Ugovor, porodiljni, isplata

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mimi777

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Lijepi pozdrav svim majkama i buducim majkama, interesira me da li neko ima iskustva kao i ja. Radim godinu i pol neprekidno u bolnici (dakle državna firma!) , na ugovor, gospoda koju mijenjam se vraca dva mj prije nego ja mogu otvoriti porodiljni i radi toga mi kazu u hzzo da necu imati pravo na punu placu onih prvih 6.mj kad se dijete rodi, dakle da se ona vrati nakon sta ja otvorim porodiljni dobivala bi iznos prosjeka zadnjih 6 placa koje sam dobila. Ovako cu dobivat kao nezaposlena osoba 2000kn tako nesto to je jako velika razlika u placi i znam da nije neki veliki staz, ali obzirom da je nasa bolnica poznata po tome da se tesko gore zaposliti bez ikakve veze, a kamoli dobit posao za stalno, sumnjam da bi mi i produzili ugovor. Neznam isplati li se ici pitati da li bi mi htjeli ta dva mj produziti ugovor ili to oni sami vec imaju u uvidu kao drzavna firma pa to vec sami uvaze i produze. Vjerojatno nikad gore necu dobiti za stalno al da mi bar produze tih dva mjeseca! Imam li ikakva prava na to, radi li jos neko tako ko ja na ugovor s istim iskustvom, molim Vas za neki savjet!!!! Lp pozz svima!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.