Samo da vas kratko pozdravim sve..
Jako zavidim svima vama koje ste aktivne i pokretne i koje možete same sve za bebu pripremiti. Meni je mama jučer bila, pa smo robicu svu koju sam kupila stavile prati i na sušenje pa kad dode idući tjedan će sve popeglati i staviti u komodicu. Ja sam jako tužna jer ne mogu ništa sama napraviti ali tako je kako je.
Jučer je bilo točno 6 tjedana otkad sam prvi put u bolnici završila, ponosna sam na tih 6 tjedana i nek mi izdržimo još bar 4 puna tjedna.
Zeno moja i samoj mi je tako. Znam kako ti je. Al iz gurat će mo mi. Ti si sad u 33 tjednu i to je odlicnoooo👍👍❤️❤️ Ja molim boga kad cu u te tjedne doc. Kako si? Jel boli sta?
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Pozdrav i od nas dvije krofnice 🥰https://ibb.co/MN5kqH9
Koja zgodnica😍😍😍😍
08.02.21. Procurila😥
Lorena do kraja 11. im je akcija. Tako da super, njega uzimam onda definitivno. Mi smo krevet dobili od sogorice, mislim da je u super stanju. Samo su resetke plosnate pa necu moc uzet one navlakuce iz dade i roca.
Piba ti si stvarno u super tjednima, nemoj se brinuti, vidi do kud ste dogurali! Ja jos imam 6 tjedana da dodjem u tvoje tjedne, meni se to cini tako daleko
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Lady D i meni se par puta desilo da se probudim sa trncima al kako jako brzo prode nisam tome pridavala puno paznje
Bea muz je zakon, neka je on kupio svasta pa makar i fulao. Moj ne kupuje nista jer kaze da ja trosim dovoljno za svih. I ako nesto kupi vjerojatno ce bit duplo jer sam ja to vec prije kupila samo nisam izvukla jos iz skrovista gdje sve skrivam kupljeno 🤣🤣🤣🤣
Deedee samo ti odmori nakon cjepiva, i ja sam dva dana odmorila. Cijepila se neki dan. Sva sreca proslo sve samo sa jednodnevnom laganom boli u ruci. Isto sam bas muzu komentirala da mi je bilo bas super sto se bebac stalno javljao nakon pa nisam skrenula u neku paranoju.
Slee meni bas stigao isto od perfecte madrac. Narucila neki dan kad sam vidjela da su stavili popuste. Nisam ga otvarala iz najlona al mi se cini super. Isto ima te neke dinosaure po sebi.
Teeny ja imam desetogodisnje dijete doma i mislila sam da ce bit super sve objasnit jer je vec velik al vidim da cemo imat veliki problem kad beba dode.
Mea preslatke ste i bas fancy 🤩 ja si tako zelim da se mogu sredit al sam si ko pilates lopta i bas mi se nista ne svida kad stavim na sebe tako da sam non stop u tajocama i nekim oversize majicama.
Piba super si izdrzala sve do sada. Jos malo i sve ce bit super
____
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
1.Stavljam vam fotkicu kolica koja su nam stigla al nisam ih jos slozila pa ovako sa neta.
2. Rekla sam vam da su me jucer zvali da mi je dr na BO i da ce mi dat termin za kod neke zamjene. Tako da su me jutros zvali i dali dva izbora ili danas kod jedne dr ili utorak kod neke druge - umjesto mog termina u pon. Posto mi je ova danasnja dr bila drazi izbor mi odradile vec danas pregled. Sve je super, curka je toliko aktivna bila da je dr rekla da je i nju izmorila koliko ju je hvatala za izmjerit. I dalje se ili pokri rukicama ili okrene leda tako da nikako da joj vidimo citavu facu. Pitala sam i za mjere glave sto mi je onaj privatni dr rekao da pratimo jer da je 10dana u zaostatku tj manja. Dr danas je rekla da su sve mjere taman i da ne zna di je onaj dr gledao. Tako da sam sad super mirna. Sljedeci pregled ne znam kad je jer cu novi termin dobit kad se moja dr vrati sa BO
3. Sad jedna bljak tema izpricavam se unaprijed. Na prvom porodu sam dobila hemeroide. Oni su se povukli ali bi se odonda na nekakav jaci napor nakratko iskakali al bi se brzo povukli. Zadnjih dana su mi opet iskocili i bas je dosta neugodan osjecaj. Prepostavljam da beba radi neki pritisak ili radi tvrde neredovite stolice. Da li ima koja problema sa time i kako si pomoci?
https://ibb.co/xJDQ8Ng
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Mea - bas ste zgodne! 😀
Slee - haha, drago mi je da lajkas tortu 😁 A i ja sva sretna kad mogu nesto kuhati i peci, u pocetku od muke nisam znala sta bi jela a da mi nije zlo, a kad ne jedem, opet zlo! 😂 Zato sad pecem punom parom! 😃😃
Napisala si da si za po doma ko slapa, e pa ja se danas bas tako osjecam! Nisam za nista raditi ni nikud ici, a kad legnem, sva se ukocim pa budem jos gore! 😂 Sta ce tek biti u kasnijim tjednima! 😬
Pokreti bebe - moja je na zadnjem pregledu bila poprecno okrenuta a mislim da je i dalje tako jer ju vise osjetim na desnoj strani trbuha. Nekad i skroz lijevo ali lakse, nekad dolje, nekad vise kao da lupa meni u ledja...bas me zankma u kakvom je sad polozaju!
Nego, jucer sam osjetila kao da mi je na par trenutaka neka kvrga na trbuhu, ne znam jel se to beba tako namjestila ili je to mozda moj miom 🤔 Pomislila sam i na bh kontrakcije ali ne znam je li to to, inace nemam neke bolove ni grceve zasad. Uglavnom, sva sreca da je u pon. pregled pa necu jos dugo brinuti! 😅😅
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Meaa koje zgodne krofnice!!! Cestitam na ulasku u 38.tjedan 😅🙈
Piba izdrzi jos malooooo. divno da ti mama moze pomoci, sigurno si nju usrecila sto moze toliko pridonjeti za svoju unuku.
Vjerujem da je tesko svim buhtlicama na mirovanju, ali nekako probajte jos malo izdrzati i mislit kako postoje i teze stvari u zivotu od tog pa vam mozda bude bolje barem na tren 😘
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Lorena do kraja 11. im je akcija. Tako da super, njega uzimam onda definitivno. Mi smo krevet dobili od sogorice, mislim da je u super stanju. Samo su resetke plosnate pa necu moc uzet one navlakuce iz dade i roca.
Pibati si stvarno u super tjednima, nemoj se brinuti, vidi do kud ste dogurali! Ja jos imam 6 tjedana da dodjem u tvoje tjedne, meni se to cini tako daleko
Odlično onda👍 Onda se nemoj mislit više i kupite njega. Pa pitaj njih jel mogu te sta se navlače i na plosnate, ko zna možda mogu.
Ma ona je u extra tjednima, ja ne znam koliko će meni zivaca otic do tada😂
08.02.21. Procurila😥
1.Stavljam vam fotkicu kolica koja su nam stigla al nisam ih jos slozila pa ovako sa neta.
2. Rekla sam vam da su me jucer zvali da mi je dr na BO i da ce mi dat termin za kod neke zamjene. Tako da su me jutros zvali i dali dva izbora ili danas kod jedne dr ili utorak kod neke druge - umjesto mog termina u pon. Posto mi je ova danasnja dr bila drazi izbor mi odradile vec danas pregled. Sve je super, curka je toliko aktivna bila da je dr rekla da je i nju izmorila koliko ju je hvatala za izmjerit. I dalje se ili pokri rukicama ili okrene leda tako da nikako da joj vidimo citavu facu. Pitala sam i za mjere glave sto mi je onaj privatni dr rekao da pratimo jer da je 10dana u zaostatku tj manja. Dr danas je rekla da su sve mjere taman i da ne zna di je onaj dr gledao. Tako da sam sad super mirna. Sljedeci pregled ne znam kad je jer cu novi termin dobit kad se moja dr vrati sa BO
3. Sad jedna bljak tema izpricavam se unaprijed. Na prvom porodu sam dobila hemeroide. Oni su se povukli ali bi se odonda na nekakav jaci napor nakratko iskakali al bi se brzo povukli. Zadnjih dana su mi opet iskocili i bas je dosta neugodan osjecaj. Prepostavljam da beba radi neki pritisak ili radi tvrde neredovite stolice. Da li ima koja problema sa time i kako si pomoci?
https://ibb.co/xJDQ8Ng
Bravo za pregled❤️❤️❤️ Mene je moja danas bas par puta udarila i vas me za bolilo. Ja ne znam šta ona izvodi unutra🤷♀️ Bas mi mater kaze da bi ona kad je sa sestrom bila trudna znala skocit sa trosjeda kako bi je udarila. Sa hemeroidima srica još nemam problema i nadam se da i necu. Tako da ti stvarno ne bi znala pomoc🤷♀️
08.02.21. Procurila😥
Mea - bas ste zgodne! 😀
Slee - haha, drago mi je da lajkas tortu 😁 A i ja sva sretna kad mogu nesto kuhati i peci, u pocetku od muke nisam znala sta bi jela a da mi nije zlo, a kad ne jedem, opet zlo! 😂 Zato sad pecem punom parom! 😃😃
Napisala si da si za po doma ko slapa, e pa ja se danas bas tako osjecam! Nisam za nista raditi ni nikud ici, a kad legnem, sva se ukocim pa budem jos gore! 😂 Sta ce tek biti u kasnijim tjednima! 😬
Pokretibebe - moja je na zadnjem pregledu bila poprecno okrenuta a mislim da je i dalje tako jer ju vise osjetim na desnoj strani trbuha. Nekad i skroz lijevo ali lakse, nekad dolje, nekad vise kao da lupa meni u ledja…bas me zankma u kakvom je sad polozaju!
Nego, jucer sam osjetila kao da mi je na par trenutaka neka kvrga na trbuhu, ne znam jel se to beba tako namjestila ili je to mozda moj miom 🤔 Pomislila sam i na bh kontrakcije ali ne znam je li to to, inace nemam neke bolove ni grceve zasad. Uglavnom, sva sreca da je u pon. pregled pa necu jos dugo brinuti! 😅😅
Pokazivala sam materi danas tvoj profil, i samo smo govorile uuuuuuuuuuu😂😂😂😂😂 Nemoj se čudit ako te pitam za koji recept. Meni ti se zna ona skupit cila u jednu stranu, ka balota bude, i tako stoji 15 sek i onda normalno. Par puta mi je to napravila. Pa mi mater kaze da je to normalno da ima još mista za radit te ludorije i kupit se.
A moguće da ti je beba izbacila ruku il nogicu. Ko ces ih znat sta izvode.
08.02.21. Procurila😥
Sortiraj odgovore
Najstariji