Lorena link torbe pls :) ja se nadam da cu u zg konacno nac torbu 😂
Bumbasor mali imenjk je bio premeden 😍
Moj muz se isto nezeli cjepit jer ga strah a jako zeli prisustvovati porodu pa nas to trenutno bas muci :/
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
LadyD,super za pregled i za kile, nisi puno dobila sve skupa 😊
Scarlett, jesu li ta dvojica astmatičara u konacnici prijavila nispojave od cjepiva Halmedu? Ja sam astmatičar i nitko mi nije ukazao da su osobe s istom dijagnozom zavrsile na respiratoru nakon cjepiva pa mi je to sve cudno..
Koliko znam ležali su gore u Štamparu tako da bi trebalo sve bit prijavljeno. Ne znam kak to ide za prijavu Halmedu ali pretpostavljam da su doktori to obavili 🤷🏻♀️
Pitat ću baš muža kad dođe s posla jel možda zna.
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Bože 🤦🏻♀️
Ne u Štamparu nego u zaraznoj. Kak se zove, Fra Mihaljević
Stvarno mi je mozak kaša
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Hvala ti Scarlett 😊
Ja vam mogu reci da su oko mene skoro svi cjepljeni i nitko nije ima teske nuspojave. Jedino jedna poznanica,ona je medicinska sestra i jako je lose reagirala na cjepivo, dugo su proučavali njenu situaciju. Vjerojatno se radi o nekoj alergiji za koju ona nije znala, a da se nalazi u cjepivu. Preprostavljam neki konzervans. Srećom, sad je dobro.
Mog dragog su zvali jutros da mora u petak ici na brod, tako sam ljuta i bijesna sta je zbog nečijeg propusta opet on u odlasku tako na naglo i cili dan smo proveli obavljajući sto stvari i kupujući sve sta mu treba. Jos se treba sutra rano ijutro testirati da stigne dobiti test prije aviona 🙄🙄 nisam zivcana zbog njega, znam da ie njemu sve ovo tesko i stresno pa se suzdržavam.
Ako nista-počastili smo se s 3 knjige na popusti u sklopu interlibera u knjižarama! Najsretnija beba u kvartu, Čudesni tjedni, Kako biti vođa čopora (Jasper Juul naspram epidemije popustajuceg roditeljstva). Eto drage moje, turbulentan dan..
I dobra vijest je sta me samo boli malo rame od cjepiva protiv gripe, zasad sve drugo u redu.
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Joj cure ja išla odspavat popodne poslije ručka tako me uhvatio neki pritisak u prsima i teško disanje ne znam zašto, može mi ovo sve s mamom i koronom smrdalo malo u glavi pa me oprala neka unutarnja panika🤔 Još si ostavila mob kraj glave da čujem ako mi dođe poruka i kad je zazvonilo tako me zbrecalo da mi je srce počelo lupat nenormalno i još se nije smirilo, bože dragi🤦♀️
Kolegica mi javila porukom da je mama negativna🥳🥳🥳🥳 Naravno zvat će u šest svoju dr ovo je bilo preko veze 🙈
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Evo djevojke ja vas tek sad stigla, kad nisam kući bas teško pohvatam šta ste pisale
Jesam pročitala sve, ali zaista nisam uspjela sve zapamtiti
Teeny drago mi je što te nisu zahvatile ove poplave, a nadam se iskreno da će i brisevi biti dobri, pa da se možete malo opustiti. Super što te doktor odmah poslao na pretrage, bolje je ipak kad znaš na čemu si, pa kako god bilo, a vjerujem da će to biti super sve
Jelenko bas mi je žao što prolaziš kroz taj stres s dr sada, i želim mami brzo ozdravljenje
Također i sve djevojke koje su bolesne, želim vam da što prije ozdravite i oporavite se
Čestitam ostalim djevojkama na dobrim pregledima
Što se tiče korone, kod nas u BiH situacija nije kao kod vas hvala Bogu. Nikakve dodatne posebne mjere nisu uvedene koliko ja znam. Muža svakako ne planiram na porodu, nije bio ni na prošlom, tako da tu brigu bar nemam. Iskreno ja sam se nekako sama udaljila od tog stresa, evo i ne znam koliko ima zaraženih danas i ovih dana. Ja sam prebolovala u martu ove godine, dragi nije, moji roditelji i sestra i braća svi jesu nedavno, suprugovi svi su vakcinisani. Moj otac je vakcinisan sa dvije doze i nakon bas te druge se i zarazio, pa ne zna čovjek više ni šta da radi. Ja za vakcinu nisam još uvijek, sigurno ne dok sam trudna, a vjerovatno neću htjeti ni tokom dojenja, ali to je moja neka želja i mišljenje. Ja čestitam svima vama koje ste odlučile otići na vakcinu zaista i zelim vam da sve prođete bez nus pojava
Jelenko, drago mi je da ti je mama negativna, nemoj se sekirati :) ja isto čekam, rekli su da će me epidemiolog navečer zvati ako sam pozitivna, a ako sam negativna neće, nadam se da neće zvati 🤞🤞 samo mi se muž čudno osjeća danas, kaže glava ga zeza, al nema temperaturu, pratim ga i baš ne bi htjela da je uhvatio od mene 😩😔
LadyD, bravo za pregled i kile 🤭🌞☺️
Slee, da li si izgubila osjet njuha kad si imala koronu i ako da nakon koliko ti se vratio?
Lucija 16.12.2021.💗
Jelenko super za mamuuu! Etooo, samo neka sad sto prije prodje stogod da bilo!
Josipa joooj uzas, to su i mom tati napravili ovaj put, na kraju su uspjeli s petka prebaciti let na ponedjeljak, ali uzas, strka, panika, sve te kuzim
Nostalgija vidim sve listate po mobitelu i nostalgicne ste pa rek’o idem i ja. Ja se samo uspjela izbedirat jer sam nasla svoju neku sliku koju sam slikala kad sam mislila da mi se trbuh poceo vidjeti, umirem sad od smijeha i placem istovremeno kad vidim koliko sam se rasirila i udebljala, ne samo u trbuhu. Ai nedaaam ja svoju busu ni za svu mrsavost ovoga svijeta. Eto me ponosno, negdje 8tt: https://ibb.co/ZJg9VYp
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Freya, jesam, izgubila sam njuh nakon nekih par dana od pojave prvih simptoma. Meni se nije vracao cak 3 mjeseca, jako dugo mi je trebalo da se vrati. Muzu se vratio nakon 3 tjedna, a mami vec nakon tjedan dana.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
I ono sto je zanimljivo, ovo proljece mi je bilo prvo proljece bez alergije i astme nakon korone. Vratila se blago tek kad mi se vratio i njuh. Nevjerojatno
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji