Jelena je li može da mi posudiš 2 cm 🙈
Piba bas mi je zao sto te to zadesilo, vjerujem da si još pod šokom, a kako i ne bi bila. Drži se fizički i psihički (tu smo za tebe, piši ako ti je potrebno da izbaciš iz sebe i malo si olakšaš), vjerujem da si u najboljim rukama i da će sve biti u najboljem redu 🙏🍀
Clarissa i Taya predivne ste trudnice 🥰
Birdy još malo i maziš se sa svojom bebicom, i daaa gledaj sa pozitivne strane ostanak u bolnici da nećeš morati planirati 3 dnevna obroka u tako visokim tjednima 🙈
I daaa sto se slabosti tiče, imam ju i ja isto. Nizak tlak plus medikamenti kojima je to nus pojava. Danas me očekuje feritin infuzija kada se suprug vrati sa posla.
A sto ste pisale za moju doktoricu, nova je doktorica i tek sam ju dva puta vidjela. Moja doktorica ima karcinom i imala je moždani udar, tako da sam morala mijenjati. Mislim da je kontrola zbog moga supruga, drugačije kontroliraju kada saznaju čija sam supruga i to me izluđuje. Kada nisam mogla dobiti termin kod drugih ginekologa, moj suprug želio zvati, jer ako on nazive dobicu termin bez obzira na gužvu to znam ali ne volim da se tako ponašam i ne mislim da zaslužujem bilo kakvu bolju njegu od drugih trudnica. Nisam se čak niti htjela poroditi u bolnicu u kojoj je tada radio bas zbog toga.
Hvala svima na odgovorima oko cijepljenja za covid, vidim da ima novih informacija i novih preporuka! Raspitat ću se i ja kod svoje ginekologinje i kod epidemiologa pa ću vidjeti što mi kažu. Možda je zbilja bolje uzeti 2. dozu u trudnoći nego riskirati zarazu...
A sad si idem na PatPat naručiti torbu za kolica :D
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Piba ne krivi sebe, ti radis apsolutno sve kako treba! I vise nego sto je potrebno! I super sve to odradjujes, nije lako mirovati toliko, vec si sada super mama i svoje curice i ove bebe u trbuhu 💗 javljaj nam novosti, pij puno tekucine i odmaraj!
Alenxandra s punoh 27tt ulazimo u trece! Znaci ti za 5 dana!
To onda znači da sam ja od jucer u 3 tromjesečju i u 7.misecu trudnoće? Danas sam 27+1... Ja to nista ne razumim bogami😂😂 na aplikacijama koje imam piše da jesam u 3.🤷♀️ O bože sta me poglupi ova trudnoca😂
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Piba drži se! Bitno je da si ti tamo njima na oku. Nije idealno ali bit će to sve u redu! Šaljem veliki hug!
Moj pregled je dobro prošao. 🙃
Zatvorena, protoci dobri, cervix zatvoren 3.8 T, guzom je nadolje tako da barem znam zašto ni je pritisak na mjehur 😂 kaže doc da je sve za 5 😁
I moja je na prošlom pregledu bas nasila dole na mjehur, zato i idem non stop na wc😂
08.02.21. Procurila😥
Bok cure, evo me s pregleda.
Pregledsve super, zatvorena, cerviks T 6mm!!! (nisam ni znala da je toliko moguće?), u plusu sam 5kg, protoci super. Curku nismo puno gledali, ona je opet na zadak, procjenjena na 860g. Uzeo mi bris pa čekamo nalaz idući tjedan, moram poslat kućni GUK profil do idućeg pregleda i to je to zapravo.
Idući pregled je 22.11. kod socijalne (već upisano) te 29.11. kod privatnog.
Roberta provjerila sam bodije, imam tri komada skroz bijelih, ali veličina je 68, za dečkića bi vjerojatno to bilo i 62. Javi ako hoćeš, pošaljem ti.
Clarissa vjerujem ti! Ja radim još tjedan i pol i jedva čekam, u sve me i dalje uključuju a meni se taaaaaako ne da. Moram dat mišljenje za nešto što će bit iduće godine, ono jako me to zanima 😂😂 Ali evo, još malo i mozak skroz na pašu ☕️!
Piba baš sam tužna što to čitam, ali vjerujem da si u dobrim rukama i da će u narednih mjesec dana biti sve ok i pod kontrolom!
Scarlett čestitam na super pregledu!
Ljubomorna sam na tvoj cerviks od 6 cm 😛😛😛
Malo nam udijeli😂😂 Bravo za odličan pregled ❤️
08.02.21. Procurila😥
Clarissačestitke napregledu 😀 I baš si predivna trudnica.. 😍
Aurorasuper je komoda.. 😀 počele su znači pripreme, najslađi dio prije dolaska bebe 😉
Jelenkokoji strašni snovi.. 😅 ali ovaj datum mi se baš sviđa.. možda i bez indukcije curka stigne tada.. ☺ a što se tiče slaboće meni je ovo treće tromjesečje najgore. Svaki dan barem jedanput užasno mi bude slabo..povraća mi se, vrti u glavi, drhtim, užasan pritisak u leđima i jedva dišem.. meni kažu da je od niskog tlaka, krvne slike i da beba pritišće sigurno neki živac ili što jer mi je posteljica sprijeda.. 🙉
Freyakrenule su završne pripreme..🤗 neka samo bude sve spremno..
Pibabebi se žuri upoznati mamu..ali neka ona ostane još barem 4tjedna sa tobom.. 😀 tamo si im barem pod nadzorom.. ja se nadam da ćete još barem neko vrijeme provesti skupa u komadu.. 🤞
Jelenas čestitke na super pregledu.. 😘 stvarno neki dugi cerviks 😂
—
Ja sam danas u terminu 🥳 pa vam hvala cure na čestitkama.. 😘 Sad moja Nella može doći kad poželi, samo neka odabere neki lijepi datum.. 😀 evo da nas vidite na punih 37tt..☺https://ibb.co/qY8hDhG
Danas smo obavile pregled u TA.. Ctg nam je uredan, otkucaji uredni i uhvatili smo jedan trud 🤗 ali dobro samo jedan.. ovaj put curka je bila baš aktivna, ali baš baš .. ja sam i dalje otvorena 3cm.. cervik se još malo skratio a beba se glavom zabila u porođajni kanal već 3cm.. 🤭 glavica joj je lako opipljiva.. ultrazvuk nam je pokazao da plodne vode ima dovoljno, ne curi ali ima krpice pa se beba polako priprema, jedino me malo zabrinuo da se posteljica koja je sprijeda spustila pa prekriva jedan dio ušća i glavicom nije dobro okrenuta jer gleda prema meni pa se dr. nada da će se okrenuti na lijevo.. ostalo je sve uredno.. beba ima oko 3kg.. sad nam je tjedan dana u zaostatku 🤷♀️.. i duga je 48cm.. glavica je samo nešto veća za tjedne u kojima smo.. uglavnom dr. je s mjerama zadovoljan.. sljedeća kontrola mi je 11.11.
Cure sretno svima danas na pregledu.. 😀
Izgledaš top❤️❤️❤️ Bome mogla bi tvoja ljepojka brzo na svit❤️❤️❤️❤️ Nek je sve u redu, to je najbitnije ❤️❤️
08.02.21. Procurila😥
Cure, samo danas akcija na cm cerviksa! Mislim da bi bilo ok da svakoj dam po 5mm i super!
Slee prošli tjedan mi je ova izmjerila 4,7cm. Možda je ovaj to malo danas i prekrdašio s mjerama, i beba mi je malo preteška za 25tt. 😂
Mene je tako strah ponovnog neotvaranja i carskog da me plaši tako zacementirano to sve dolje.
Uglavnom još sam htjela komentirati da nije naravno radio 3D, slikice su opet samo glava odozgo, femur, posteljica i tako to tako da nemam niš za poslati ni pokazati mužu😂 Razmišljam kod Durića otići na 3D, ti si Jelenko bila zadovoljna jelda?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Piba sretno i drži se u bolnici. Tamo su ipak profesionalci i u sigurnim si rukama, biti će to sve okej, a beba neka se strpi još malo. 🥰
Čestitam vam cure na dobrim pregledima, neka bebice samo rastu. 😁
Taya jooj čestitam na ulasku u termin, uskoro se družite vas dvije, baš si lijepa trudnica. 😍
Mene moj jadan mjehur mrzi vjerojatno, na wcu sam svakih 20 min, em zbog upale, em je beba nasjela na mjehur. Kad legnem u krevet i prije nego zaspim odem barem 4 puta na wc, i obavezno u noći, pa ne mogu zaspat. Beba je nisko pa imam ful pritisak skroz dole, razno razne grčeve, bubreg boli.. Meni je ovo 3. tromjesečje opako počelo, a mislila sam da je početak bio težak. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji