Poštovani zanima me jesam li trudna dakle menstruacija mi kasni 2 dana s deckom nisam imala spolni odnos već je svrsio na vaginu jeli postoji mogućnost trudnoće?
trudna si.
👩33g
👨42g
👦4g
Poštovani zanima me jesam li trudna dakle menstruacija mi kasni 2 dana s deckom nisam imala spolni odnos već je svrsio na vaginu jeli postoji mogućnost trudnoće?
trudna si.
Morala sam doći pročitati što si napisala.. 🙈
I ja sam jutros dobila poriv da isto napišem 😂😂
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
trudna si.
Jaaaaa prognoziram dvojke 😎😂
trudna si.
Jaaaaa prognoziram dvojke 😎😂
😂😂😂😂
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
A kako ja tek sad ovo vidim...
Mene samo interesuje jel posliie gurao prstice, ako jestez bogami mogla bi biti trudna...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozdrav cure!
Zadnju mentruaciju sam imala 28.10, završila je 1.11. inače imam redovne cikluse 28 dana. imala sam nezaštićene spolne odnose s dečkom 11.11 i 12.11. Nije ejakuirao u mene, ali odmah nakon ejakulacije gurnu prste na kojima je bilo sperme. Zanima me postoji li mogućnost trudnoće?
Hvala!
Pozdrav cure!
Zadnju mentruaciju sam imala 28.10, završila je 1.11. inače imam redovne cikluse 28 dana. imala sam nezaštićene spolne odnose s dečkom 11.11 i 12.11. Nije ejakuirao u mene, ali odmah nakon ejakulacije gurnu prste na kojima je bilo sperme. Zanima me postoji li mogućnost trudnoće?
Hvala!
Ako ne želiš trudnoću prestani raditi takve radnje koje ti bude sumnju i strah od neželjene trudnoće. Postoje kondomi i pilule itd.. Prije svega, ako već ne koristite NIŠTA, bar izbjegavajte plodne dane i neka ti ne gura ništa nakon svršavanja. Vjerojatnost je relativno mala da bi na taj način došlo do T, ali čemu to?
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore
Najstariji