ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    24. Srpanj 2021. 15:52

Fcking forum...napisem dvaput i ode 🔥🔥🔥

Mikio kud bas kad ste same...nadam se da ide na bolje 🤞
    A za tantrume..nismo jos doživjeli hard core ali je pocelo vrištanje i deranje ko da ga gule cim netko izlazi iz kuce. Ignoriram ga i pokazem mu nesto drugo i odmah zaboravi zasto je urlikao xD
    Isto tako plač za svaku sitnicu...hoce sok,dajem mu-nece...ja maknem,udri u dreku sta sam maknula i tak. Onda lijepo mu uzmem,place malo i onda mu vratim i smiri se.
    .
    Prije dva dana smo imali prvo curenje nosa...navecer mu bio malo zastopan i gotovo (nadam se)...al zato mene uhvatilo grlo,nos 🙄 komirana sam i sama s njime...dođe mi samo malo da zazmirim a ne mogu jer vjecni stvara neki cirkus.

Lorena94
    25. Srpanj 2021. 08:01

Mare isti problem, napišem i obriše se.. moj je isto počeo plakati kad netko odlazi od nas. 
    Mikio kako N? Temperatura? Tvoj herpes? Ima nešto od aphipharme za herpes, u stiku i mast..
    Losa cijene kod na moru su koma, mislim za smještaj, neki traže 100€ za noć u šupi maltene..nadam se da ste našli nešto ok. Lavice meni nije to hard core, nas su starci redovno tako potapali 🤣 i budi sretna što maleni jede, T nema mira ni dok ruča, a bom zadnjih dana ni dok spava. 
    Damnarexx, Angelly jeste ok? Kako se borite sa klincima i vrućinom? 
    Iskusne mame, mm jučer bio sa T doma dok sam otišla u trgovinu, kad sam se vratila on izbezumljen, nije me bilo 10 ak min, kaže mi odma na vratima "Mislim da je T progutao onu malu plosnatu okruglu bateriju, ali nisam siguran." Kako šta?? Kaže da si je frajer dogurao stolicu, popeo na istu i  uzeo kutiju sa baterijama, došao za njim u kupaonu jer je gospodin morao obaviti nuždu u međuvremenu dok je T pravio piz... E sad zvala šogoricu koja je m.sestra kaže ako za 3 dana ne izađe u 💩 na hitnu, a i da možda nije progutao. Jeo,pio jučer normalno, normalno se ponaša..našopala ga palentom, jogurtom, šljivama, u 💩 ništa nije bilo..ja bih mm zatukla od muke..

MaRe
    25. Srpanj 2021. 09:41

Ajme Lorena te baterije su bas opasne...na fb sam nedavno gledala video o curici od dvije godine koja je progutala tu malu okruglu i umrla od posljedica trovanja...jer baterija u zeludcu ispusta tu svoju kiselinu...nisu ni primjetili dok nije bilo kasno. Tako da ja bi svakako ga pratila i kod dr ako mislite da ju je pojeo.  Al mozda ni nije..moj isto vec kuzi sta je jestivo sta nije...stavi sve u usta al ove nejestive stvari odmah pljune. 
    .
    Kad idem na wc ide i on sa mnom i onda tamo radi sranja al mi je na oku...da ga ostavim samog kucu bi naopako okrenuo. 🙄 
    .
    Evo doslovno u minuti dok ovo pisem se docepao brasna i prekrenuo po tepihu 🙈🙉

Lorena94
    25. Srpanj 2021. 11:24

Losa, Mare hvala na brizi. Nije ga vidio da je bateriju stavio u usta, al kaže da je nešto progutao. On stavlja novčiće u kasicu i nikad nije progutao, probao je zagristi i pljunuo. 💩 Je al baterije nije bilo u peleni.. 

Lorena94
    25. Srpanj 2021. 19:01

Mikio, šogorica radi na pedijatriji, veli da 99,9% nije progutao da bi već vidjeli neke simptome, kao odbijanje hrane i vode/čaja. Ili da je već iskakao a da nam je promaklo u peleni, da ima jako malo slučajeva sa komplikacijama. Danas 2 puta 💩💩 do leđa, nismo ju našli tako da je možda stvarno T našao neki štapić, bobi, borovnicu i to pojeo.. 

• Zarica
    25. Srpanj 2021. 21:54

Ja bih sigurno zbog toga odmah na hitnu. Bojim se tih baterija. mikio, moj isto poceo sad ponovo isprobavat stvari. Tipa kamenje. Ne znam bi li ga bas pojeo, al neki dan ga je  drzao u ustima pol minute, minutu, dok meni nije postalo sumnjivo zasto tako dugo zvace, mislila sam da je kruh. Aj nek si ti zgurala ovaj vikend, sad ce muz upregnut pa ces se odmorit:)
    Mi uspavali malog i sad planiramo nekako ga prebacit u kolica pa na pecanje. Zivi bili pa vidili:)
    Inace tolko je poceo gustat u moru. Jucer smo uspjeli picigin odigrat dok se on valjao oko nas u kolutu.

• Zarica
    25. Srpanj 2021. 21:58

Mikio, ak volis dokumentarce 'our planet' je nama super bio, ili po istinitom dogadaju 'the trial of chicago seven' il tak nes se zove. 

PetraB
    25. Srpanj 2021. 23:44

Uf....pohvatala vas napokon 🙈
    Danas dosli sogi i sogica po necaka...od sutra se vracamo u normalu. Bilo je super jer su M i necak stvarno super kad su zajedno tak da nema problema sl sam i J ostavila doma onda da se druzi s njim a mm ganjao sve zaostatke na poslu tak da sam 90% vremena bila solo s njima. Jucer im je jos jedan frendic dosao prespavat...uglavnom ludilo 😅
    mikio nadam se da je N bolje...K je sad imala trodnevnu, znaci temp 3 dana iznad 39 i cetvrti dan osip koji se danas povukao napokon. Tantrumi, slazem se s Lavicom, sjedi 5. K kod nas obicno ima takve ispade al ja ih stvarno ignoriram najcesce tsko da ju ukoliko ju nikako ne mogu smiriti, stavim u vrtic dok ne odplace 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    25. Srpanj 2021. 23:51

E da....curke su super Zarice… svladale stepenice cetveronoske, onae guraliceautice/motorcice u toj mjeri da mi rally voze po dnevnoj, klopaju super, spavaju isto tako...svaka 10 kg al ne znam visinu, oko 80 cm su negdje, mozds malo manje. Joj i nas bas zanima ksk ce njih dvije u vrticu, bas se veselimo 🤭🤭🤭
    smijesne su skroz...pizdarije izvode konstantno, kad idem na wc one idu u vrtic, nema sanse da budu "slobodne" 😅
    Al necu se zalit, bas su dobre...
    Zarice ti si pitala za udaranje mislim... K ima tendenciju udarat me...ostro kazem ne, zaustavim joj ruku i kazem draga mama. Tada me obicno pomazi. Ukoliko nastavi, spustim ju i kazem da ne zelim da me tuce i kad se smiri da cu ju dic (ovo najcesce upali).

url=https://lilypie.com][/url

ifkaminja
    26. Srpanj 2021. 11:55

Dugo se nisam javila, al vidim isti problemi nas muče 🥴
    Mi smo se upisali u vrtić, i moram priznat da se dugo nisam tak osjećala dok sam čekala rezultate. Gore nego kad sam čekala rezultate ispita na faksu, doduše nisam ga završila, ona bu bar završila vrtić 🤭
    Na cijepljenju, prije malo više od mjesec dana, imala je 13,3kg i 88cm. 
    Prošli smo fazu kad nije dala promijeniti pelenu, i to je bilo nemoguće, bacanje, lupanje nogama, glavom, užas. Trajalo je cca 2mj. Sad i dalje nije oduševljena mjenjanjem, al je definitivno lakše promijeniti.
    Trenutno je "ne dam" i "neću"  faza. Usput se smije. Onak. Zločesto.
    Ugrizla me za guzicu. Grize baku za guzicu. I tak. Veselo. Pretpostavljam da bum na tjednoj bazi na razgovoru u vrtiću. 
    Ponavlja sve. Priča sve više, mada u odnosu na sestričninog malog, koji je stariji 9 mjeseci, "slabije" priča, ali je i puuuuno spretnija od njega, pa si time potvrđujem tezu da ide ili motorika ili pričanje bolje kod klinaca. Već cca 3 mjeseca piči na romobilu ko šašava, mijenja noge dok ga vozi, vozi i čučeći i sa guzicom izbočenom iza, ma smeh teški, trčim za njom ko luda, a i dalje sam debela 😂
    Leti psima i mačkama, vrišti od oduševljenja kad ih vidi, tak da kad izađemo na cestu- sve mačke i psi bježe kad ju vide 🤭😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.