ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    23. Srpanj 2021. 10:13

I moj ima oko 13kg 🙈🙈😂😂 s obzirom koliko jede nije niti cudno, ali je i visok pa ne izgleda uopce bucmasto, cak štoviše, izgleda zgoljavo 😁 a i aktivan je jako, nema mira sekunde. 
    On je isto imao jednodnevnu virozu cini se, nos curio temperatura, danas nista.. Neki osip kao da je dobio..
    .. 
    Spojene su grupe i kod nas u vrticu.
    .. 
    Angelly, kako se drzis? 

Angelly
    23. Srpanj 2021. 16:21

Valkiris evo ide, malo sam umornija kak ide vrijeme al znam da se ne smijem zalit jer kad dodje no.2. bit cu jos umornija 😅😂 imas mi ti dat neke tips and tricks za hendlanje dvoje male djece? Kak prezivjet i to😅 i ajme tvoja bebolina ima vec 2.mj..pa kud to vrijeme leti 😱
    Mikio izdrzi, sve nas to ceka ti divni tantrumi 😅

beba2025❤
    23. Srpanj 2021. 20:04

Bokic svima ☺️
    Samo sam htjela pozdraviti i napisati za more,, moja se prvih par dana htjela kupati u kolutu, uživala je, a sad par dana se kupa samo sa onim jastučićima i toliko uživa i baš lijepo digne glavu kad naidju valovi, uglavnom, super je, malo zaplače kad ju vadimo iz mora, al s nečim joj odvratim pozornost i super..
    Ima 12 kg i 84cm ☺️
    Ne znam napisati ništa pametno za te bebeće ispade, nema ih puno, ali ja sam prilično stroga što se tih stvari tiče. Otprilike kao i Losa, odvratim pažnju i za par sekundi sve ok bude.
    Pokušaju sve tri katkada biti razmažene, ali brzo odustanu🤭🤭

• Zarica
    23. Srpanj 2021. 21:00

Mikio, bas visoka temperatura. Nadam se da djeluje cepic. Kak je N? Jel zaspala?

• Zarica
    23. Srpanj 2021. 21:02

Beba jel mislis na one leptirice sto se stave na ruke? Ja trazila posvuda, al nisam nasla za tak male. Uglavnom budu 3+. Di si ti uzela?

• Zarica
    23. Srpanj 2021. 21:06

Moj mali kad se ljuti krene bacat stvari (ili iz ciste dosade). I tuce mene kad je ljut. Nije mi jasno gdje je to vidio. Ne mogu bas to izignorirat, strogo odreagiram al on po svom. Jel itko vas udara kad je ljut?
    Malo prije mi je bas jako pao. Trcao nizbrdo i na sve 4 se razljepio i glavom u beton sa zamahom. Bas sam se zabrinula...jako je plakao al zasad izgleda ok...

Lavica27
    23. Srpanj 2021. 23:23

Mikio dok se da skidati,ok je. Drzim fige da noc prodje dobro. Nemoze ti mama ili neka frendica jos nesto iz ljekarne dofurat?
    Tantruma kod nas svakodnevno na meniju, oni hard core se dogode kad je pregladnio/previse pod dojmom ili pospan. Tad mozes samo sjediti i plakat,to si obavila tako da sjedi 5 . Ne zezam te,tak je. Proci Ce samo treba izdrzat,sve si dobro napravila.
    Imate u Dechatlonu i bilo je u lidlu,ide po kilazi mislim da su najmanje od 11kg. 
    Valkris kako je s dvoje? Moj ima bas skembu ko sestra😂

beba2025❤
    24. Srpanj 2021. 00:06

Kupila sam za  12kg u Konzumu i na štandu na plaži još dvije veličine, najbolji su joj ovi najveći, jer ju drže najviše iznad vode, nekako baš stabilno pliva s njima.
    Zarice,vjerujem da piše za 3+ jer nije sigurno i preporučljivo držati mladju djecu samo sa time u moru, a nije da su joj veliki..ali, stalno smo s njom i lijepo drži glavu, pliva i brćka se☺️
    Nadam se da će klinci brzo ozdraviti💜💙

• Zarica
    24. Srpanj 2021. 07:55

Mikio, skida se iznad 38.5 u pravilu. Dok je ona dobre volje super je to :) A ja bas gledala i u Dechatlonubi u Lidlu i nisam nasla, bzvz. Mada moj ima ispod 10 kila tak da je vjerojatno i to razlog Iduce godine bu valjda mogao i to

• Zarica
    24. Srpanj 2021. 07:57

Mada ak moze 12kg, valjda moze i 10 nositi. Ne znam jel su onda preglomazni il nesto tako? Bumo mi probali ak nadjem tu nesto. 3+ znaci ignoriram

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.