ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dan99
    20. Studeni 2020. 14:37

Lavica27

Zarica

Mi opet u problemima. Napokon su prestali grcevi kod kakanja al sada mu se mlijeko pocelo dizat iz zeluca. Tocno cujem kad se bucka i dize. Pece ga to valjda pa stalno vristi. Samo uspravan polozaj pomaze jer inace povrati cijeli obrok. Nekada i tipa sat vremena nakon hranjenjaUnazad dva puna dana se borimo. Ne znam od kud je to sada doslo, bas sam tuzna. Bila mi mama danas i gleda ga i kaze niko od njenih sedmero djece se nije toliko mucio i plakaoNadam se stvarno da je prolazno. Jel imala koja takvih problema?

Ako mislis da ima reflux vidi s pedijatricom. Mom su zbog jednog povracanja rekli da ima reflux i morala sam kupiti Gaviscon infant koji se daje iza mog mlijeka ili AD-a, funkcionira na principu Reflustata za odrasle,radi kao "film"da se ne vraca hrana.

@Lavica27, gdje si kupila Gaviscon infant? Hvala na odgovoru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.