Sretno curama koje su danas na pregledima 🥰
Samo pisite i stavljajte slike sto kupujete da se znam i ja opremiti (sve mi je novo i nisam uopce upucena u to sta je sve potrebno 🙈).
A seks, uopce me ne privlaci. 😏 Kao kod Luu, u pocetku nista, pa jedan period super i sad u zadnje vrijeme nisam bas zainteresirana...bude mi zao zarucnika pa nekad popustim, ali sam pocetak traje i traje nista me vise "ne pali", a njemu to uopce nije jasno, kako to i zasto jer je procitao negdje da su zene u trudnoci napaljenije 🤷🏼♀️... Nikako mu objasnit da se ne dogaša svakom i da ne traje to cijelu trudnocu...sto je najjace, jos se naljuti kad ja kazem da me sad vec pomalo strah jer se jave kontrakcije nakon akcije 😂
Curke u bolnici, odnosno kak je netko super srocio prstenova druzina, drago mi je da vas lijepo paze i da rjesenje stize, drzite se, bit ce to sve ganc ganc gut!
Freya bas jeste divne, i Slee tvoj trbuscic od neki dan
Moj pregled bio jutros pa vec mogu javiti da je sve nasrecu uredno, malac napreduje po pe esu, sad ima 700 g, a koliko vidim po fotki (iako se mrdao i igrao rucicama) ima tatin nosic . Eee da, dr veli da moj nalaz ogtt-a (zbog one pocetne glukoze nataste 5.1) on ne smatra problematicnim jer je sve drugo u redu, nek se ne zabrinjavam, ali da je procedura takva i da me mora traziti guk profil, tako da cu ili morati na Vuk Vrhovac, ili cu od nekog posuditi taj aparatic pa si jedan dan izmjeriti i javiti mu. A sljedeci pregled za 3 tjedna, 3.11. Ma bitno da mi je malac dobro. Bas sam imala grde snove zadnjih dana, da mi se trbuh smanjuje, da mali nestaje, budila se preznojena, koma...valjda klasik sizovi podsvijesti kak se pregled priblizavao.
Ostatak dana bome odmaram, zivio slobodan dan za prenatalni! Idem slagati rucak i nadoknaditi spavanac.
Sretno ostalim curkama na pregledima!
Clarissa, ja ti mogu posuditi aparatić ako ti treba i ako tako možeš izbjeći VV. Javi se ako ti treba pa se dogovorimo!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hvala, lota, proucit cu
Tierra vi onda doslovno prakticirate nema seksa prije braka 😂
Bruna slatki ste i vi! Zavidim na izletu u prirodu!
Slazem se s Robertom, fotkajte sve sto kupujete!
Clarissa super za pregled i vec velikog muskica! A za guk profil stvarno dave, bas glupo da se moras bezveze maltretirati.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Meni je danas dan za zvati svoju psihicku da joj pricam sto me sve muci. Cujemo se svaka dva tjedna i stbarno mi pomaze. S nekim stvarima ne zelim opterecivati obitelj i prijatelje, vas mi nije bed opterecivati 😂 ali opet da ni vama ne dosadim. Danas ce mi bas dobro doc par njezinih lijepih rijeci i utjeha. Evo u petak mjesec dana lezanja, cak je brzo i proslo. Svaki dan pokusavam biti zahvalna, to mi je neka misao vodilja.
—
Hm ima popust na svu vanjsku odjecu, bacite oko
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee imaju i rasprodali su mi u 5min jaknu za malu, baš sam ljuta! A sutra bu ziher back on stock 🤯🤯🤯
Btw počela sam gledat “Good doctor”, jako mi se svida zasad!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
-Na jesenskim je baš zanimljivo, svaka stranica te tjera da čitaš dalje🤣
-Što se tiče akcije u početku sam se bojala nisam htjela praktički prva tri mjeseca ništa kao zbog grčeva, ranog spontanog, krvarenja itd tako da je tu bilo možda svega tri pokušaja koja nisu bila ugodna pa smo stalni. Na medenom mjesecu je bilo vatreno, valjda kad je sav stres i pritisak popustio😆 I sad poslije toga je onako, jednom tjedno kad se meni hoće 🤣
- evo što mi je danas stiglo, ova mala lisica to sam uzela kao namjenu za tješilicu, tri para čarapica, tri bodića i ručnik sa kapuljačom🥰 Oprala sam sad to sve, zadnja tura je gotova i suši se, ne znam tko će dočekat crni petak da odemo po komodicu i da sve posložim, mada će većina ići u naš ormar je ima hrpe toga a samo bodiće, benkice, čarapice i to sitno ću stavit u komodu
https://ibb.co/mRmhzb5
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Cure bravo za dobre preglede 🤩
Bruna lijep trbuscic, jos malo pa se nece vidjeti stopala 😊
Luu koji krevetic ste uzeli u kretexa? Ovi neki koje sam vidjela u ducanima budu vec osteceni i nikakvi pa ne znam ni sama sto bi, na slikama sve super izgleda 🙄 Kretex se cini dobar ali ja sam daleko za pogledati uzivo.
Deedee evo docekala si pripreme onda, sad ti nemaju sto prigovarati a od 20 tj nadalje vrijeme proleti 😁
Ne znam jesmo spominjale aspiratore i inhalatore, jel to bas treba imati? Pretpostavljam da je aspirator pozeljan da se bebi ocisti nosic a inhalator ne trebaju svi? Sa svih strana hvale nosiboo pa ako treba to cu isto gledat na nekoj akciji. Inhalator omni cat vidam cesto na popustu ali ne znam dal da to naknadno kupim ako treba.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Uh nema me dva dana i preko 20 stranica
Cedtitam svima na urednim pregledima i sretno ko ima danas❤️
Drago mi je da prstenovi stizu ovih dana i da je serklaza(valjda sam dobro napisala) prosla dobro ❤️ sve ce to biti ok, mora ❤️
Ja za Ogtt nisam smjela nista piti ni jesti od 23h navece i za sve vitamine, lijekove su mi rekli tek poslije ogtt da pijem nikako prije
Sex joj 😳 par puta smo pokusali i bilo je grozno nikako nismo opusteni, a ja sve manje i manje imam zelju za tim, a isto tako vidim da ni on nema neku zelju pa smo skroz odustali valjda bude ok poslije.
Neko je pominjao da ne osjeti bas previse bebu meni je posteljica straznji zid al nemam neki sad osjecaj da me udari da sve zaboli ili da previse rukicama i nogicama udara vise je to osjecaj da se gura. Moguce da ima i do gradje tijela tj. kolicine masnog tkiva od prije.
boy 💙🌍
Jelenko preslatko ti je sve!
Aurora ja imam omron inhalator zbog astme, a ima nastavak i za djecu. On je po meni definitivno najbolji
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji