Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lorena3009
    28. Listopad 2021. 19:28

Ivana2007

Samo jedan prst, spojili me na ctg sve super trudove nemam.. Samo eto prebrzo se dogodilo to otvaranje 🤷🏼‍♀️

Bolje da si tu, mirnija ces bit viruj mi. A 2 tjedna će ti proletit, ka i meni. Bit će to sve dobro🙏❤️

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Beaa
    28. Listopad 2021. 19:39

Joj cure moje, ja sam danas bas down. Toliki pritisak imam dolje, ne mogu nikako da sjedim od tolikog pritiska. Beba je aktivna. Ne želim u bolnicu jer šta ću sa svojom djevojčicom kada nitko ne mize da je pripazi. Zbog korone je bas teško, sva ta procedura. Nadam se da će sve biti uredu. Pridružujem se Pibi sa zavišću na visokim tjednima. 

• Lorena3009
    28. Listopad 2021. 19:43

Bea

Joj cure moje, ja sam danas bas down. Toliki pritisak imam dolje, ne mogu nikako da sjedim od tolikog pritiska. Beba je aktivna. Ne želim u bolnicu jer šta ću sa svojom djevojčicom kada nitko ne mize da je pripazi. Zbog korone je bas teško, sva ta procedura. Nadam se da će sve biti uredu. Pridružujem se Pibisa zavišću na visokim tjednima.

Nemoj sidit, meni su rekli ni slucajno. Možda zato imaš pritisak. Nada ga ja imam i kad lezim, al provaj ne sidit. I ja zavidim svima koji su na plus 30 tjedana. I meni cim nešto zagrci, probode, steže odma mislim evo otvaram se😵😵😵

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Maša🤰🏼
    28. Listopad 2021. 19:54

Ivana zao mi je da si morala u bolnicu ali drago mi je da nije nista “strasno” i sigurna sam da ce biti sve uredu ❤️

Ja da se malo pozalim ja danas NEMOGUUUUU sve me boli sve me stisce ovaj malac lupa u rebra ko lud, grci, pritisce uzas. Podocnjake imam do poda bas sam pregazena… prekosutra muz i ja slavimo rodendan uopce neznan kako cu to prezivit a zvali na party 30 ljudi ali morat ce muz sam 🙈 

Bas me grci u trbuhu i skroz u lijevom guzu ma svasta 🙈 nadam se da ce sutra bit bolje haha 

Ovako ovo moje cudo dela SRANJA 🙊

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Bumbasor
    28. Listopad 2021. 20:17

Vecer okruglice☺
    Ja sam danas odradila GUK profil privatno, sama sam se bockala doma. Nataste mi je 5.4, ostale vrijednosti relativno uredne. Morat cu malo pripazit sto jedem🤷‍♀️
    Danas i skupljam urin pa ga sutra nosim na analizu za 24h proteine. Znam da nalaz nece biti dobar jer je cijelo vrijeme lose.
    Izvadila sam i antitijela za covid posto mi je zadnja doza cjepiva bila u veljaci i imam ih 168...mrvu sam se nadala da ce ih ipak biti vise tako da cu se ipak ic docjepit sa 3 dozom, a prije toga i protiv gripe jer se cak preporucava u trudnoci jer stiti i bebu. Grozim se od zimskih RSV virusa, bronhiolitisa i svega sto zima nosi s obzirom da imam i njih 2 koji pohadaju kolektiv.
    Svakako sam odlucila da cu kada saznam termin carskog njih izvuci na 10 dana iz skole posto ce u tom periodu krenuti i zimski praznici da izbjegnem neciju samoizolaciju ili bolest😒
    Danas smo dragi i ja uzeli napokon nunu, jednu topliju dekicu jer sve su mi neke bas jako tanke, ergobaby swaddler i soft bag za kosaru od kolica.
    E sad stvarno imam sve😄
    Zapravo sutra ce mi doci jos nekoliko malih krpica(tetrica) i jedan body sa tiskom ✈ kao poklon tati. Nadam se da je ispao dobro😅

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

Leoni
    28. Listopad 2021. 20:24

Stomacici su vam 🍬🍬🍬  
    Jel imate strije?? Koliko god se mazem, eto butke i guza mi kao drvo bez lista izgledaju 😅
    Ja danas kupila sve za negu bebe i pamperse.. 
    i da, mislim da je moja devojcica stucala, ali to sam prvi put sad osetila, pa po dr Google to mu je stucanje, ravnomerni razmaci i neko trperenje na istom mestu nisko, a kako znam da je glava dole, i u donjem stomaku osecala, predpostavljam da je to. 
    Ivana zao mi je da moras u bolnici, ali bolje je da si im pod ruku, jos ako si aktivna inace kuci, to ce dobro doci da odlezis tu. 
    Masa jooj kako to izgleda, jel to cesto da tako "iskoce" iz stomaka? 
    .
    Ja jos osecam udarce i ono neko talasanje 🙈 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

freya_444
    28. Listopad 2021. 20:41

Taya, moja baš ne reagira pretjerano na slatko haha više na slano, možda pojedem burek neki prije ctg-a hahaha 🤣🤣
    Kažem ja, sva je na svojeg tatu 🤣
    Leoni, imam strije, ali ništa strašno 👀
    Masa, kako tebi bebač iskoči čovječeee izgleda bolno stvarno 🙈🙈
    Netko je rekao za štucanje, ja osjetim barem jednom dnevno štucanje, dolje gdje joj je glava 🥰😍

Lucija 16.12.2021.💗

Bela_le
    28. Listopad 2021. 20:52

Aurora ja sam prosli put nosila samo svoje gace i nisam imala potrenu za nekim posebnima, sad sam opet spakirala svojih
    Anemi ja sam velicine 50 kupila u h&mu i c&a
    Taya predivna si, cestitam na dobrom.pregledu
    Ivana zao mi je zbog bolnice, ali sad si im bar pod nadzorom, a ima i dr pravo, sigurno ces vise lezat tamo
    Nelanr divna
    Jelenas ja se sama ne obuvam od nekih 20tt, a sad vec hodam kao pingvin, vise se gegam nego hodam, a imam jos 8 tjedana do kraja
    Masa Vito je jedan zaigran djecak
    Bumbasor zao mi je sto je secer na taste povisen
    Leoni ja sam dobila strije sad po grudima, a od prosle trudnoce sam tigrica po guzi i butovima
    Moj malac isto stuca barem jednom dmevno, a cesto se dogodi da bude i po 2-3 puta

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Maša🤰🏼
    28. Listopad 2021. 21:01

Leoni strije hvala bogu nemam jos 🙈 a dal je normalan taj moj trbuh neznam ali cesto tako iskoci da! 

Freya nije bas bas bolno ali mogu ti rec da kad se tako stalno baca da me to bas izmori :/

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Leoni
    28. Listopad 2021. 21:10

Masa nisam mislila lose ☺️ Vidjala sam i ranije slike i snimke kako iskoce tako, samo meni se jos nije desilo. Meni to jos slabo, i nekad bude to onako neprijatni neki osecaj (ali lep 😅). 
    Bela eto meni samo desna dojka u strijama, leva nije, tako isto i desna butina, a leva nije 🙈 evo ne znam do cega je...
    Inace sam do sad na +11kg, ali ne primecujem nesto po garderobi da mi je tesna 🤷🏻‍♀️ I dalje se uvucem u pantalone od pocetka trudnoce i bluzama i majcama od pre trudnoce 😅 samo stomak istrcao... 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.