Bok cure ☺️🤗
Nisam sve stigla još pročitati jer uopće ne znam di sam stala zadnji put 😅 ali evo da se javim barem na kratko.
Slee, bome i ja baš pretjerujem s hranom u zadnje vrime. Možda nadokađujem sve one izgubljene kile u prva tri miseca. Moguće da sam već i nadoknadila svih 13kg, strah me stat na vagu 😅
I ja također manje idem na wc, i osjetim udarce sad oko pupka tako da je moguće da su nam se bebice malo podigle. Ja sam samo tjedan iza tebe, danas 24+0 🤗
Piba, web shopovi su mi najveći "neprijatelj" ovoj dana, trenutno čekam 4 različite narudžbe, sve me strah što će dragi reć kad počnu pristizati 😅😅
Leoni, i meni se na svakom pregledu te mjere čine čudne, tako da sam se prestala zamarati s time. Ionako ništa što napravim nemoze utjecat na to, a doktori čini mi se često i griješe pri tim procjenama
Mumoffour, ja baš neki dan kupila identična ta dva bodica za svog deckica🥰🤗
Jedino što sam shvatila je da sam sve bodiće i hlace kupovala u veličini 62, imam doslovno samo jednu pidamicu 56, a 50 ništa jer niti neznam di to uzeti. U većini dućana nisam ni naišla na 50 pa me zanima di vi uzimate te malene bodiće i pidamice ? I ako neko ima još neke preporuke za web shopovi slobodno napišite jer ja nemicen s kauča tako da mi jedini radost pruža taj online shopping 😂🤦🏻♀️🥰
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Koliko toga ste danas pisale.. 🙉 moram nadoknaditi zaostatke.. da vas obavijestim s današnjeg pregleda pa onda idem čitati što ste pisale.. 😆
Evo ja sam vam danas punih 36tt.. evo vam slikice kako izgledamo.. https://ibb.co/72NggP2
Ja sam već na +13kg 🙊.. ali dr. je zadovoljna.. ultrazvuk i vaginalni pregled nisam imala.. ne žele prckati još dole bar 1 tjedan da se nebi višeotvorila.. i danas sam vam imala uspavanu ljepoticu na ctg-u... 😇 morali su mi prodrmati trbuh da se curka probudi..i onda se probudi na minutu i natrag zaspi.. baš je zezala.. pošto je aktivna ostatak dana, izgleda jutro nije njeno omiljeno doba, dr. kaže da nek sam spava.. ctg i otkucaji su dobri tako da sljedeći pregled za tjedan dana.. a onda sam već i u terminu 😀
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Bok cure ☺️🤗
Nisam sve stigla još pročitati jer uopće ne znam di sam stala zadnji put 😅 ali evo da se javim barem na kratko.
Slee, bome i ja baš pretjerujem s hranom u zadnje vrime. Možda nadokađujem sve one izgubljene kile u prva tri miseca. Moguće da sam već i nadoknadila svih 13kg, strah me stat na vagu 😅
I ja također manje idem na wc, i osjetim udarce sad oko pupka tako da je moguće da su nam se bebice malo podigle. Ja sam samo tjedan iza tebe, danas 24+0 🤗
Piba, web shopovi su mi najveći "neprijatelj" ovoj dana, trenutno čekam 4 različite narudžbe, sve me strah što će dragi reć kad počnu pristizati 😅😅
Leoni, i meni se na svakom pregledu te mjere čine čudne, tako da sam se prestala zamarati s time. Ionako ništa što napravim nemoze utjecat na to, a doktori čini mi se često i griješe pri tim procjenama
Mumoffour, ja baš neki dan kupila identična ta dva bodica za svog deckica🥰🤗
Jedino što sam shvatila je da sam sve bodiće i hlace kupovala u veličini 62, imam doslovno samo jednu pidamicu 56, a 50 ništa jer niti neznam di to uzeti. U većini dućana nisam ni naišla na 50 pa me zanima di vi uzimate te malene bodiće i pidamice ? I ako neko ima još neke preporuke za web shopovi slobodno napišite jer ja nemicen s kauča tako da mi jedini radost pruža taj online shopping 😂🤦🏻♀️🥰
Ima u C&A i takko
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Mislim da je najgore kad u trodnoci moras bit na dijeti a unositi sve moguce.. Vitamine, zeljezo, kalcij.. Stvarno ne znam kak ukobinirati na dnevnoj bazi i dovoljno mlijecnog i mesa i povrca i nes voca.. Uapoteci me pilila kao koliko mi je kalcij, jer si hocu dodatno uzimat i zar ne unosim mlijecne proizvode 🙄
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Taya bas je narasla curica, to je vec pravi trbuscic 💞💞 Cestitam na 36 tj. i neka ste jos neko vrijeme u komadu, bar ovaj tjedan 🤗
Anemi h&m, c&a, about you, zalando, next bi trebali imati te velicine online. Vidim da se nekako najcesce tu spominju.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Koliko toga ste danas pisale.. 🙉 moram nadoknaditi zaostatke.. da vas obavijestim s današnjeg pregleda pa onda idem čitati što ste pisale.. 😆
Evo ja sam vam danas punih 36tt.. evo vam slikice kako izgledamo.. https://ibb.co/72NggP2
Ja sam već na +13kg 🙊.. ali dr. je zadovoljna.. ultrazvuk i vaginalni pregled nisam imala.. ne žele prckati još dole bar 1 tjedan da se nebi višeotvorila.. i danas sam vam imala uspavanu ljepoticu na ctg-u… 😇 morali su mi prodrmati trbuh da se curka probudi..i onda se probudi na minutu i natrag zaspi.. baš je zezala.. pošto je aktivna ostatak dana, izgleda jutro nije njeno omiljeno doba, dr. kaže da nek sam spava.. ctg i otkucaji su dobri tako da sljedeći pregled za tjedan dana.. a onda sam već i u terminu 😀
Bas mi je drago za spavalicu 😍 cestitke na punom tjednu i nadam se da ce sve biti uredno iduci tj. 💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Evo da se i ja javim.. Danasnji pregled me je smjestio u bolnicu, danas sam puna 33 tjedna. Doktor kaze da me posteljica ne treba brinuti uopce. Ali sam se ja od posljednjeg pregleda 8.10 otvorila za jedan prst pa veli idite 2tjedna lezati u bolnicu jer znam da kod kuce necete 😆
🧔 30
🙎♀️ 26
👶 13. 12. 2021. 11.50h 💝
Anemi ja sam vec sigurno nadoknadila sve izgubljeno, pred tri tjedna sam vec bila u plusu kilu i pol. Od tad na vagu stala nisam 😂
Taya ajmeeee za tjedan dana vec u terminu! Super za malu uspavanu ljepoticu 💗💗💗
Ivana zao mi je zbog bolnice, ali ako je to jedini nacin da te malo privezu uz krevet da izgurate jos malo u komadu, onda bolje da si tamo. Super za posteljicu i ostalo!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
evo i nas malo danas 33+4, 63.4 kg☺️
https://ibb.co/yWnKPKR
meni se cini da mi je stomak bas nisko nekako mozda se ne vidi na slici i decko je danas ljut bojkotuje slabije se javlja nego ovih dana, a ja tripujem da je to jer juce nisam popila vitamine jer nije bilo ih na stanju i tek ce veceras im doci 😡
Za smanjen cerviks vam saljem svima puno podrske i zagrljaja da izdrzite mirovanje, meni to niko niti mjeri niti pominje pa se nista ne razumijem u to.
Cestitam svima na uspjesnim pregledima i OGTT nalazu urednom. 👏
Magnezij planiram piti do kraja ili dok mi doktor ne kaze drugacije
Za bodice imam i na kopcanje i tih sto idu na glavu pa sta bude lakse
Bela super pa mozes ici na fax jos uvijek ja ne znam kako bi izdrzala na drvenim stolicama sad
Anameri znaci vrloo brzo ocekujemo prvu bebicu 😍😍
boy 💙🌍
Ivana i Taya čestitke na koliko toliko urednim pregledima!
Ivana sad si onda otvorena 1cm? Mislim da je to i ok za 33tt, ali sigurno ćeš u bolnici biti mirnija i više ležati.
Cure, ja se moram pojadati, ja jedva hodam. Tak me počne sve stisk, stezat, uspušem se instant, moram sve sporo i polako, a tek sam 24tt! Dakle pa kak ću hodat s 35tt?! Također, šta god da pojedem žgaravica me muči, jučer smo išli po novu kutiju Reflustata 🥴 Baš sam neka troma i umorna a tek smo prošli pola.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji