Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MissMinnie
    10. Lipanj 2016. 13:45

Bok curke! Evo i ja se odlučila učlanit u grupicu :) Nama ove godine treba doći jedan Božidar ili Božidarka, hehe..termin je točno na Božić!

Dosad hvala Bogu sve ok prolazi, u početku jake mučnine (ali bez povraćanja) i bolovi kao da trebam dobit..idući pregled mi je zakazan za 20.06.

• Nutella
    10. Lipanj 2016. 15:15

MissMinnie dobro nam dosla i hvala bogu da je sve uredu. Sve smo mi tu negdje s terminima,u razmaku od mjesec dana. 
    Ja nisam jos dobila termin od gin.al mislim da ce po mengi reci 9.1. A ja bih po sebi rekla 16.1. 😄

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

malo-sunce
    10. Lipanj 2016. 16:33

Hvala ti Meow jos jedanput! 
    Da, ona tema se pomalo cisti. Izgleda da cu ja na prvi pregled tek za 3 tjedna, a to ce biti 7 tjedan trudnoce. Ispalo je tako zbog godisnjeg mog i od ginica. Ali vidim po vama da nema ni smisla ranije ici jer se srce nece cuti prije. Nadam se da ce sve proci u redu do tog pregleda. Za sad osjecam nadutost i blage grceve kao pred mengu.

malazvjezdica
    10. Lipanj 2016. 18:35

curke baš mi je žao što proživljavate te strahove ali izgleda da ipak sve to prođe i bude sve u redu, pa držim fige svima.
    ja sam danas podigla nalaze krvne grupe, rh faktor pozitivno i sve ostalo negativno, ponoviti u 8.mj trudnoće. samo ako mi možete objasniti ovo:u plazmi nisu pronađena antieritrocitna protutijela, to tako mora biti?

8.tj prošao puno bolje od 7. kao nova sam, jedem normalno nema gađenja, grčeva ni mučnine, samo spavanac popodne i piškim cijelu noć. Tu i tamo nešto pikne u trbuhu i kao steže mišiće

Mallla
    10. Lipanj 2016. 23:36

MissMinnie dobro dosla!
    Malo sunce tako mi je drago sto si tu :) dosao red na tebe! ČESTITAM!

Blaubeere probaj se umiriti koliko mozes, vodim se za ovim sto cure kazu, krvarenje je tu al je najvaznije da je beba dobro! Kako si saznala za toksoplasmozu, putem obicnog vađenja krvi? Čitala sam da nije opasno ako je u krvi već od prije! Šta ti doktori kažu?

Ja vam cure moje i dalje povraćam, sutra mi punih 13tt što znaći da sam 7tt u mučninama. Čekam kad će prestati, teška sam sama sebi a i svima oko sebe. Očito je u meni pravi veliki koktel hormona. Al dobro prezivit cu, nadam se da ce uskoro prestat!

url=https://lilypie.com]

• Blaubeere
    11. Lipanj 2016. 08:58

MajaSocka da, kad mi je ginekolog izvadio krv. Iz austrije sam al ne vjerujem da je previse razlicito ovdje i u hrvatskoj. Ja sam se usokirala cim je toksoplazmozu spomenuo pa je rekao o svemu cemo u ponedjeljak. Pa cemo vidit. Tjesim samu sebe da sam to prebolila vec jer sam od 5.godine sa mackama, pa da se samo moram cuvati, al vidjet cemo. Za povracanje ti ne mogu nista rec osim mozda bolje povracat nego krvarit, pa se cuvaj, proci ce i to :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.