ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    15. Srpanj 2021. 13:15

Joj meni te dlake koma samo za citat :P Uh, bas je problem to povracanje u autu, nije mi uopce padalo na pamet da bi im moglo bit mucno samo od ciste voznje dok su jos tako mali... a kakvu to bolest kretanja imas Petra?
    U Deichman sam gledala pa brojevi negdje od 23 krecu, kao i u svim ostalim ducanima. Vidjet cu sad popodne u Pitarossu, ako ne nadjem nista morat cemo te ipanemice. Mada mu je 20 bas na knap, a 21 ful veliko. Ma da Angell, on ti je sav sitan. Nema ni punih 10 kila, a visina kaze pedica 81-82 al mjerila ga je u cipelama koje cini mi se imaju debeli dzon tak da ko zna kolko je i to.
    Kad mi pisete uza, sira nogica, debeli risti itd ja to nis ne kuzim:) Nemam ga s kim usporedit tak da ne znam kak izgleda standardna nogica

Lavica27
    15. Srpanj 2021. 15:19

Uspjela vas pohvatati.
    Hvala Mare , super je što ga već ovo ljeto možemo iskoristiti pa malo malo idemo na more.
    Što se tiče pelena i skidanja istih, znala sam vidjeti raznorazne tekstove kako skinuti iz pelena, pa poljepiti pod najlonom,pa te tute šta plješću pa slikovnice, meni je to iskreno pretjerivanje. Da ako dijete ima 4 godine i sad je stvarno već vrijeme da izađe iz pelena, ali u ovoj dobi, nisu glupi, kad osjete samostalnost, ostavit će(uz naš angažman) pelene. Ne kritiziram nikog, svako ima pravo na svoje i na kraju krajeva svatko od nas radi kako želi, ali eto mišljenja sam da treba i njih pustit da dođu na svoje. Da, lakše je kad ih ne trebaš ko hobotnice presvlačiti ali nije ni kad skineš pelene neko sad olakšanje vanzemaljsko (npr. uvijek ali uvijek moraju obaviti nuždu kad nema wc-a na vidiku :D :D)
    Mikio, obično ide tuta pa nastavak za wc u fazi kad se sami mogu popesti i posjesti na wc. Kažem iz razloga jer im je do tute lakše doći i tu su samostalniji. Kći ju je jako brzo zamijenila daskom što mi je olakšanje bilo jer mrzim prat tutu :D
    Losa, moj N je sa subote na nedjelju imao temperaturu bez ičeg, uglavnom prošlo za jedan dan. Sad ju kćer ima. Nekakve viroze haraju. Nikako na zelenu granu s njihovim zdravljem a nadala sam se u ljeti da će biti preporod.
    Petra, ajoj baš koma :( Moj se preporodio otkad se vozi u smjeru vožnje... da pitaš pedicu?
    Ja sam bila s odjelom na team buildingu u Istri nepuna dva dana, ne sjećam se da sam tolko ležala na plaži zadnje 4,5 godine (u miru jel) :D
    Lala naravno da te se sjećam, drago mi je da si se javila! i bravo za odvikavanje!!

PetraB
    15. Srpanj 2021. 15:44

Zarice recimo da je to morska bolest... Sam kaj meni nije samo na brodu nego i u autu, busu, vlaku... Svemu... U autu se ne mogu voziti na zadnjem sicu, tipkat na mob, citat, bilo kam gledat osim ravnonispred. Kad sam bila mala obavizno dramamine pila i s vrecicom u krilu se vozila. Vrtuljci ni bilo kakva cuda u lunaparcima meni je blaaah... Cak sam bila oslobodjena izvodjenja koluta u srednjoj. Meni je to povezano sa centrom za ravnotezu jer recimo ne mogu se popesti na stol, stolicu a da mi se ne zavrti. Makar stajala na mjestu ja cu pocet padat u takvim situacijama. Da one su bas, bas izgkeda na mene. Cekam pedicu da mi se javi, poslala sam joj poruku jutros jer nekaj moram. Naravno da ce pretezno netko od nas biti solo s njima u autu. Jucer sam bas pod stresom vozila i skuzila da ne pratim bas promet naravno jer stalno provjeravam njih u retrovizor. To ne moze tako. Ne znam... Moram i gastricku nasu pitat zbog onog manjka onog enzima blesavog kaj bi one smjele uopce uzimat. Znaci povracanje svakih deset minuta na relaciji sisak-zagreb... Put od 45 min, traje min sat i 15...a kak one izgkedaju necu ni spominjat... Zutozelene, oblivene znojem i totalno izbezumljene. Ma nekaj moram rijesit. 🤷🏻‍♀️
    Joj, naviknut se na dlake, bas sam se odvikla i ovo mi je isto stresno 😅😅😅... Morat cu neki opaki nabavit robotski da udovolji mom okp-u 🙈🙈🙈🙈
    Losa drzim fige da su zubici ili da se sad pokaze kad je doma da mu je malo termoregulacija zeznuta. Probaj sto manje klimu doma imat upaljenu (ak ju palis naravno 🙈)

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    15. Srpanj 2021. 15:48

Mikio daaa... Mali mali, mali Bruno 🤣🤣🤣... Znaci tele jedno obicno izraslo. Cure ga taman mogu zagrlit i ljubit u njusku 🙄... Visoke su cca 80 tak daaaa... A ima tek 9 mjeseci i ima jos prostora za rast... Ne usudim ga se ni vagat vise, ima garant prek 20 vec 🙈. Uglavnom, kao i svako nase udomljavanje na blef... 😅

PetraB
    15. Srpanj 2021. 15:50

Lavice zavidim na ovom izlezavanju na plazi... Evo punih 10 godina, najblize kaj sam dosla tome je lezanje u plicaku i prebira je po kamencicima 😅😅😅😅

PetraB
    15. Srpanj 2021. 15:55

O, pelene, zaboravih iskomentirat... Evo nakon dvoje bez pelena... Nemojte se nadati cudu. Sad me Lavica podsjetila... Vec godinu dana J nema pelenu, ok? Ponekad pozelim da ju ima 🤣🤣🤣🤣
    Osim ovoga kaj Lavica spominje da im se uvijek pisa/sere kad nema bas uvjeta za to do pisami se/sere mi se kad ti jedes/spavas/tusiras se/dinstas luk/vadis rucak iz pecnice a nema tu evo pricekaj minutu... SAAAAD, ODMAAAH... A pitala si pred 5 minuta treba li mozda? Tak da...stignu oni pelene skinut. 😅

Grizli
    15. Srpanj 2021. 22:09

Losa nadam se da je malecki dobro.
    PetraB 🥴 ajme grozno. Nadam se da cete uspjet nac i riješiti. Ja cjeli zivot patim od mucnina kad se vozim u autu, pogotovo iza. Meni pomaze masaza tocke za kontrolu mucine na zapesu ruke. Akupresurna tocka se stisce u intervalima sa prekidima par puta i pomaže, ok su i one neke narukvice zapravo imaju funkciju da se djeluju bas na tu tocku. Kao nuzno zlo pije tablete. Al posebno sto mi smeta je grijano vozilo, uvijek cak i zimi mi mora biti hladno u autu. Pa mozda zbog vrucina su sad krenuli vam problemi. Sve u svemu jadne curke, a i M i ti. Uzas! Sretno i nadam se da cete rnac riješenje.
    .
    Mi se odlučili na Montessori pristup odvikavanju pa kad bude bude. Posto joj je simpa sjesti na taj tronic odlucili probat tako. Cak tokom dana i sama dodje do toga i viče pee pee iako nis ne obavi nekad nekad obavi al preslatka mi je kad si pljesce nakon sta cuje muziku. Rekli mi da taj pristup onda duze traje al je djete ukljuceno u taj proces pa je manji stres. A bila na inicijalnom za vrtic pa me potakle zapravno medicinarka i pedagogica vrtica  da krenemo s time posebno sto ima problema sa bubreznim kanalicima su rekle da pelene posebno kod vrucina jos dodatno potiču infekcije kojima je sklona. 
    Jucer ujutro se prvi put i pokakala pa je ostala u soku kad je cula tu kuglicu koja je bubnula u tutu. 🙊😂 Cjeli dan je to spominjala. Ja sam inace dosta gadljiva osoba i voljela bi da sto manje moram tu tutu prati i nek si ona nosi pelene, ali zezli se kad smo joj to pokazali. Sad moram prat tutu, a lakse je def zarolat pelenu. 
    .
    Lavica uzivaj!

annika
    16. Srpanj 2021. 13:12

Da vam mahnem svima 
    M se wc-u ne zeli ni pribliziti tako da mislim da cemo odvikavanje ostaviti za proljece.
    Mi se zafrkavamo s kućom i naravno da nista ne ide kako bi trebalo ici i bas smo pod ogromnim stresom.
    Borim se svakodnevno sa pubertetskim boljkama i mini tantrumima + M trenutno ima temp preko 39, kćer upalu grla 
    Raduje me jedino najavljena kiša, samo da ne bude neko nevrijeme

[iimg]

beba2025❤
    16. Srpanj 2021. 13:41

Bokic☺️
    Cure kojima se ne da prati tutu, imate Pottiago tute s biorazgradivim vrećicama, pa kad je dijete gotovo, samo uzmete i šiknete😊🙋🏼‍♀️

beba2025❤
    16. Srpanj 2021. 13:43

beba2019

Bokic☺️
    Cure kojima se ne da prati tutu, imate Pottiago tute s biorazgradivim vrećicama, pa kad je dijete gotovo, samo uzmete i šiknete😊🙋🏼‍♀️

Pottiagogo*
    Vjerujem da ima i drugih proizvođača, ja znam za ovu i super je stvar 😊🙋🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.