Sa ljubavi prema knjizi moja 6-togodišnja kći zarazila se još kao jednogodišnjakinja, od tada čitanje i gledanje knjiga za nas je obavezni dnevni ritual. Sinčić ih je zavolio nakon godine i pol, pored silne jurnjave i dinamike shvatio je da se isplati koji časak sjesti i zaustaviti se kod knjige i da tima tu podosta toga zanimljivoga.
Imam dvoje djece i od prvog dana obavezno se čitala priča za laku noć. Moje starije dijete je prvašić. Na početku školske godine znala je slova, ali čitanje nismo forsirali. Malo pomalo do zimskih praznika savladala je čitanje. Nije to bilo savršeno, ali imala je volju i trudila se. Sada kada je školska godina pri kraju ona kao velika, starija seka čita braci priče za laku noć i veseli se svakoj novoj knjizi koju uhvati u ruke...
Dragi čitatelji, hvala vam na sudjelovanju u nagradnom natječaju!
https://klokanica.24sata.hr/skolarci/slobodne-aktivnosti/djecji-bestseler-iz-pera-popularnog-autora-krimica-1459
Dobitnici knjige tjedna 'Prdoprah doktora Proktora' Joa Nesboa u izdanju Fokusa su ztesinic i marin@, a oni će biti obaviješteni i putem e-maila. Čestitamo dobitnicima!
Pozivamo vas da nam i dalje pišete voli li vaše dijete čitati, čita li samo lektiru ili i druge knjige, a vaše komenate objavit ćemo u našoj temi s foruma!
Sortiraj odgovore
Najstariji