Vaginalni pregledi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Mrva2015

    Mrva2015

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Pozz
    Zanima me da li je moguće (iz Vaših iskustva) izbjeći/odbiti vaginalne preglede pred kraj trudnoće?
    Znam da su bitni da bi se ustanovilo koliko je žena otvorena i gdje je ušće,ali mislim da malo forsiraju s tim pregledima.Pogotovo što imam ružno iskustvo iz prve trudnoće,a to je da me dokt.otvorila u 37.tj.za prst…cijeli taj dan sam provela u bolovima,grčevima,krvarenjem…trauma do kraja života!
    Sada se bližim terminu i imala sam 2 ta pregleda,sreća pa je prvi put bio moj ginekolog,drugi put njegova zamjena koja je spomenula kroz smijeh da bi potaknula tim pregledom da se počne štogod događati,ali samo da sam u 39.-om tjednu,a ne 37.-om  sada sam u 38.-om tj.,za dva dana sam naručena na ctg i vjerojatno opet taj pregled.
    Da li da spomenem gin.u “šali”da ni za živu glavu ne pokušava na silu me otvoriti ili?Ima tko iskustva s tim?
    Lp

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.