ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    20. Studeni 2020. 10:17

Samo da se pridruzim ovim nespavacima, vristalicama i trpacima svega i svacega u usta. Krenule obe dvice, dajem Lupocet jer nista drugo ne pomaze.
    Red saljem ti utjehe❤
    Losa lijepe vijesti, bravo za malca!
    Mikio nadam se da ce se i malecka smiriti kad se sve u obitelji primiri. Tj i prije...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    20. Studeni 2020. 10:37

Red❤️ ne mogu ni zamisliti, ne znam što reći, Lavica ti je divno napisala..🧡
    LoSa pa je li to moguće?! 😱😂 Super super
    Petra hvala ti..ma ja sam inače dosta frik oko lijekova i neću popit tabletu ako ne umirem pa ne dajem ni njoj preventivno ali mislim da ću morati počet jer je sad očito da ju boli. Ista noć opet, dan super, noć drama. Ali što je najgore ona spava, ali to su takvi zvukovi da mi se srce kida.. na kraju je dobila bočicu oko 5 šta ne znam kad je zadnji put i onda sam joj dudu namastila kvalitetno s dentinoxom

[/url

MaRe
    20. Studeni 2020. 11:03

Moj je po doma u dugom bodiju,stramplama i tankim hlacama a ako idemo van samo mu navucem deblje hlace,jaknu i kapu. Carape skida stalno pa nemam živaca trcati za njim i oblačiti ih tako da zivile strample...uzela sam mu u pepcu i bas su debele...u kiku ili c&a sam isto uzela al su malo tanje.
    .
    Pelene smo Pampers PC za noc a Puffies za dan...obje 4...nekad mu se zna kao usjeci ak ne namjestim onaj rub dobro al zasad su nam dobre.

MaRe
    20. Studeni 2020. 11:07

Ja nikako stavit sve u jedan post danas 🙄🙄
    Vec danima hocu pitat...kad ih stavite u vrecu kako ih obučete i dal ih pokrijete po rukama (sinsay vreća bez rukava)? Losa ti ju imas..
    Mislim topal bude i kontam nije mu hladno al ja volim biti umotana do glave i ne volim da su mi ruke vani pa si razmisljam dal njemu smeta xD Nekad ga znam s tankom dekicom samo po rukama gore pokriti...

Grizli
    20. Studeni 2020. 11:32

Hej... 
    Beba moja ima 8 zubi i nisam cak ni kupovala nista za mazanje. Najvise joj "pomogne" da dudu smocim hladnom vodom pa ju zvace. Sirup dobila 2 puta jer je jokala al jednom za temp drugi put jer je plakala nesto ju bolilo al nikad otkrili sto. 🤷‍♀️
    Mikio N sigurno osjeti da ste tuzni pa vas trazi da se i ona utjesi. Drzite se!
    Po doma je ovisno o danu... Ako je suncano onda tanje jer nam u stanu bude 26, ako je oblacno deblje... A budu hlace, bodij dugi, majica dugi rukav i carapice i papuce. Za spavanje u sobi joj 21-22 i spava bodij kratki, pamucna pidzama sa nogicama, vreca bez rukava ona iz lidla i tanka dekica jer bez te dekice nece spavat. 
    Red fox 💗
    Losa 🥳 za fizio, a sigurna sam da i ta dva pregleda cete odraditi top i da necete morat vise. Ja sam uvijek za to da se obavi sto se mora pa poslijed da si bezbriznija.
    PetraB isto sam si smisljala plan sto sa M ako zavrsimo u izloaciji/bolnici pa mi mm reko da samo crne misli imam. Tako da te kuzi.. Nadam se da si smislila

mrgud_zg
    20. Studeni 2020. 11:33

Moj je po doma u bodiju i trenirci i debelim carapama. One tamke hlacice iz lidla npr sam mi prestala oblacit. Spava u dugoj pidjami i vreci. Nekad mu ostavim bodi ispod pidjame

Taani
    20. Studeni 2020. 11:42

Evo i mene, nadam se da cu uspjeti natipkati prije nego se malac probudi 🤞.
    Mikio, moja sucut 🥺. Drzite se, volite se, pazite se ❤.
    Red ❤❤ 
    Beba, pokusavam nicim ne mazati a pogotovo davati sirup i cepic, ali nekad nemam izbora. Kao DeeDee sam, ne pijem tablete osim ako stvarno ne mogu izdrzati nikako. Npr. nocas se mali probudio u krokodilskim suzama (dijete koje ne place inace osim ako ga nesto me boli). Tek kad sam mu namazala dentinox je prestao plakati, i dalje je cendrao i nije to dugorocni lijek, ali uspjelo ga je smiriti. Nakon sat vremena je zaspao a sisi, da nije mogao, sigurno bi mu dala sirup... On ima tek donje jedinice i ocito mu jako sporo i bolno zubi izlaze 🤷‍♀️.
    Losa, super za pregled 🤗.
    Petra, super za curke 🤗. Ne urekla se! 😁
    Mikio, moj relativno mirno spava pa ga ja pokrijem dekom i u dugoj pidzamici je. Ali kod nas je u sobi po noci temp 18-19. Ne mozemo spavati u toplom. Ni po danu nam nije 23, namjestim na 21.6 to mi je optimalno 😊. Samo pred kupanje malo pojacam...
    Ali budimo iskreni, malac u zadnje vrijeme vise spava u nasem krevetu tak da ga pokrijem svojim poplunom 😁.

• mom12
    20. Studeni 2020. 11:49

Hvala cure..
    Losaa bravo za malca..bas mi je drago da vise nece ic svako malo kod fizijatra ..👌👌👌...
    Mikio ona osjeti vasu nervozu i zato je takva...al smirit cete se i vi pa ce i ona...
    Mare tako je i moja sama isla spavat odjednom se preokrenilo al sad joj pustim neku pjesmicu i umiri se..bila je svaku vecer plakala al sad pobekad...sinoc opet ja lipo izasla iz sobe i sebi pojacala tv i ona zaspala za 5 min...kao da osjeti da nemogu slusat nju da place....al nadam se da je samo faza. 
    Ja sam kupila gel na pocetku al ga koristila 5 puta...
    Ionako nemamo zube😒😒🙄... 

DeeDee
    20. Studeni 2020. 13:00

V ako spava u sinsay vreći bez rukava ima dugi bodi i/ili pidžamicu. A ako je u onoj debeloj iz c&a s dugim rukavima joj stavim samo kratki bodi. Preko dana je uglavnom u bodiju dugih rukava, čarapicama i najčešće trenerkici preko. Opet ovisi o vremenu. Nama je cca 22 u stanu. U našoj sobi ne palim grijanje pa je kod nas nekih 19, a njena soba je do naše pa vjerujem da joj je noću oko 20 🤷
    Za van sam je jučer i danas stavila u zimsku vreću za kolica tako da je obučena kao i za po doma + kapa. Inače joj stavim medota i pokrijem je dekom

[/url

• Zarica
    20. Studeni 2020. 14:54

Samo da javim da je psic 174 u intersparu, al vec je rasprodano svuda. Navlakusa ko i guralica iz Lidla:P Na kraju sko zvali u Luckom pa je tam jos bilo pa smo se zaletili. Pobjeda:) Mikio, loncic je tamo trenutno 209 i ima ga dosta. A mislim da sam ga najejftinije vidla nekad prije po 189 tak da mi i ovo zvuci ok. Na njuskalu rabljeni budi 150.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.