Zabrinuta,imam li razlog?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar lullaby13

    lullaby13

    Broj poruka: 31

    Prijavi adminu

    Trudnice,majke,molim za savjet. Naime trudna sam 10+3 tj, prvi ultrazvuk je bio 16.1.2019.,beba se jasno vidi,ali pored nje i manji hematom vel. 7x8mm,za to sam dobila vaginelete,pila i makromicin zbog neke upalice…brine me zapravo sto sam neku noc imala parminutni bol da su mi suze krenule,nisam krvarila niti najmanje nikako,ali me brine da li se nekoj od vas to desavalo i da li imam najmanjeg razloga za zabrinut se? Iduci ultrazvuk je 18.2. Da li da ga cekam ili ipak.odem ranije vidjet da li je bebac ok? Hvala

  • Embarasada

    Broj poruka: 464

    Prijavi adminu

    Hej. Ja sam imala hematom u trudnoći, na pregledu sa 7.tjedana i sa 11. ako se dobro sjećam. Kasnije ga ginekolog više nije spominjao, očito je nestao sam od sebe bez krvarenja. 
    Dao mi je utrogestan na početku trudnoće i mirovanje, ali nije radio neku paniku od toga.
    Bio je veličine 9mm čini mi se. 
    Sretno i čuvaj se, bez ikakvog naprezanja i prati da ne bi slučajno prokrvarila. Ako da, odi na hitnu. 
    Što si u višem tjednu trudnoće dijete je sve jače i manja je opasnost od hematoma. 

  • Embarasada

    Broj poruka: 464

    Prijavi adminu

    Za bol ti ne znam reci da li moze biti povezano, mene nije nikad tako zabolilo, ali inače svi kažu da su male i izdrzljive boli skroz normalne u trudnoći ali bol koja tjera suze na oči mi ne zvuči dobro, i tvoj ginekolog će te svakako primiti i prije redovnog pregleda ako je tako. Ja bi otišla čisto za svaki slučaj… 

  • Avatar lullaby13

    lullaby13

    Broj poruka: 31

    Prijavi adminu

    Znam da taj hematom moze biti opasan,zato me odmah stavila na bolovanje,pa vec dva tjedna mi je relacija wc,kuhinja,krevet…a bolovi se vise ne javljaju,nekad me samo zna malo zazigati,ali nije ni blizu onog bola.prije par dana. Nazvat cu je pa je pitati da budem sigurna. Hvala ti na odgovoru :-) 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.