Menstruaciju sam trebala dobiti17.02, a dobila sam ju 23.02. , ja idečko imali smo spolni odnos 07.03. (ZANIMA ME DALI JE ZO BIO PLODNI DAN) svršio je po meni te me zadovoljavao prstima i imao je dosta sperme po prstima i ugurao ih u mene. Hvala.
Mislim da vrlo male šanse ima za trudnoću. Da je ejakulirao u Vas,možda bi nešto i bilo ali ovako ne.
Ejla cure ,,,imam pitanje 14 sam imala odnos i svrsio je u mene takoder isto 21 ,a zatim 22 san dobila mjesecnicu mi trajala dva i po dana i tjt inace mi duze traje ,imam neke cudne bolove u ledima trbuh sise su mi teske takoder san imala opet odnos trebala bi dobiti 19,4 sta mislite vi nisam nesto iskusna
Bok cure! Imam jedno pitanje (vjerojatno je glupo). Mogu li ostati trudna pet dana prije menstruacije? Trebam dobiti sutra, a nezaštićeni odnos je bio 31.3. (s time da je dečko svršio u mene-da se baš tak moram izraziti).
Tesko, ali nista nije nemoguce. Ako imas pravilne cikluse onda je manje vjerojatno jer su ti onda plodni dani zavrsili 13 dana prije menstruacije.
Pozdrav svima!
Ovako imam 2 djece al svaka trudnoća je drukčija pa mi treba pomoc ovako dobila sam M 3.4 do 8.4 je trajao nakon toga 28.4 do 3.5 i ovaj mj ga nisam dobila a simptomi su bol u križima u doljnjem djelu trbuha probadanje u jajnicima umor plus dojim a inače sve u redu osim Sta u zadnjih tri tj ne svida joj se čiča odbija molim savjet. Da li je trudnoća u pitanju hoćemo muž i ja treću bebu.
Unaprijed se zahvaljujem!
Pa najbolje da uradis test ili betu,sami simptomi ne moraju nista da znace
To get the code: Tap and
Bok cure. Imam jedno pitanje ja i zarucnik smo imali spolni odnos na plodne dane i ovulaciju i trebala sam 7.6 dobiti mesnstruaciju, ali nisam kasni mi 3 dana da li to moze biti trudnoća.
Lijep pozdrav.
Bok cure. Imam jedno pitanje ja i zarucnik smo imali spolni odnos na plodne dane i ovulaciju i trebala sam 7.6 dobiti mesnstruaciju, ali nisam kasni mi 3 dana da li to moze biti trudnoća.
Lijep pozdrav.
Naravno da moze..
Sortiraj odgovore
Najstariji