Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • XOXO
    13. Studeni 2021. 20:08

freya_444

XOXO, kolica izgledaju super 😁
    Bravo za pregled i bebicu, drago mi je da je aktivna i da je s glavicom sve u redu ☺️ što se tiče hemoroida, ja imam jedan vanjski, ne boli, ali zna krvariti pri kakanju 🤣 pa sam počela stavljati hemopropin mast- i super je :)

Probat cu ic u pon po tu mast. Ja nikad prije prvog poroda nisam imala. Tad su valjda radi napora izletili. Nakon par tjedana su se povukli i od tada bi znali izac al bi se u roku par minuta povukli. Nikad nije krvarilo. Sad iako nisam nista se naprezala kuzim da mi bas smeta i da se ne povlaci. Prepostavljam radi reorganizacije organa i nekakvog unutarnjeg pritiska. Ako se sad ne pocnu povlacit ne znam sta cu nakon jos jednog poroda 😮

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Bumbasor
    13. Studeni 2021. 20:10

Zemske ja sam potpuno smetnula s uma da mi je doslo vec 45 dana do poroda i da su mi komplikacije zavrsile i da moram otvoriti porodiljni. 
    Koji je postupak, odnosno da li kasnim sad vec. Mislim ionako ne mogu sada nista do ponedjeljka, ali bar da ne brinem jesam li nesto zajebala🙄😒

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

Alexandraaa90
    13. Studeni 2021. 20:11

XOXO super za kolica, i bravo ze bebu.  Hemoroide hvala Bogu nemam pa ne mogu pomoc. 
    Slee opet si setala, super 😊 Kupi nesto vec 😁
    Piba znam kako ti je. I ja ne mogu nista.  Ali kad dodjem u tvoje tjedne pocet cu polako da pripremam sama jer mi nema ko.  I slazem se bravo super si izdrzala. 
    Sto se tice pokreta beba ja mislim da se moj malecki opet okrenio poprijeko 🙊🙊🙈 cut cemo u srijedu.  

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

tierra
    13. Studeni 2021. 20:12

Xoxo, bas sam i ja pomislila isto ko sto je Deedee napisala za kolica - bas su elegantna.
    Super za pregled i sve mjere!

Piba, nisam uopce razmisljala kad sam malo ranije napisala za baku i unuku. Mozda su baka i unuk 😬

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• XOXO
    13. Studeni 2021. 20:15

deedee505

Meaa bas ste zgodne😍

Xoxo - lezim cijeli dan, bas osjetim da sam umorna, i ruka pecka boli. Al bude proslo. A kolica su mi prekrasna, bas elegantno izgledaju❤️Super za dobar pregled!💪Za hemeroide znam da ima neka mast na recept al ne znam jel smiju trudnice. A nisam nista pomogla🙈

Mene samo jedan dan (drugi nakon cijepljenja) bolila ruka. U nekoliko navrata sam imala osjecaj kao da sam malo osamucena al sam skuzila da mi je to panika i da kad ne razmisljam o tome nema te osamucenosti. Treci dan me vise ni ruka nije bolila. Nisam ni sama bila 100% sigurna bi li se cijepila al mi je sad drago sto jesam jer sam puno mirnija psihicki. Toliko me panika pocela lovit zadnjih par dana oko te korone da mislim da bi mi taj stres naskodio najvise od scega. 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

tierra
    13. Studeni 2021. 20:25

E da Freya, jesi probala mozda s probioticima radije nego djelovat vanjski na hemeroide? Imala sam jednom u trudnoci i od tad pijem Bio-kult. Nikad vise problema sa stolicom i hemeroidima nije bilo...

Bumbasor, mislim da to sve mozes rijesiti do cca 5.12. jer ti porodiljni krece u 11. mjesecu i za to isplatabide tek u drugoj polovici 12.mj.  Ali nemoj me drzat za rijec nego provjeri u pon odmah. Salji mail na hzzo. Ja sam isla kod doktora po papir za otvaranje porodiljnog - privremena nesposobnost za rad, samo je drugacija sifra na njemu od onog za komplikacije. Poslala sam sliku u hzzo mailom i pitala sto jos treba. Dobila neku izjavu jos za popunit i to je to. S tim da su ostale papire imali od ranije zbog otvorenih komplikacija

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

freya_444
    13. Studeni 2021. 20:28

tierra

E daFreya, jesi probala mozda s probioticima radije nego djelovat vanjski na hemeroide? Imala sam jednom u trudnoci i od tad pijem Bio-kult. Nikad vise problema sa stolicom i hemeroidima nije bilo…

Bumbasor, mislim da to sve mozes rijesiti do cca 5.12. jer ti porodiljni krece u 11. mjesecu i za to isplatabide tek u drugoj polovici 12.mj. Ali nemoj me drzat za rijec nego provjeri u pon odmah. Salji mail na hzzo. Ja sam isla kod doktora po papir za otvaranje porodiljnog - privremena nesposobnost za rad, samo je drugacija sifra na njemu od onog za komplikacije. Poslala sam sliku u hzzo mailom i pitala sto jos treba. Dobila neku izjavu jos za popunit i to je to. S tim da su ostale papire imali od ranije zbog otvorenih komplikacija

Ma nemam ja problema sa stolicom uopće, uredno idem svako jutro i to je super, pijem magnezij i puuuno vode. ☺️
    Ponekad, odnosno rijetko si tu mast namažem, ali pomogne. 

Lucija 16.12.2021.💗

• XOXO
    13. Studeni 2021. 20:33

Josipa i ja bi se vjerojatno usral da vidim svjezu krv dok ne detektiram odakle dolazi. Ako bi se uopce skockala za istrazivanje 🤣
    Tierra imam biocult doma bas cu odmah popiti. Sta pijes jedan dnevno? 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Bela_le
    13. Studeni 2021. 20:35

Mea divne ste, cestitke na ulasku u termin 🎉
    Slee bravo za setnju
    Xoxo bravo za dobar pregled, kolica su mi super

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• XOXO
    13. Studeni 2021. 21:03

Stavljam vam i ostale stvarcice sto su danas stigle. Isto slicice sa neta jer sam tek sad uspjela provirit u kutije i necu rastavljat, sastavljat dok ne napravim negdje mjesta.  Uz ovo stigao je i perfecta madrac. Ostalo sto sam shoppingirala tek cekam da dode dada i rocco, hajdi hr i svijet beba. Prerezat ce mi muz kartice 🤣🤣🤣
    ( moram u odvojene postove jer eto moj mob je odlucio da nece suradivati) 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani