ajde onda ti zelim svu srecu svijeta i da brzo vidis svoju bebicu... evo bas sam sad pogledala po drugim forumima i stvarno mogu proci dani jos do poroda...
Laura 21.08.2014 :-*
ja sam 1 put u trudnoći išla 4 puta, sad 2 put 2 puta za sad 27 tj sam, naručena u 29 i mislim da bude još jedan znači 4 isto, inače imam doktoricu koja nije za to baš i bolje, znamo svi kaj radi bebi uzv pa bolje ne previše ić po meni
url=https://lilypie.com]
clericova ja sam nekak bila uvjerena da ce tebi to krenuti po noci..kad sam te danas tu vidjela bas sam se iznenadila..
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam kod privatnika i od početka trudnoće svaki pregled mi je detaljan.. trenutno sam u 19-tom tjednu a na kontrolu idem svakih 4 tjedana i obavezno mi radi uzv..
meni je moj ginekolog radio uzv na svakom pregledu. doduše bila su samo 4 detaljna, sva ona mjerenja. od toga je zadnji detaljni bio u 34.tjednu.
Hej cure moje evo i mene ja sam u zadnje dve trudnoce svaki put kad sam isla na pregled imala odmah i ultrazvuk i evo isto sad i u trecoj trudnoci nakon pregleda obavezno imam i ultrazvuk i nije da sam rizicna trudnica,i ja sam jako sretna radi toga.
Meni je liječnica radila UZV odmah na početku, onda je negdje u 16. tjednu kad sam bila na pregledu radila samo pregled otkucaja srca, i sad mi je radila UZV na pregledu u 21. tjednu. Još mi je rekla kako ne valja baš puno to gnječiti sa UZV i izlagati nepotrebnom zračenju. Ja sam još jednom sama bila kod privatnika u 15. tjednu trudnoće i onda mi je isto rađen UZV. Čini mi se da mi na idućem pregledu ponovno neće raditi UZV, jer izgleda da joj je takva praksa - jednom radi, drugi put ne.
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji