Josipa evo sad sam malo istrazivala. Daje se pre porodjaja u slucaju da dodje do nekih komplikacija, krvarenja ili slicno. A nakon porodjaja ako se utvrdi da je beba rh- se ne daje. Znaci ipak je preventivno ovo sto daju, ne verujem da je zakonom tako ako je ti ne primas. Iako sam ja u Austriji, moguce je da je takav zakon ovde.
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Tierra u Austriji sam. Ovde su prijave od 30-32tt u rodiliste 🤷🏻♀️ Meni je reko da zovem sledece nedelje i da zakazem sto pre. Svakako imam termin kod babice u ponedeljak pa ce mi i ona sve blize objasniti.
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Slee bas mi je drago da ti je ogtt savršen! Muzicu sretan rockas.
Jelenko, super si slozila okvir, bas lijepa uspomena Brunazvuci grozno, nadam se da ce poznanica bit ok. I ja se nadam da ce uskoro proci ovaj val. Mi smo ukinuli sve nepotrebne izlaske van, cak i dostavu narucujemo na konzum klik, a muz radi od doma. Nema zezancije od kad su ovih dana bile bas trudnice po vijestima
Bumbasor pa stvarno, kakva je to beba koja nema tenisice😂😂😂
Mum of four super su stvarcice. Uzimam onda i ja sve 56 vel. Jedino Sinsay i C&A jos nisam narucila 🤪 cekam Zalando i H&M paket trenutno i jos neke stvari od šogorice pa ce ponovo revizija odjecice prije zadnjih shoppinga.
Leonidosta rano te salju vec u rodiliste, gdje zivis? Ja jos odgađam naruciti se jer su navodno velike guzve i ceka se satima na red
Ja sam spakirala torbu za rodiliste jucer i sad tek ovo sve djeluje ozbiljno 🙈 Pita me dragi dal se selim s tim svim sto sam spakirala. Stavim vam popis uskoro.
A torbu za kolica sam uzela sa Zalanda. Ima odvojivi pretinac za bocice, pretinac s toplinskom izolacijom, podlogu za prematanje i torbicu s toplinskom izolacijom za bocu
https://www.zalando.co.uk/laessig-ecoya-baby-changing-bag-l6259a00w-b11.html
Pitanje - koju kadicu ste kupile? Ja sam htjela neku sklopivu, ali cak sad mislim da ce biti prakticnije drzat ju cijelo vrijeme u kadi pa vadit kad zatreba nego tu sklopivu susit i spremat nakon svakog koristenja tako da su svi savjeti dobro dosli
Ja planiram ovu sklopivu,nas je ipak petero vec u kuci i mislim da bi ta kadica letjela iz wc-a svakih 5 min
https://ibb.co/1vTVqdM
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Tierra, veselim se vidit tvoju torbu za rodiliste i popis 😊 ja sam kupila ikea kadicu,dosta cura ju je preporučilo na forumu pa sam je i ja uzela.najobičnija kadica,mislim da ce biti dobra.
Leoni, ocito je malo drukcije sta se tice Austrije i Hrvatske, ja moram vaditi krv u 28.tjednu i jos jednom prije poroda,a cula sam da tu injekciju svakako daju svim rodiljama i splitskom rodilištu ako su Rh negativne (neovisno o bebinih krvnoj grupi).
Bruna, nadam se da ce poznanica biti dobro,bas je stresno slusati takve vijesti 🤕🤕
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Zaboravila sam vam rec da se sutra idem cijepiti protiv gripe kod sebe na posao. Zapravo su velike preporuke cijepiti se u trudnoci jer se time stiti i beba.
Za covid 3 dozu smo ipak dogovorili da necu dok ne rodim jer imam 2 u sebi (i iako mi antitijela nisu bas neka nema veze).
E sad mene vise frka cjepiva protiv gripe jer sam se cijepila 2010te i dobila gripu. I to svinjsku🤣🤣🤣
Jao sto sam bila bolesna. Nisam cak ni na posao mogla, a ja idem na posao ma koliko god me nesto boli.
Sjecam se da sam u nocnoj dobila temp.40 i isla piskit i iz cuceceg polozaja sjela i ostala sjedit jer nisam imala snage se ustat.
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Bumbasor, mene ie isto malo trta 😂😂 ja sam se prosle godine cijepila protiv gripe i stvarno nisam imala nikakvoj nuspojava,nije me ni rame bolilo. A 2020. 1mjesec nakon sta sam ae vratila s proslave nove godine sam dobila gripu i skrpala me tako jako da sam dva tjedna lezala i imala jako visoku temperaturu, bas mi je bilo tesko. Zato se i zelim cijepiti,ne znam kako bi prosla da je dobijem sad u trudnoci
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Slee sretan ročkas mužiću 🎉🥂
Da, stresno je sve to oko te korone, više me stvarno živcira .. i mi smo smanjili sve izlaske, u trgovinu ide samo muž, jer je cijepljen, i to gledamo 1* u 10dana, nemamo neku potrebu previše kupovati osim voća, jogurta i slično, imamo manje vise svega doma... A i sada kad imamo punu kuću majstora, curka i ja smo na katu, s majstorima u kontaktu jedino muž, i to s maskom ffp2..
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bokic curke, nisam isla zapisivat a pamtit ne mogu sve 🤣
1. Cestitke na super pregledima i ogtt-u
2. Preslatki je bebac na slicici kako se namjestio za fotkanje 💙
3. Stvarcice su predivne sve od reda ovo sto sam pohvatala slicica
4. Corona - nadam se da ce frendica bit dobro. Inace sam sve samo ne paranoicna al moram priznat da mi zadnje dane nije svejedno sa tim brojkama od corone. Ja bi se cijepila al ni moja gin ni ona u bolnici ni dr opce prakse nisu za radi autoimune a ja ne bi na svoju ruku bez da mi bar jedna da nekakve konkretne info i zeleno svjetlo.
5. Probava - ja sam skuzila ako ne doruckujem zobene (kad mi dosade) bas se zacepim skroz. Tako da se trudim da mi se da svako jutro radit zobene za dorucak.
6. Mi danas bili na 4d kod privatnika (izvanredan pregled) da si muz vidi princezicu dok jos pustaju. U principu je sve ok jedino sto se namontirala po boku i ispalo je da je glava malo manja. Pa je napomenuo da to ipak malo popratimo. Na proslom pregledu u TA je bilo sve savrseno pa se nadam da je sad samo radi pozicije nije uspio bas najtocnije izmjeriti. Neda mi se stvarat si stres al kad tako to onako usput spomenu bas ostane u glavi.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Schinin sretno sutra na operaciji, but ce to sve ok !
Slika sa trampoline je super, vjerujem da je Max uzivao 😁
Slee bravo za dobre nalaze i sretan rodjendan muzu 🎉
Freya divan stomak i cipelice ☺️
Bruna nadam se da ce prijateljica i beba biti dobro.
Bumbasor bas lijepa slika Tome, cestitam na dobrim pregledu.
Jelenko mislim da nema potrebe da pijes normabel samo zbog tog stezanja i bola u ledjima. Nisi na strogom mirovanju niti se otvaras tako da se ne sikiraj. Slike i okvir su top.
Mom of four uzela su preslatku robicu!
LadyD caj od kantariona se nikako ne preporučuje dok recimo za ulje kazu da se moze koristiti posto ide na kozu, ali ja bih opet nekako pricekala s meleom poslije poroda za svaki slucaj.
Josipa cestitam na dobrim pregledu.
Ja sam za guzu koristila bademovu krema, u slucaju bas nekog osipa onda sudocrem.
Leoni bravo za bebicu.
Ja sam u lezecem polozaju kako sam dosla s posla, curka gledala crtani.
Sad odosmo praviti maffine s cokoladom i borovnicama.
E jos jedno pitanjce. Ide li koja na sajam beba za vikend od vas iz Zga? Meni je predaleko al planiram odmah nakon u shopping na online sajam pa bi mi bilo odlicno ako koja ide da javi kako se krecu popusti? Ja se stvarno nadam da ce bit veci od 10-15% jer su takvi svako malo i bez sajma.
I drugo pitanje kad ste pocele kupovat stvarcice za bebace? Ja sam danas okruglo 24tt i nekako mi se cini rano a opet posto vecinu stvari moram online kupiti dok dodu pogotovo ako cu za nesto morat i cekat mi se ne cini rano. Pogotovo ako sad kroz 11mj budu popusti zao mi to propustiti.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji