Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    03. Studeni 2021. 13:53

LadyD mislim da se kantarion ne preporucuje u trudnoci
    Luu evo slika popisa, ovo bez kvacice jos moram dodati, ali to su sve stvari koji trebam taj dan staviti https://ibb.co/2hPTJPn
    Freya bas ste mi slatke
    Bumbasor super da je sve uredu, Toma je slatkis
    Jelenko predivno
    Slee cestitam na dobrom nalazu
    Mom of four robica je divna

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Alexandraaa90
    03. Studeni 2021. 13:58

Slee kraljice.  Ti me uvijek oraspolozis.  Hvala ti ❤😍

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

MissBlue
    03. Studeni 2021. 14:12

Ja isto pikiram neki online shopping za dane beba, valjda će ostati nešto. 😅
    -
    Slee super za ogtt i rezultate, baš si ekspresno to riješila. 😁
    -
    Bumbasor super za pregled, Toma je pravi veliki dečko već, slatkoća. 😍
    -
    Bruna nadam se da će se tlak ustabiliti. Moj je isto akrobat, osjećam da je jači jer me zna tolko lupit da se cijela stresem. 😅
    -
    Jelenko super si sposložila ovo, baš su vam lijepe fotke. 😍
    -
    Mumoffour baš si super stvari ulovila, sve je lijepooo. ☺️ Ja nisam ništa manje od 56 uzimala, očekujemo veću bebu kad smo svi doma visoki. 😅
    -
    Alexandra pričaj mi, ja inače imam problema s probavom u smislu da idem svakih par dana, a jučer sam čak 3 puta išla, a kak je bio razgovor neki dan za to pražnjenje crijeva pred porod, zabrijala sam si da ću se porodit uskoro. 😂
    Meni magnezij baš ništa ne napravi za probavu, pijem i probiotike i isto nema napretka, ali mislim da se meni probava pošemerila zbog antibiotika zadnjih mjesec dana. 
    -
    Bela hvala tiii, možda glupo pitanje ali fen za kosu nećeš nositi? Ja ne znam da li da nosim šampon za kosu i fen (ipak će biti zima) jer ne znam dal ću uopće prati kosu, uzela sam za sad šampon za suho pranje i nadam se da ću uspjeti oprati kosu prije nego krenem u bolnicu. 😂

Alexandraaa90
    03. Studeni 2021. 14:21

Luu vrlo mogucr da je od antibiotika.  Ja idem svaki dan jednom.  A ovo me sad sokiralo.  Ali dan je mlad.  Stignem ja jos koji put 😂

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Bela_le
    03. Studeni 2021. 14:21

Luu

Ja isto pikiram neki online shopping za dane beba, valjda će ostati nešto. 😅
    -
    Slee super za ogtt i rezultate, baš si ekspresno to riješila. 😁
    -
    Bumbasor super za pregled, Toma je pravi veliki dečko već, slatkoća. 😍
    -
    Bruna nadam se da će se tlak ustabiliti. Moj je isto akrobat, osjećam da je jači jer me zna tolko lupit da se cijela stresem. 😅
    -
    Jelenko super si sposložila ovo, baš su vam lijepe fotke. 😍
    -
    Mumoffour baš si super stvari ulovila, sve je lijepooo. ☺️ Ja nisam ništa manje od 56 uzimala, očekujemo veću bebu kad smo svi doma visoki. 😅
    -
    Alexandra pričaj mi, ja inače imam problema s probavom u smislu da idem svakih par dana, a jučer sam čak 3 puta išla, a kak je bio razgovor neki dan za to pražnjenje crijeva pred porod, zabrijala sam si da ću se porodit uskoro. 😂
    Meni magnezij baš ništa ne napravi za probavu, pijem i probiotike i isto nema napretka, ali mislim da se meni probava pošemerila zbog antibiotika zadnjih mjesec dana.
    -
    Bela hvala tiii, možda glupo pitanje ali fen za kosu nećeš nositi? Ja ne znam da li da nosim šampon za kosu i fen (ipak će biti zima) jer ne znam dal ću uopće prati kosu, uzela sam za sad šampon za suho pranje i nadam se da ću uspjeti oprati kosu prije nego krenem u bolnicu. 😂

Ja ti uopce ne koristim fen jer imam valovitu kosu i onda ak ju osusim fenom izgledam kao lav 😅

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Jagodica1988
    03. Studeni 2021. 14:22

Dobar dan svima! :) 
    Vidim da ste pisale o probavi - ja sam imala tako ubrzanu i jako cestu stolicu u pocetnim tjednima trudnoce, valjda je i to do hormona tako da mislim da nema brige jos :) Citala sam da su neke pred sami porod isle i 10 puta na dan, tako da ovo 2-3 puta sigurno nije to. Moze biti da je od glukoze, ipak je to jako slatko! 

Dojavljujem da sam uspjela ugrabiti rucnike za bebe u Lidlu, sto mi je posebno drago jer sam jucer na drugom mjestu vidjela gotovo isti rucnik za 170 kn 😅😱 

Sto se tice velicina robice, bas sam gledala kako 50 u npr. Baby centru izgleda jaaaako malo, dok 50 iz H&M-a izgleda dosta vece, hmmm... Ja sam kupila par komada robice na vise mjesta i zasad stajem s tim jer cemo dosta toga dobiti od prijateljice pa dok ne vidim sto sve ima tamo, ne kupujem dalje 😀

Pitanjce za iskusne mame: ima li netko iskustvo s kolicima Cybex Balios S Lux ili Bebetto Tito? Oba modela su 3u1, cijena je slicna i zasad mi je to najuzi izbor pa cekam online sajam ili popuste na black friday da kupim. Ako imate neka od tih kolica ili znate nekoga tko ima, pliz pliz podijelite iskustvo! 😀

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

• mamasita05
    03. Studeni 2021. 14:39

Jagodica1988

Vidim da ste pisale o probavi - ja sam imala tako ubrzanu i jako cestu stolicu u pocetnim tjednima trudnoce, valjda je i to do hormona tako da mislim da nema brige jos :) Citala sam da su neke pred sami porod isle i 10 puta na dan, tako da ovo 2-3 puta sigurno nije to. Moze biti da je od glukoze, ipak je to jako slatko!

Dojavljujem da sam uspjela ugrabiti rucnike za bebe u Lidlu, sto mi je posebno drago jer sam jucer na drugom mjestu vidjela gotovo isti rucnik za 170 kn 😅😱

Sto se tice velicina robice, bas sam gledala kako 50 u npr. Baby centru izgleda jaaaako malo, dok 50 iz H&amp;M-a izgleda dosta vece, hmmm… Ja sam kupila par komada robice na vise mjesta i zasad stajem s tim jer cemo dosta toga dobiti od prijateljice pa dok ne vidim sto sve ima tamo, ne kupujem dalje 😀

Pitanjce za iskusne mame: ima li netko iskustvo s kolicima Cybex Balios S Lux ili Bebetto Tito? Oba modela su 3u1, cijena je slicna i zasad mi je to najuzi izbor pa cekam online sajam ili popuste na black friday da kupim. Ako imate neka od tih kolica ili znate nekoga tko ima, pliz pliz podijelite iskustvo! 😀

Hej
    Ja imam cybex balios S, nisu Lux, al vidim da isto vise manje izgledaju. Zadovoljna sam s njima, nisu preteska, jedna od laksih 3u1. Cybex ti sigurno ima bolje jaje od bebetta tako da bi moj izbor bio definitivno Balios opet. 

Cure, vidim da pisete o robici i velicinama, ali nemojte se pretrpavati s velicinom 50 i 56. Moj mali je imao 4kg i 53cm, 50 uopce nije mogao obuci, a 56 je nosio 2-3 tjedna. Vec nakon 15ak dana smo bili u 62, a ja sam si lijepo spremila i 50 kompletice i bodice. 

Ne znam kako su ostale cure koje su u 8.-9.mj vec, al ja nemam snage nimalo. 10 min na nogama mi je kao prije kad bih cijeli dan hodala. Svako malo moram odmoriti, a o spavanju da ne pricam. Non stop se ustajem na wc pa poslije jedva zaspem. 🙄

• Jagodica1988
    03. Studeni 2021. 14:45

mamasita05 Hvala na preporuci! I ja zasad naginjem cybex kolicima ali jos proucavam, a svakako mi pomaze cuti od nekoga tko ih ima 😀 Gledali smo i lux model i taj koji ti imas, nije velika razlika, mislim da je samo u tome razlika sto se kod luxa sva 3 dijela samo stave na klik, a kod ovog drugog modela ih moras sam montirati.

Jagodica1988

Sto se tice velicina robice, bas sam gledala kako 50 u npr. Baby centru izgleda jaaaako malo, dok 50 iz H&amp;amp;M-a izgleda dosta vece, hmmm… Ja sam kupila par komada robice na vise mjesta i zasad stajem s tim jer cemo dosta toga dobiti od prijateljice pa dok ne vidim sto sve ima tamo, ne kupujem dalje 😀

Hej
    Ja imam cybex balios S, nisu Lux, al vidim da isto vise manje izgledaju. Zadovoljna sam s njima, nisu preteska, jedna od laksih 3u1. Cybex ti sigurno ima bolje jaje od bebetta tako da bi moj izbor bio definitivno Balios opet.

Cure, vidim da pisete o robici i velicinama, ali nemojte se pretrpavati s velicinom 50 i 56. Moj mali je imao 4kg i 53cm, 50 uopce nije mogao obuci, a 56 je nosio 2-3 tjedna. Vec nakon 15ak dana smo bili u 62, a ja sam si lijepo spremila i 50 kompletice i bodice.

Ne znam kako su ostale cure koje su u 8.-9.mj vec, al ja nemam snage nimalo. 10 min na nogama mi je kao prije kad bih cijeli dan hodala. Svako malo moram odmoriti, a o spavanju da ne pricam. Non stop se ustajem na wc pa poslije jedva zaspem. 🙄

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

LadyD
    03. Studeni 2021. 14:50

Toma je preslatka bebica 😍😍😍😍
     Nisam zapamtila ime ali jedna je slikala trbuscic i jedne preslatke  cipelice Mini 😍😍😍😍 preslatka kombinacija 💗
    Robica preslatka 😍 
    Torba-ja isto nemam preporuku... ja sam jednu dobila sa korpom i jajetom ( posebno iz kompleta) a bas od kolica nemam al sam kupila onaj kao platneni ruksacic kao za tenisice u kiku i jednu termo torbicu u pepcu da se nađe ako nenosim torbu... uglavnom mi je opcija kombinirati to ili naci neku obicnu nosivu ili ruksak pa dati napraviti remencice sa strane za kolica ( trgovine koje izrađuju torbe i remenje i sl. -cca 40kn dodje )
    Robica i meni izgleda svagdje drugacijih dimenzija (al  imam svega i svacega tako da se nebrinem 😂😂😂😂😂)

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Lorena3009
    03. Studeni 2021. 14:54

Alexandraaa90

Luu vrlo mogucr da je od antibiotika. Ja idem svaki dan jednom. A ovo me sad sokiralo. Ali dan je mlad. Stignem ja jos koji put 😂

E sad znaš kako je meni bilo jučer nakon fažola😂 Neću da ga vidim vise😂😂

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.