Jutro curke, evo mene opet sa kokosama u ranu zoru. Inace sam teski zvrk ko tazmanijska neman. A sad zaspem nekad i prije 22h, pa se probudim oko 2, pa oko 4 pa oko 6 vise ne mogu zaspat. A nije da se dizem na wc ni nista cak nisam ni umorna. Valjda mi je organizam naviknut na tesku hiperaktivu pa sad kako sam primirila je preodmoran 🤣🤣
Ovaj pregled me bas smirio jer sam kod tog privatnika isla samo radi toga da muz vidi uzv. Uopce ne znam puno o dr i nije mi jos na listi od povjerenja. Iako se cinio pristupacan od par frendica sam cula da im je bezveze digao frku. Kad mi je rekao za glavicu ubacio mi je bubu u uho i bas me razdrmao tako da sam jedva cekala pregled da vidim zapravo sta je. Isto sam dva tjedna prije bila u TA i sve je bilo savrseno pa me bunilo di je kod njega zapelo. Cim sam dosla doma od olaksanja sam stisnula kupi jos jednu kosaricu koja je bila spremna za nagradu 🤣🤣

👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Jutro drage trudnice , naravno da nisam znala na jednu stranu zalijepiti linkove , ali evo da vidite , preslatko je .
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Ri preslatko je 🤩. Je sve sa patpata? Kako si zadovoljna kvalitetom?
Ps mene isto mob zeza kad moram vise puta linkati fotku pa na kraju moram jednu po jednu. Zapravo mi mob ne podrzava imat otvoreno dvije safari stranice odjednom pa dok odem po jednu fotku obrise mi se sve sto sam vec stavila tu u pripremu i tako u krug. A je to style 🤣

👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Xoxo jako zadovoljna kvalitetom , recimo nešto između h&m-a i Zare 😊
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Ri super su i kolica. I mene su privukli ti sivi tonovi. Bas cu bacit oko na pat pat iskoci mi cesto al kako nikad nisam narucivala bilo me strah sta bi moglo doci.

👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Ri super su i kolica. I mene su privukli ti sivi tonovi. Bas cu bacit oko na pat pat iskoci mi cesto al kako nikad nisam narucivala bilo me strah sta bi moglo doci.
Nećeš se razočarati 😊
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Jutro 🤰,robica je preslatka 😍. Ako se neka pita za shein stranicu,ja imam par komada,i super su izgledom i čini se dosta kvalitetno. Muče me jedino veličine pa čekam prvo bebicu da se rodi pa ću nastaviti sa narucivanjem kod njih.

👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji