UZV

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anakome
    06. Svibanj 2014. 09:28

Moj radi uzv svaki put. I jos sam imala 2 dodatna uzv radi krvarenja. On smatra da pretjerju s panicarenjem oko uzv. Naravno da neces ici svaki tjedan, ali jedno mjesceno kaze da nece stetit nicemu.

antonio
    06. Svibanj 2014. 09:35

uh kad se razmislim koliko smo za laptopom ili kompjuterom pa koliko oni zrace a manje vise svaki dan smo na njima pa jednom mjesecno ako idemo na ultrazvuk nista ne bude evo moja dva sina veliki zivi i zdravi hvala Bogu jedan ima 10 godina a drugi 3 godine.A svaki put kad sam imala pregled imala sam i ultrazvuk.

Lilica
    06. Svibanj 2014. 10:41

ok super malo ste me smirile, hvala  mozda me ovaj novi ni ne bude toliko pregledavao s uzv-om, tko zna. zanima me samo do kad se uopce rade ultrazvucni pregledi, do kojeg tjedna prije nego pocnu samo vaginalni?

cedevita2
    06. Svibanj 2014. 16:01

Ja bi trebala sad početi pa ne znam..jednom tjedno se ide od 37.tjedna?

• paris
    06. Svibanj 2014. 16:33

Ja sam u 37. i 38. tj. išla jednom tjedno, a nakon toga sam se počela otvarati pa sam morala dolaziti svaka 3 dana i tako sve do poroda tj. još 2 tjedna. Ne znam da li je to svuda pravilo - ovo je bilo u Petrovoj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.