Ma svaki mjesec isti troll i isti modus operandi, ne kužim kak joj se da.
Luka ❤
Vide se obje jedna tamnija druga svjetlija crtica
Ako je na vrijeme (koje pise u uputama) ocitan test onda je pozitivan
Vide se obje jedna tamnija druga svjetlija crtica
Ako je na vrijeme (koje pise u uputama) ocitan test onda je pozitivan
Jeste za par sekunda pokazalo dve.
Zanima me jesam li trudna. Pokušala sam sa dečkom imati spolni odnos, no teško je postigao erekciju. Došlo je samo do penting-a. Imam neredovite menstruacije. Test na trudnoću je negativan, ali menstruacija ne dolazi. Obično mi izostane do 2 mjeseca, a sad mi kasni oko 2 tjedna. Očajna sam. Decko je iskusniji i htjeli smo koristiti kondome.
Poštovani zanima me jesam li trudna dakle menstruacija mi kasni 2 dana s deckom nisam imala spolni odnos već je svrsio na vaginu jeli postoji mogućnost trudnoće?
Poštovani zanima me jesam li trudna dakle menstruacija mi kasni 2 dana s deckom nisam imala spolni odnos već je svrsio na vaginu jeli postoji mogućnost trudnoće?
Teeeeeeoreeeeetski gledano ako se sve poklopilo od plodnih dana,ultra super jake ovulacije i da je u pozadini sve u redu,moguce je,ali sanse za to su jako male,oko 0,01% 🤣 teze je ostati u drugom stanju nego sto svi mislimo i kako nas uce u skoli. Prije bi rekla da ti je do stresa i pritiska ako si razmisljala o tome prethodnih dana pa psiha na taj nacin utjece na dolazak M. Ali ako si 100% sigurna da kasni jer znas kada je bila ovulacija,kupi test,napravi i znat ces odgovor na svoje pitanje 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji