Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tierra
    13. Studeni 2021. 20:25

E da Freya, jesi probala mozda s probioticima radije nego djelovat vanjski na hemeroide? Imala sam jednom u trudnoci i od tad pijem Bio-kult. Nikad vise problema sa stolicom i hemeroidima nije bilo...

Bumbasor, mislim da to sve mozes rijesiti do cca 5.12. jer ti porodiljni krece u 11. mjesecu i za to isplatabide tek u drugoj polovici 12.mj.  Ali nemoj me drzat za rijec nego provjeri u pon odmah. Salji mail na hzzo. Ja sam isla kod doktora po papir za otvaranje porodiljnog - privremena nesposobnost za rad, samo je drugacija sifra na njemu od onog za komplikacije. Poslala sam sliku u hzzo mailom i pitala sto jos treba. Dobila neku izjavu jos za popunit i to je to. S tim da su ostale papire imali od ranije zbog otvorenih komplikacija

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

freya_444
    13. Studeni 2021. 20:28

tierra

E daFreya, jesi probala mozda s probioticima radije nego djelovat vanjski na hemeroide? Imala sam jednom u trudnoci i od tad pijem Bio-kult. Nikad vise problema sa stolicom i hemeroidima nije bilo…

Bumbasor, mislim da to sve mozes rijesiti do cca 5.12. jer ti porodiljni krece u 11. mjesecu i za to isplatabide tek u drugoj polovici 12.mj. Ali nemoj me drzat za rijec nego provjeri u pon odmah. Salji mail na hzzo. Ja sam isla kod doktora po papir za otvaranje porodiljnog - privremena nesposobnost za rad, samo je drugacija sifra na njemu od onog za komplikacije. Poslala sam sliku u hzzo mailom i pitala sto jos treba. Dobila neku izjavu jos za popunit i to je to. S tim da su ostale papire imali od ranije zbog otvorenih komplikacija

Ma nemam ja problema sa stolicom uopće, uredno idem svako jutro i to je super, pijem magnezij i puuuno vode. ☺️
    Ponekad, odnosno rijetko si tu mast namažem, ali pomogne. 

Lucija 16.12.2021.💗

• XOXO
    13. Studeni 2021. 20:33

Josipa i ja bi se vjerojatno usral da vidim svjezu krv dok ne detektiram odakle dolazi. Ako bi se uopce skockala za istrazivanje 🤣
    Tierra imam biocult doma bas cu odmah popiti. Sta pijes jedan dnevno? 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Bela_le
    13. Studeni 2021. 20:35

Mea divne ste, cestitke na ulasku u termin 🎉
    Slee bravo za setnju
    Xoxo bravo za dobar pregled, kolica su mi super

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• XOXO
    13. Studeni 2021. 21:03

Stavljam vam i ostale stvarcice sto su danas stigle. Isto slicice sa neta jer sam tek sad uspjela provirit u kutije i necu rastavljat, sastavljat dok ne napravim negdje mjesta.  Uz ovo stigao je i perfecta madrac. Ostalo sto sam shoppingirala tek cekam da dode dada i rocco, hajdi hr i svijet beba. Prerezat ce mi muz kartice 🤣🤣🤣
    ( moram u odvojene postove jer eto moj mob je odlucio da nece suradivati) 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Bumbasor
    13. Studeni 2021. 21:03

tierra

E daFreya, jesi probala mozda s probioticima radije nego djelovat vanjski na hemeroide? Imala sam jednom u trudnoci i od tad pijem Bio-kult. Nikad vise problema sa stolicom i hemeroidima nije bilo…

Bumbasor, mislim da to sve mozes rijesiti do cca 5.12. jer ti porodiljni krece u 11. mjesecu i za to isplatabide tek u drugoj polovici 12.mj. Ali nemoj me drzat za rijec nego provjeri u pon odmah. Salji mail na hzzo. Ja sam isla kod doktora po papir za otvaranje porodiljnog - privremena nesposobnost za rad, samo je drugacija sifra na njemu od onog za komplikacije. Poslala sam sliku u hzzo mailom i pitala sto jos treba. Dobila neku izjavu jos za popunit i to je to. S tim da su ostale papire imali od ranije zbog otvorenih komplikacija

Ok hvala. I ja mislim da ce mi dati 2 doznake. R1 obrazac sam im vec dala u hzzo pa cu vidjet sto ce reci. Mrzim papirologiju, ali se veselim punoj placi😃

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

• XOXO
    13. Studeni 2021. 21:04

https://ibb.co/ZSm4tV1

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• XOXO
    13. Studeni 2021. 21:05

https://ibb.co/MNWt6Lf

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• XOXO
    13. Studeni 2021. 21:07

https://ibb.co/fqkbv5Y

Evo znaci Nuna jaje, torba iz kopleta sa kolicima i baby gym. Oprostite na ovakvom postanju al eto nije islo drugacije 🤣🤣

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

JanaL.
    13. Studeni 2021. 21:46

XOXO

Ako se sad ne pocnu povlacit ne znam sta cu nakon jos jednog poroda 😮

Imam i ja problema s hemićima. Pazim na prehranu pa ih tako držim pod kontrolom cijelu trudnoću, ali očekujem da će poslije poroda biti kukulele. Meni je frendica koja je farmaceut preporucila neke tablete, koje kao rijesavaju heimiće na duže vrijeme jer djeluju iz unutra. Kad sam malo citala o njima pišu neki da su ih zauvijek riješili. https://ljekarna.hr/hemoroidi/3998-pilex-kapsule-za-hemoroide-28-kom.html
    Malo su skupe ali definitivno mislim dragog poslat po to poslije poroda. 
    Bumbasor ne brini za porodiljni jer se može "otvoriti" retrogradno. Tako sam i ja zaboravila napomenuti sestri, pa sam je zvala kad mi je došlo do mozga 🙃 Riješila mi je sve na slijedećem pregledu. Uglavnom dobiješ papir kao do sada ako se bila na komplikacijama samo što ti je druga oznaka. To pošalješ na hzzo, a oni ti vrate neka dva obrasca za ispuniti. Jedan je zahtjev za isplatu naknade plaće, a drugi je izjava o korištenju rodiljnog dopusta. 
    Kad to pošalješ oni ti jedan ovjereni primjerak pošalju doma poštom zajedno sa još jednim obrascem koji šalješ kad djete napuni 5 mjeseci. 
    Rodni list djeteta pošalješ nakon rođenja kako bi ti korigirali porodiljni ako je potrebno.
    Nadam se da nisam nešto zbrkala jer sam i ja alergična na papirologiju. Tako sam ja to nedavno rješavala. 

💙👶 07.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.