Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    03. Ožujak 2016. 11:47

Mrkvice mi ju planiramo iduće godine upisati u vrtić, ove jeseni još ne može ići jer nema godinu dana

tweety91
    03. Ožujak 2016. 12:02

Moj u 9om mjesecu krece u jaslice, ali cisto zbog toga da ga izlozimo drugom jeziku pa da pocne upijati :)

[/u

Pinkypik
    03. Ožujak 2016. 12:05

Danas imamo 3 mjeseca! 😁
    i papao je samo u pol 11 sinoć,oko 2 i u 7. Jedno buđenje - odlično! Samo da tako nastavi. Samo mi je navečer problem uspavati ga, tj. zaspao je u pol 9 i podrigač ga probudio i onda do pol 11...valjda će i to prestati uskoro,par puta se sam podrignuo na boku 😊
    Beba sad papa i pava,mama tipka...mislim da je to u redu 😉
    Lijepog li dana...kiša, vjetar,hladnoća...pa kad će to proljeće?
    Mama mi kuha, mmmm bit će ručka 😋 Sad je vidjela zašto sam jučer jedva stigla pojesti na brzaka. Jel ga spustim (viper,babygym,kolica) kme kme, niš ne pali. Još ga pustim malo al onda počne za pravo pa ga ne mogu ostaviti. 
    Jučer je skoro oborio rekord s 5 kakica! Danas još čekamo jutarnju ha ha 💩💥

Mrkvica2
    03. Ožujak 2016. 12:08

Mi cemo isto tako sljedece godine. Ali sam mislila vec sada u 5mj pisati da uhvatim mjesto jer u zg je cista lutrija upasti u drzavni vrtic, a voljela bih da ide u ovaj tu kod nas jer mi je doslovno 3minute pjeske od kuce.

Sada si nesto razmisljam i brojim kako i koliko malena spava.. jel normalno da se beba od skoro 4mj budi tri puta po noci jesti i po danu spava otprilike svaka 2 sata ali po 45min max 1h?  Ako ustanemo oko 9, 10 onda spava od 12-13 pa od 15-16 pa 18-19 i u 20.30- 21h je spavanac nocni. Cak me po noci budenja ne zabrinjavaju ali jel ovo mozda puno po danu?

Pinkypik
    03. Ožujak 2016. 12:24

Mrkvice,daj pusti dijete da spava koliko joj treba. Ja bih se zabrinula ako ne spava ali ovako... Moj obično spava 1 spavanac manje od tvoje. 1 ili 2 do ručka i 1 popodne a zna dodati i 1 kratki predvečer. Ali nekad ima samo 2 u danu jer ga za par min. nešto probudi i gotovo...
    Lillany, super ti je curka! A ja mislila da je moj mali medo 🐻
    Moja mama je novi umirovljenik pa nećemo u vrtić do 3 god. I sad imam sveki u kući (u stanu ispod) i ona će u mirovinu, a moja mama će autom dolaziti čuvati unuka...pa toliko o nesposobnim ili iritantnim svekrvama. Ne bi joj ga dala na 5 min. 😎

Ines24
    03. Ožujak 2016. 12:31

Naše bake rade, djed će ju čuvati najesen ako ja počnem stažirati, i tata isto, ovisi o smjenama na poslu... Iskreno se nadam da će to funkcionirati jer djed ima već dosta godina (66)...

• buffy
    03. Ožujak 2016. 12:39

Lillany malenog sam probudila od smijeha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Bravo za melenu i napredak😊
    Danas sam se malo smirila a sinoc sam do 1 ujutro dragom pokusala objasniti da ne mrzim njegove nego da se smire malo i da razmisljaju... mislim 1 noc bi ja isto htjela odmor da se okupam na miru i sredim mozda i pogledam tv popricam sama s njim okupam malenog na miru.mislim bilo sta a ne da su svaki dan tu od 7 do cca 11 meni je to malo previse...ja kasnije nis ne stignem pa ni kvrgu svoju masirat😡 ma stvarno nemam komentara vise...
    Sto se tice drugog djeteta ja ne bih odmah..ja bi radila😁 tek sam faks zavrsila i bas bih htjela naci posao i raditi😀
    Moj je 3 dana kako 2 puta na dan i sad opet pauze radi😁😁😁
    Ovdje kisa ruzno vrijeme mali spava a ja nemam volje pomaknuti se...😕
    😙😙😙😙 svima i hvala na rijecima podrske i sto sam si potvrdila da nisam bas luda skroz 😁😁😁 zakon ste 😙😙😙😙

Mery15
    03. Ožujak 2016. 12:46

Lillany,  i mi idemo na goljak, D1 uputnica je za cijelu godinu. Ostavis je kod fizijatra i ne trebaju ti nove kada ponovno ides.

lady6
    03. Ožujak 2016. 13:29

Evo i nas...kad ce vise to proljece!? Kod mene i susnjezica trenutno!
    Mi smo spavali ok ali od pol 10pa do maloprije kaka-jede-kaka-kupanje koliko se pokakala do vrata-jede-kaka-jede-spaaaava.
    Pepita, ne znam jer grci se u naletima. Luda sam od toga jer ne znam sto je muci ni kako joj pomoci. A sutra smo 3mjeseca.
    Svaka vam cast kako se borite sa svekijima. Ja sam stvarno onda sretna sto su moji takvi. Moja sveki kad ude u stan prvo opere ruke i dezinficira ih sa onim gelom, onda pristupi. A ispod nas zivi.
    Mi smo onda maleni naspram vasih bebica. Jedino se mozda s Mrkvicom mozemo mjeriti. Ja sam stala s njom na vagu iako nije mjerodavno al me zanimalo, imamo s 3 mjeseca 5800g.
    Drugo dijete ne znam kad i da li uopce. Imamo 30 ove godine oboje. Minimalno bi cekala da malena ima 3 godine. A vrtic nam je veliki problem trenutno. Jer ja se vracam nakon godinu dana i svi nam rade i nema ju tko cuvati. Mrkvice, sad u 5.om ces se prijaviti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.