Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    17. Listopad 2021. 14:25

Cure, trbuščići su vam preslatkiiii 💋💋💗💗

Lucija 16.12.2021.💗

LadyD
    17. Listopad 2021. 14:27

Miraclebaby presladak trbuscic 😉💗
    JanaL ja imam prosljeđeno sa kosticama od tresnje... moze u mikrovalnu (nadam se da nam nece trebati 😉) budem pitala gdje je kupljeno pa javim 
    Bru ja sam sina oblacila u skafander + kapica  i omotala dekicom i jos navlacila tu zimsku navlaku za kolica... ovdje u salvoniji  su zime hladnije i slabije vjetrovite tako da  ako si u primorju gdje je bura preporucam sve isto samo bez termo dekice.. mozda  odluciti kako koji dan bude hladno pa tako djelovati...  ja cu vjerojatno isto kao sa prvim... bebica ce biti manja kad bude ta  jaka hladnoca kod nas.. 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

tierra
    17. Listopad 2021. 14:29

Novasrecica, lijepa busica velika 😍
    Taya jos malo pa si u terminu 😬 
    To okretanje i dizanje iz kreveta je meni najgore. Na krevetu imam metalne sipke na uzglavlju pa se kod svakog okretanja primam za njih hahah 
    I bas si fit za 35.tjedan, svaka cast!

Teeny i Bela, preslatki mladunci (ili njihove rucice) s vasim busicama 😍
    Miraclebaby isto lijepa vitka busa 😘

Gledala sam te vrece u C&A, bas su debele i zimske i ima ih u dvije boje. Mozda uzmem 🤔

Jana, te vrece iz C&A ti imaju rukave koji se mogu skinuti. Termofor sa sjemenkama sam vidjela danas u Mulleru, al evo kazu cure da ima i dm
    Bru, a mislim da nema bolje ili losije nego kako ti odgovara. Ak ce beba bit dulje vani onda je bolje u skafander pa je lakse ju i nosit ako zatreba, a ako ide iz kuce direkt u kolica pa onda opet na toplo onda je mozda u tu dekicu u kolicima... 

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

jelenas
    17. Listopad 2021. 14:36

Jana moj jastučić s košticama je iz Mullera, mi nismo nikad koristili ali sam isto mislila da je dobro imati. 
    I ja baš jedva čekam dogurati do 30+ tt, nekako sve počne biti stvarnije. Iako se moram primiti i odjeće uskoro, to svakako prije Božića, da vidim što ostaje, a što ide i da napravim mjesta u ormaru. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

LadyD
    17. Listopad 2021. 14:43

Da podjelim s vama nesto iz ove literature koju citam o dojenju...  dobro je znati... DANCER HVAT  uglavnom se spominje u dojenju prijevremeno rođenih ali primjenjuje se i kod bebica koje su uspavane ili koje se brzo umore... 
     Nadam se da vas nisam smorila ali s obzirom da sam muku mucila sa dojenjem a niko mi nista nije nikad objasnio (osim tetinog vikanja 😂)  odlucila sam procitat dostupnu literaturu dok jos mogu a poslje kad mi radovi pocnu presaltat na video uratke i online  tecajeve o dojenju i  za sve ostalo ...  cisto da se podsjetim i malo ucvrstim u odluci da cu biti ustrajnija u dojenju. 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Bru1502
    17. Listopad 2021. 14:46

thanks ljudi na brzim savjetima :)

Mateo 30.11.21

• Mo_zg
    17. Listopad 2021. 14:54

Jana - ja imam tzv Warmies medvjedica, on se isto moze grijati u mikrovalnoj ili na radijatoru, prvi sin je dugo spavao s njime na trbuscicu, punjen je izmedju ostalog i lavandom pa i jako fini mirisi. Imaju svoju stranicu, a i popis ljekarni u kojima se mogu nabaviti.
    Bru1502 - cure su vec napisale, sve ovisi gdje zivis, tj kakvo je vrijeme. Mislim da su bebe u kosari dosta zasticene od vjetra i hladnoce, pogotovo ako jos preko imaju onu kao pokrivku koja je vjetronepropusna (dodje uz vecinu kolica). Ja sam bebu uz ono u cemu je bio preko dana u kuci, oblacila u ono medvjedic odjelce i onda tako u kolica, i jos neka tanja dekica i kapica naravno. E sad, on je rođen u Veljači i tad je vani bilo nekih 10ak stupnjeva🙈

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

• Mo_zg
    17. Listopad 2021. 15:00

Netko je pitao za webshopove, ja cu napisat kojih se sjetim, pa si vi pogledajte i bankrotirajte 😂
    Baby sedmica, Babyleka (odjeća i razni dodaci, šivaju i po narudžbi, cjenovno jako prihvatljivi)
    Sartor kids (također razni dodaci)
    Djecji svijet - na facebooku, od tamo sam uzimala zaštite za kinderbet.
    Kidsbox-nisam jos narucivala od tamo, ali vidjela sam da imaju preslatku robicu, dosta povoljno.
    H&M,C&A, Next, Sinsay kao obavezna postaja za sve, skoro pa vec pocetna stranica na internet pregledniku😂

I nevezano za web shopove, mozda vec i znate, ako niste, registrirajte se na Hipp stranici, salju cesto poklon pakete, jedan dobijete brzo nakon registracije, posalju i kad se beba rodi, kad napuni cca 6m, godinu dana i sl. Ugl su to neki njihovi uzorci sokića, promo žličice i tako🤗
    Ako se jos necega sjetim, nadopisem kasnije

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

Maša🤰🏼
    17. Listopad 2021. 15:07

Joj ja neznam u cemu ce moja beba spavat hahaha kupila sam onu swaddle dekicu malo deblji sa patpat i mislila sam ga u to stavit sad neznam vi sve pisete za te vrece pa mozda da i ja ipak kupim jednu 🤔

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Miraclebaby28
    17. Listopad 2021. 15:46

https://ibb.co/K2W3wm4
    Ja sam ovu vreću nasla na amazonu s obzirom da se naša soba teško zagrijava i još brže hladi.. mislim da će ova bit solidna... planirala sam uzet dvije mislim da bi to trebalo biti dosta.. I odma uzeti od 0-6 mjeseci jer mi se čine dosta malene...

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.