Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonia123
    08. Srpanj 2016. 13:55

Drage cure..moj bebac mene svaki dan udara..joj kako je to najljepsi osjecaj na cijelome svijetu :-) 
    Nerra bas je ruzno prosla si sve moguce simptome, mucnine ali ajde uvijek zanas da ima gore od toga al najbitnije da je s bebom sve ok... nadam se da ces saznati spol..nama je vec natuknio da je decko ali pregled nam je za 6 dana pa cemo bit sigurni 100%... 
    Ja saam jedna od trudnica koja kao da nije trudna od pocetka,nikakvih simptoma ni mucnina..vozim svaki dan kilometrima.nista mi nije tesko, sve mi je super :-) uzivam sa svojim bebacem od godine dana i sa malim trbuscicem ispred sebe :-) jos smo u Dalmaciji svaki dan more kupanje..suncanje, pilvanje... setnja navecer..nista ne propustamo

• tinchika_
    08. Srpanj 2016. 14:24

Ja sam tek tjedan dana doma i vec me primilo pranje pelenica (bit cemo platnenopelenasi) i robice...ne mogu odolijeti, a i nekako stalno imam strah da ne bi morala u bolnicu pa mi nece imati tko to napraviti kad zivimo sami. 😊

Od opreme vec imamo dosta toga...

• tinchika_
    08. Srpanj 2016. 14:26

E da i mi smo spol saznali u 18tt. Dr kaze da se nece promijeniti, a ja se cvrsto nadam da je tako.
    P.S. zadnja dva dana i moja jače udara

Mallla
    08. Srpanj 2016. 15:24

Danon dobro dosla! Ni ja nisam euforicna oko opreme, to cemo s jeseni!
    Nera suosjecam i mene stalno nesto krpi, sad mi oticu noge i bole leđa! Odlucila sam radit jos 1mj i onda kuci, nisam to vise ja!

Beba lupka stalno, danas sam je vidila, vrti se stalno!
    Ugl. Sve je u redu, ponovo opet za 5 tjedana, radila nam anomaly scan i sve je kako treba bit!
    I mozda je curica!

url=https://lilypie.com]

RosaNerra
    08. Srpanj 2016. 16:08

Majo to je to.. ja idem na godisnji 3 tjedna da iskoristim sve i mislim da se necu vratit. Noge gore i kupus na njih. Boli te briga. Iskoristi samo sav godisnji da ti ne propadne. 

kako ti je tako rano radila anomaly scan? on se radi inace od 20-24tog tjedna?

• Brida
    08. Srpanj 2016. 16:38

Pozdrav od nove klokanice i njenog malog jarcica 

• Ceza
    08. Srpanj 2016. 19:09

Bok curke
    Mene fakat nije bilo 100 godina i iznenadila sam se kada sam vidjela svu silu postova i novih mamica! Dobro došle nove!
     Ja sam na moru već 2 tjedna, plivam, uzivam, secem... Čitam knjige i evo već dva dana vaše postove ha ha
    Drago mi je da smo sve na broju i da ste sve ok bez obzira na trudnicke tegobe koje ni mene nisu zaobilazile pa susosjecam sa svakom od vas!
    Dobra vijest je to što otkad sam izašla iz bolnice zbog onog jakog krvarenja , nisam uopće krvarila a prošla su skoro 4 tjedna! 
    Takodjer mučnine su posve prestale i jedem opet sve i svašta i uživam ko nikad jer sam se bome nagladovala! Tako da sam od 4 izgubljene , uspjela vratiti 2 kilice i super se osjećam fakat!
    Trbuh mi je sada lijepo ispuocen i ljudi primjećuju da sam trudna. 😁
    A jučer sam prvi puta osjetila bebu u trbuhu i bilo je ful čudno! 
    Mislila sam da mi se čini al uskoro je bilo još! Danas isto i sada sam sigurna! 
    I sada takodjer znam kako je kad kažu da je 2 tromjesečje fakat uzivancija! 
    U srijedu se idem javiti u bolnicu jer su me tako tražili. Naručili me na uzv i pregled i jedva čekam da vidim kaj budu mi rekli i da vidim bebicu opet! 
    Kaj se tiče anomaly.. Ja sam ga isto u 16 tt radila. Traje nekih pola sata ili malo duže i snimaju se svi organi i mjere se , dužina bebe od vrha tjemena do trtice,  ključna i bedrena kost, opseg glavice i trbuha te se prati protok plodne vode i vide se krvne žile kod djeteta... Odredjuje se težina bebice.  Imali smo tada 164 grama! Velika je! 😁
    Kaj se tiče spola, već u 13 tt mi je rekla da je curica i to smo kasnije potvrdili.

Točno je da se anomaly radi od 20-24 tt ali zato što nisu svi doktori dobro opremljeni i čekaju da bebica bude veća da se sve dobro vidi.
    Ja sam cijelo vrijeme na 3d bila i kasnije pred kraj mi uvijek uključi i 4d.. to bude uvijek super! Zadnji put smo zaključili da će biti dubokoga najšire se tako sjela da je ispruzila skroz nogice i mogla sam vidjeti prstice na nogama i koljena.. plakala sam ko kisna godina! Hormoni! 😃
    Eto ... Nije me dugo bilo i sad sam se raspisala...
    Uživajte vi koje ste preživjele mučnine, a vi nove koje to tek čeka- samo hrabro!! Meni se sada čine ko daleka prošlost! Puse s vrućeg jadrana! 😘😘😘

• Meow
    08. Srpanj 2016. 20:59

Ajme ceza lijep komentar. drago mi je da uzivas! ja malo na put imam pa onda za 10 tak dana novi pregled juhu. 

e moram u Petrovu ic vadit krv i rh faktor i grupu i neke markere.. jel tko iz zg, i jel isao tamo? koliko se cekaju nalazi? rekla je da odem u 11. tjednu. 

rade od 7 i 30 nadam se:)

• Brida
    08. Srpanj 2016. 21:19

Ja sam radila mini anomaly scan u 12.tjedanu.Kako dr kaze,to je najraniji ultrazvucni probir na fetalne poremecaje i nepravilnosti.A drugi se radi sa 20 tjedana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.