Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamasita05
    11. Listopad 2021. 13:56

LadyD

Drage moje … nadam se da vam je vikend prosao ljepo kao i meni.. nisam vas uspjela popratiti do kraja ali cestitke na punim tjednima i zelim dobar tjedan svakoj od vas.
    Evo jedna slikica torte koju sam brzinski pravila jer ja i stojanje smo se izgleda posvađali… ( bas me pocelo zatezati sa svih strana i noge su postale bolne nakon 20min)
    https://ibb.co/MpDZQY2
    Hvala za cestitke mom sincicu 😆
    Komodica je gotova i natrpana robicom 😂😂😂😂 imam jos docekat neku zrtvu da mi izbusi rupe na zidu za vjesalicu i nadam se ucitati vam i tu sliku 😉 vrlo brzo 😉
    Jucer sam tako u prici s gostima skuzila da sam totalno preskocila Lidl sa potkosuljama i hulahopkama tako da se nadam posljepodne ili najkasnije sutra otici provjeriti dali je ista ostalo… danas cu se pokusati ofarbat ako nebude nekih nenajavljenih gostiju…

Nisam polovila odakle si, ali ako si u Zg, u Oreskovicevoj u Lidlu ima jos trudnickih hulahopki i potkosulja. Preksinoc sam bila i ima ih bas dosta. 

Slee
    11. Listopad 2021. 13:59

Ajme, dokrajcila me ova torta, stvarno je divna! Samo vi saljite svoje slastice! Ja bi voljela da mi za bozic dopusti da vise ne mirujem pa da se izgustam s kolacima i tortama. 
    Mamasita ti kao i ja, okp na kvadrat, za sve mislim da sama znam najbolje, zato mi ovako tesko pada da sad svi rade sve za mene. No dobroooo, necemo se zaliti! 

Svako malo skicnem jesu li se javile cure s info o prstenu i kako su prosli pregledi

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

aurora12
    11. Listopad 2021. 14:07

Cure torte su vam predivne a vjerujem i jaako ukusne 🤩 Ja se suzdrzavam od slatkog pa nije ni lako to gledati 🤣
    Jelenas zao mi je zbog nalaza, nadam se da ce jos ova tura pomoci ako je dobijes 💪
    Lota vjerujem da nije lako s tim bockanjem stalno, ja ne znam hoce li moj dr. jos ista provjeravati ali nadam se da to necu morati.
    Hvala cure za sve savjete u vezi bolnice, ja bi se isto trebala poceti pripremati pa sad imam neku ideju o tome sto me ceka i sto mi treba. Nadam se da me nece bas puno toga iznenaditi 🙈 Nevjesta mi je rekla da je ona nosila i robicu za maloga, carape, pelene i da ga je znala i ona presvuci da ne zove sestru svaki put. Je li tako i kod vas bilo? Cini mi se da su neke pisale da za bebu samo muz treba donijeti robicu za izlazak, a vidim da netko pakira i bebine stvari u svoju vecu torbu.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Miraclebaby28
    11. Listopad 2021. 14:09

Hello hello jedva sam uspjela popratiti... cure koje su na mirovanju u bolnici drzite se ..  🥰
    Ostale cure s tortama I palacinkama ovaj vikend bome ste dobre...nije ni cudo da nam kile samo idu gore 🤣
    Ja sam na 12+ 😱 ali mogu rec da mislim da je sve moj bebi kriv.. ja msm da je baš neka velika beba 🤣 jer svako malo mi pokusava odbit rebro.. I da pocinju cari 3 tromjesjecja.. zgaravice nesanice uzasna bol u ledima I kontrakcije.. 
    Kada okvirno pocinjete s pranjem robice za bebu? 
    U nastavku I moj cheesecake, baby dekica I igracka kojima u primarku nisam mogla odolit.. I stvari s amazona koje su stigle danas... još par sitnica i sve za bebu spremno.. 😃😃😃😃
    https://ibb.co/HgtR472
    https://ibb.co/x32TFw1
    https://ibb.co/tKDXgMh

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

sirenita
    11. Listopad 2021. 14:14

Jelenas, 
    Ja po ovome receptu radim http://receptii-i-ideje.blogspot.com/2016/01/monte-torta-najbolja-torta-koju-sam.html

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

jelenas
    11. Listopad 2021. 14:16

Jao Miraclebaby kako ti zavidim na Primarku 😭😭 Baš bi jako jako išla 😭😭😭 Muž ima covid putovnicu, al ja nemam, ali si mislim da bi se išla testirat pa da odemo on i ja jednu subotu do Graza 🙈 Što se tiče pranja robice svakako ću nakon blagdana, oko 35-36tt. A do tad ću pripremiti svu robicu po veličinama (jer naslijeduje od starije seke), izvakumirati veće brojeve i tako to.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

sirenita
    11. Listopad 2021. 14:17

A da, evo nzm kako je u kojoj bolnici, kod mene nije trebalo. A sad je sam imala sreće ili to nije sreća 😅 al nisam niti curila, niti u početku a ni kasnije, pa iskreno nisam ni te jastučiće u grudnjaku moraš koristit. Stavila sam svega od puta tek toliko 🙈

I u Karlovcu se stvari za izlazak ne nose odmah, nego na taj dan kad se ide doka, muž donese i stvari (hahahah unaprijed pripremljene) za bebu, i za ženu, i naravno jaje…. 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Birdy 🧚🏻
    11. Listopad 2021. 14:21

Slee hmm nisam probala jos nista dodavati u bijelu L.. zanimljive kombicacije 👌
    Sirenita bravoo kakvi su to samo slojevi torte 👌😋
    Miraclebaby cheescake tamni 🧐 to si dekorativno stavila gore nesto ili? Izgleda odlicno 👌 ja inace od torti samo tu radim 😉 Pa cisto da nije uvijek ista 
    Jelenas jos jednu turu antb i nadam se da se rijesis 😕 drzi se..

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

jelenas
    11. Listopad 2021. 14:33

Thanks Sirenita! Napravim mužu za rockas pa ako ispadne ok ponavljam i malenoj! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Bru1502
    11. Listopad 2021. 14:40

aurora12

Cure torte su vam predivne a vjerujem i jaako ukusne 🤩 Ja se suzdrzavam od slatkog pa nije ni lako to gledati 🤣
    Jelenas zao mi je zbog nalaza, nadam se da ce jos ova tura pomoci ako je dobijes 💪
    Lota vjerujem da nije lako s tim bockanjem stalno, ja ne znam hoce li moj dr. jos ista provjeravati ali nadam se da to necu morati.
    Hvala cure za sve savjete u vezi bolnice, ja bi se isto trebala poceti pripremati pa sad imam neku ideju o tome sto me ceka i sto mi treba. Nadam se da me nece bas puno toga iznenaditi 🙈 Nevjesta mi je rekla da je ona nosila i robicu za maloga, carape, pelene i da ga je znala i ona presvuci da ne zove sestru svaki put. Je li tako i kod vas bilo? Cini mi se da su neke pisale da za bebu samo muz treba donijeti robicu za izlazak, a vidim da netko pakira i bebine stvari u svoju vecu torbu.

pozdrav, vezano uz stvari koje trebaju za bolnicu, najbolje je poci na trudnicki tecaj ako ga vasa bolnica organizira ili pitati nekog ko je tamo rodio. Kod nas u dubrovniku npr ne treba nikakva robica za dijete, tek ono kad izlazite iz bolnice onda to muz donosi. prijateljica mi je savjetovala uzet i dvije wc role, jer ih je bilo 4ero u sobi, a svima potoci nakon poroda. Rekli su da se ne pretrpavamo jer kao torba bi trebala stati u ormaric u sobi. dobili smo i popis stvari sto da donesemo, mozda nekom posluzi ( ja jos planiram kremu za bradavice sto nisu naveli):  https://ibb.co/DDXkMfC

Mateo 30.11.21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.