ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    20. Studeni 2020. 15:18

Losa, super za malca. Nekak bi i meni bilo drago da malog prati netko osim ove moje cudne pedice. Na zadnjem pregledu mu je testis bio negdje gore, sam je kao nesto pomakla rukom i nek mi to malo, ma sve super. Nez, meni je cudna sva. Ugl. mijenjamo pedijatra:)
    Red ❤️
    Ja nekad davno probala s anaftinom, al on se stavlja kolko i kad zelis pa vjerujem da nije agresivan ni nista. Ugl, to smo mozda par dana koristili i nikad vise nista. Nismo zapravo jos nikada neki lijek ili sirup davali. Neki dan uzela u ljekarni bezveze lupocet da bar imamo ako zatreba.
    Mali spava u dugoj pidjami i vreci. Zasad nam je to dovoljno.

beba2025❤
    20. Studeni 2020. 16:31

Ja isto ne mažem nicime.. Onako gricka one svoje grizoline, noću kad plače umiri se dok sisa.. 
    Jel ima koja beba da više neće sisati?
    Ova moja nije zainteresirana zadnjih mjesec dana, samo dva tri puta dnevno, onako kratko i vidim da joj je to više utjeha, ne vidi hranu u tome. 
    E, sad.. Ja sam i planirala odviknuti ju od 10mj pa do godine dana, jer sam čula strašne priče o tom odvikavanju😂jedan mali u maloj školi još traži od mame sisu.. I sl. tako da ovo i je po mom planu, samo se sama odviknula malo pomalo bez ikakvih problema.. Samo ja nisam znala da će meni to tako teško pasti🤭mislim.. Neka, ni ne smatram da joj treba i dalje, sama je odlučila.. Al,, ono.. Sad je znači već malecka djevojčica, nije malecka bebica☺️eno je trči doslovno sa sekama po hodniku.. Kud prije😄

Stranica e cipele. hr.. Tak nest.. Koja prevara od ljudi😂strašno. 
    Gledam ja papučice froddo, došla mi obavijest kao da su snizene za crni petak i idem vidjet, kad ono kao redovna cijena 271kn!!a snizene na 243kn..tak nest, a na Ivančica outletu godinama isti model košta 148kn kao i sad.. Čak je i dezen isti.
    Znači baš sramota! Znam da su to sve fore, marketing, al ono, ovo je baš očito i sramotno🤭

Petra, jel testiranja M?
    Kako je podnijela?
    Mrgud_zg, spavat ćeš veceras❤️

• Zarica
    20. Studeni 2020. 16:40

Ma, treba sve provjerit za cijenu na 100 mjesta...Ja pratim sad ovaj Roborock ko i Valkris, al cini mi se da ce jos padat ta cijena. Od 9tog mjeseca je skoro ista

• Zarica
    20. Studeni 2020. 16:46

Moj mali je i dalje lud za sisom. Kak mi je prvi bebac nisam nista planirala, al zasad je super i vidjet cu do kad i kako cemo:)

Grizli
    20. Studeni 2020. 17:24

Mom bas mi kuma prica nedavno da je njen najmanji dobio prvi zub za 1 rođendan oni se vec brinuli di su zubi. Na kraju u 3 mjeseca dobio hrpu zubica. Kad je krenulo samo su nicali.
    Beba evo moja je zainteresirana samo navecer pred spavanje, nocu i ujutro kad se digne, ostalo ju cica uopce ne zanima.
    Jel ima kojoj da se jedna cica puni brze od druge? Meni recimo desna se napuni kroz 8h, a lijevoj treba nekad i do 24h da opet im dovoljno za se najesti. Probala dodatno izdajat se, ona cesce nece ni cut i svasta nesto al ne pomaze.  
    A zadnjih dana cak nece bas ni jesti nešto. Jedino sto zeli jesti i to u velikim kolicinama je jogurt. Ima jos kojoj da klinci tako se ponašaju za jesti?
    PetraB ste dobili rez? 

• AnnA
    20. Studeni 2020. 18:14

Cure, hvala vam. Upravo sam kupila psica sveznalicu za 175 kn. Bio je jos jedan, pa ako nekoj mozda treba. Doduse, to je u sisku ali mogu vam ja kupiti ako bude. I to pise 250 kn ali rekoh nemoj biti lijena i odi provjerit na onaj uredjaj. Kad ono stvarno snizeno. I uzela sam onaj fp tablet za koji je pisalo 170 na snizenju a zapravo bio 120. Sad jw jos mali ali mi se cini zgodno za kasnije. Pa nek stoji.
    Tako da nemojte vjerovati cijenama. Provjerite. Jer kao pise popusti se medjusobno ne zbrajaju, ali izgleda da ipak da.
    Nisam sve procitala. Tipkam iz auta da vam odmah javim haha

Lavica27
    20. Studeni 2020. 18:28

Hvala Anna. Ja nemam interspar u Jaski al ću pogledati da se negdje zaletim. Gledam ga u Konzumovom katalogu igracaka 299kn,kak ih nije sram😮

Moj spava u dugom bodiju i dugoj pidzami. Doma je u čarapama,trenirci i bodiju. Ako ide u skafander ide na to skafander ako nosi zimsku  jaknu onda ide još majica na dugi bodi i cipelice.
    Mi danas bili u Ilici na mjerenju za ortopedske cipelice,jako su lijepe. Za 3 tj budu gotove.

beba2025❤
    20. Studeni 2020. 18:32

Sniženje je iz kataloga na 250kn,qli su stavili dodatno što se na blagajni skida. Super da si kupila❤️i mi smo seku nasli🤭☺️

mrgud_zg
    20. Studeni 2020. 19:19

Ja cu se sutra jos zaletit u interspar, htjela bi mobitel il tablet, pa ako nadem psica mogu kupit ako nekom treba, mi imamo. Javite mi se na ig. 😉 anna jvala na dojavi
    Mi smo prije tjedan dana aktivirali zimsku vrecu za kolica. Kupila sam na kraju original ergobaby za metro, i moram priznat da sam jako zadovoljna. Super lagano se montira i super je topla, bas kad ga pipam bude topli, a nisam mu jos nikad strampe obukla. 
    Losa izvrsne vijesti i bravo za losica 💪

Valkris
    20. Studeni 2020. 19:59

Zarica

Ma, treba sve provjerit za cijenu na 100 mjesta…Ja pratim sad ovaj Roborock ko iValkris, al cini mi se da ce jos padat ta cijena. Od 9tog mjeseca je skoro ista

Znaci sad su mu na svijet medija digli cijenu na 3900 pa ce za black friday smanjit. Gamad jedna. Bas me ljute takve stvari. Javi ak naletis negdje da je ok cijena i pouzdan ducan haha
    Moj je preko dana u dugom bodiju, trenirka, carapice. Spava u kratkom bodiju i pidzami. U vreci nece nema sanse,pa ga pokrivam 100 puta.
    A zimska vreca za kolica isto 0 bodova, toliko se naljutio neki dan da nismo niti isli u setnju.. Pa je sad u skafanderu tanjem i cipelama toplim. 
    Inace ima cipela u pepcu za 35kn za nehodace tih mucastih toplih.
    Losa, bravo za malca 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.