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ri
    14. Studeni 2021. 07:35

https://ibb.co/hsHgfXR
    Evo i kolica 

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

Ri
    14. Studeni 2021. 07:37

Xoxo jako zadovoljna kvalitetom , recimo nešto između h&m-a i Zare 😊

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

• XOXO
    14. Studeni 2021. 07:41

Ri super su i kolica. I mene su privukli ti sivi tonovi. Bas cu bacit oko na pat pat iskoci mi cesto al kako nikad nisam narucivala bilo me strah sta bi moglo doci. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Ri
    14. Studeni 2021. 08:22

XOXO

Ri super su i kolica. I mene su privukli ti sivi tonovi. Bas cu bacit oko na pat pat iskoci mi cesto al kako nikad nisam narucivala bilo me strah sta bi moglo doci.

Nećeš se razočarati 😊

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

danchy1990
    14. Studeni 2021. 08:33

Jutro 🤰,robica je preslatka 😍. Ako se neka pita za shein stranicu,ja imam par komada,i super su izgledom i čini se dosta kvalitetno. Muče me jedino veličine pa čekam prvo bebicu da se rodi pa ću nastaviti sa narucivanjem kod njih.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Bela_le
    14. Studeni 2021. 08:52

Xoxo bas mi je drago da si se smirila, a i da je sve uredu
    Ri preslatka je odjecica, a kolica su mi super
    Vidim da nas ima nekoliko kojima je danas puni tjedan, cestitam 😊

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• nelanr_
    14. Studeni 2021. 09:02

Xoxo drago mi je da je sve ok
    Stvarcice su preeslatke,kolica divna  ☺️☺️ mi smo gotovi sa kupovinom ne znam samo jel rano da stavim posteljinu da se ne prasi sve je spremno oprano, ispeglano samo ceka postavljanje☺️☺️ torba je spremna jos samo vodu u nju da ubacim i ide u auto ☺️☺️ 
    Sutra bi trebala prvi put da se javim na kliniku i krenem sa ctg i ostalo bas imam tremu i nervozu jer ne znam ko ce biti od doktora jer moj ne radi na klinikama ☹️ i jer ne znam sta me ceka uhh ..
    Zvanicno usli smo u 9 mj tj. 36 tt 🥳🥳🥳

boy 💙🌍

• XOXO
    14. Studeni 2021. 10:00

Cestitke svima na ulasku u nove tjedne.
    Nelanr ajme koliko jos malo imas. Cestitke na 36tt i ulasku u foto finish. Ja sam u prvoj t sve bila oprala i spremila u ladicu. Krevetic smo samo namontirali. A dok sam ja bila u bolnici ona dva dana nakon poroda je dosla moja mama i prebrisala krevetic od eventualne prasine i namjestila posteljinicu i sve. Tako da kad sam dosla kuci me sve cekalo cisto i mirisno.
    ___
    Jos mi je rano za spremat stvari za bolnicu i kozmetiku/apoteku za bebu i mene za porod i nakon. Al vidim da se vama opako priblizavaju termini pa ako ko moze stavit popis sta bi trebalo da si sejvam. Znam da je bilo vec puno puta al mi se to cinilo toliko daleko da nisam obracala pozornost. A sad kad sve krenete radat nece vam bit do trazenja popisa 🤣

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

LadyD
    14. Studeni 2021. 10:03

Beaa ja sam bila zeljna kruha i peciva kraj njihovih pekara😓... sve je preljepo izgledalo da upravo sve mami a na kraju kupis i nema taj smek nista sve mi bilo neukusno😢.  poslat cemo ti 😆
    Slee ja sam pikirala onaj od vitapura bamboo sto ima razlicite strane..  😉
    Novasrecica tnx za opis😉 spremit cu ga😉
    Aurora svaka cast za objasnjenje za madrace 😘 ja cu imati i ravnu i letvicastu podlogu pa mi se cini taj bamboo super za obje kombinacije😉
    Meaa preljepa si trudnica 😘 cestitam na punom tjednu 😉💪
    Piba nemoj bit tuzna ipak imas desnu ruku za pomoc 😉 izdrzala si i jos ces to malo 💗💪
    XOXO nasmijala si me sa spremistem 😆 ja se zato spremam sve poprat i slozit dok se moj nevrati 😆😉  kolica, nuna ,torba i gym  su preljepe 😍  i cestitke na dobrom pregledu💪💗 neda se bebica  izvan mjera 😉💪 nasmija me bas sa ovim klikom kao nagradu😂
    Jelenko super za setnju 😉💪
    JanaL simpaticna knjiga  😆
    Ri kolica su super i preslatko je sve 😍😍😍😍 ja sam pikirala ovu krem sa volanicima i dugmicima i ovu kravicu al dok uhvatim zrtvu da naruci 😆
    Danchy cestitke na punom tjednu 💗💪
    Bela_le cestitke na punom tjednu 💗💪
    Nelanr cestitke na punom tjednu 💗💪 i bravo za zavrsenu pripremu svega 💪💪👍

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    14. Studeni 2021. 10:09

Popratila sam 😂😂😂😂
     Nadovezat cu se na polozaj bebice... moja se jucer prebacila na desnu stranu... tocno mi se teze namjestiti al prilagodit cu se 😉 
    Malo sam se zabrinula jutros i nocas... znaci par puta se desilo al po jednom pa nisam davala paznju toliko tome ali evo sad sigurno desetak puta... znaci pri okretanju kad se ispravim na leđa mi se stomak stisne kao kad se napnem da cu se ustat iz lezeceg ili kao kad treba na nuzdu... sam od sebe bez da ja ista radim... nije prejako nista al se napne i tako nekih 5 do 15 sekundi i sam se opusti... al iskljucivo kad se rotiram i ispruzim na leđa... trebam li se zabrinuti?

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.